Go down
Ana
Ana
Admin
Posts : 655
Join date : 2017-09-14
Age : 27
Location : Casterly Rock

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Sun Dec 02, 2018 2:46 pm
44. i 45. epizoda...

Zahvaljujući Rubi, Genarova tajna više nije tajna...ni za koga. Ispunila je obećanje i pobrinula se da Elisa, Lilia i Luis saznaju da ih je Genaro lagao i varao dugi niz godina.

Tražila je Gastonu neku uslugu, ali što je tačno on mogao tu uraditi?

GazKonj (lik mi je antipatičan do bola) je Yagov čovek od poverenja, a onaj projekat su Luis i Hector radili zajedno za Yaga. Luis je došao kod Hectora sa nekim dokumentima koja se sigurno tiču zajedničkog projekta.

Rubi je tražila od GazKonja da kaže Luisu da u određeno vreme odnese te papire kući kod Hectora. Plus, dodala je i motiv pomirenja između Hectora i Luisa kao razlog susreta. Uglavnom, GazKonjov zadatak je bio da Luisu prenese da ta dokumenta u određeno vreme treba da odnese Hectoru.

I...Luis je stigao u pravo vreme i video Genara i Elisu. Genaro mu je priznao da mu je Elisa žena, a zatim mu je pozlilo, dok Luis odlazi, sav slomljen i razočaran. Ali Rubi se tu nije zaustavila. Nije joj bilo dovoljno što je Luis otkrio istinu, nego ga je dodatno spucala rekavši mu da je Sofia znala da Genaro ima dve porodice. Dobro, ovo je uradila da bi napakostila Sofiji prevashodno.  Rolling Eyes  Zbog toga Luis raskida sa Sofijom, smatrajući da ga je ona izdala.

Opet, ni to joj nije bilo dovoljno, pa je nazvala Liliju i saopštila joj da joj je muž u bolnici u Cancunu, te je Lilia došla sa Nati i susrela se sa Elisom naravno. Elisa i Lilia su konačno saznale jedna za drugu i sada Genaru predstoje teški dani.

Međutim, Rubi sad ima dva problemčića, iako slavodobitno misli da se otarasila svake prepreke. Prvo, Genaro jeste rešio da vrati Hectoru novac, ali je čovek u teškom stanju i ne zna se hoće li preživeti, a novac je i dalje na njegovom računu i Hector njime ne može raspolagati. Rubi se sad moli da se Genaro izvuče. Laughing  U suprotnom bi bilo komplikacija. A drugo, Yago je provalio da je ona organizovala "prijateljski susret" u svojoj kući (GazKonj mu je rekao da mu je Rubi to naredila) i insinuirao je da sve ima svoju cenu, uključujući i ćutanje. Sada je Yago vidi kao svog dužnika i veruje da ima pravo da od nje traži bilo šta.

Rubi je odvratno biće. U ove dve epizode je to jasno pokazala. Kad je Genaru pozlilo pred njom, nije zvala ni hitnu pomoć, niti ju je zabrinulo što mu je loše (onako, čisto ljudski), samo je standardno hladnokrvno ironisala i pustila ga da u tom stanju ode. I još mu dobacila "srećan put."  Exclamation A pre toga...

Ubjedljivo najodvratniji njen postupak je otvoreno ruganje Maribel zbog njenog invaliditeta, i oponašenje njenog hodanja. Fuj!

U toj sceni sam se suočila sa velikom dilemom. Nisam bila sigurna da li bih je radije ostavila bez nogu ili bez jezika. Kako god, bez nečega je ostala na kraju.

Sviđa mi se kako prikazano Maribelino osvešćivanje i spoznaja da je njena priča sa Hectorom završena, što će ona uskoro i prihvatiti. Neće zauvek patiti za Hectorom kao Alejandro za Rubi, a nije ga ni prebolela i pretvorila se u super-strong-badass woman posle tipa dva dana od izdaje.

Za nju preboljevanje ima stadijume i kroz svaki mora da prođe sama. Jedan od tih stadijuma je i pokušaj pomirenja sa Hectorom, znajući da Rubi nije s njim iz ljubavi. Maribel mora lično da se uveri da je kraj, jednostavno je takav tip, što je u nekoliko navrata objašnjavala nedokazanom Arturu. Nervira me Arturo. Ladno je stigao u Cancun da bi Maribel odvukao kući, kao da nije kompetentna da donosi odluke o sopstvenom životu. Rolling Eyes

Da sam na njenom mestu, gledala bih da Hectora i Rubi katapultiram u neku udaljenu galaksiju o kojoj naučnici još uvek ne znaju mnogo.  Laughing  Ali svi smo različiti i različito se nosimo sa životnim padovima, tako da su sada bilo kakve Maribeline akcije opravdane i razumljive.

Bila sam zaboravila na momenat kada Maribel traži od Artura da donira krv Genaru. Ona stvarno jeste Čovek.

Refugio, Lola i CaĐetano krenuli za Cancun. Eh...da su znali kako će im se putovanje završiti, ne bi im padalo na pamet da idu. Doduše, Lola će umeti da uživa, od nje ništa manje ni ne očekujem.  Laughing

_________________
Rubi - Page 5 Tumblr_mr0aqasHpl1rijmvyo1_500
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Mon Dec 03, 2018 10:51 am
45. - 50. epizoda

s tim što će se čini mi se ubrzo desiti nešto što će me navesti da Yagovo ime stavim na listu belosvetskih gadova.

Nisam znala na što si mislila, sad mi je jasno. Da čovjeka zaboli stomak stomak od tolike nepravde iako je to serija. Ali, činjenica je da postoje i u stvarnosti djevojke slične Maribel koje budu ostavljene i ponižene radi neke "Rubi". I činjenica je da... postoje i one poput Sonie, pristojne i karakterne žeme, koju budu žrtva silovanja, najgnusijeg od svih zločina, od strane "muškarca" koji nekoj poput "Rubi"  diže zvijezde s neba. Strašna, strašna mi je ta scena, baš me je pogodila, i uništila raspoloženje. Yago, ne znam što mi je odvratnije i monstruoznije, sam čin silovanja ili ono njegova izjava poslije "E, sad smo završili" - završili smo kad ja kažem, jer facu kao što sam ja, ne može niko da ostavi.

Zašto je ona uopšte išla kod njega kući? Znam, nosila mu je papire. Ali, zar nije mogla da ih ostavi u hotelu? Crying or Very sad  Prilikom zadnjeg njihovog susreta je jasno pokazao kakvu namjeru ima. Što je najgore, i Alejandro je raskinuo s njom, sad je ostala potpuno sama, bez ikoga da je utješi i prigrli. Crying or Very sad  Strašno je da su oba muškarca koja je zavoljela opčinjeni sa Rubi koja joj nije ni do peta. Mad Koliko su mi bile divne scene kada su ona i Alejandro počeli vezu na plaži, sve scene kada ih Rubi vidi zajedno ( a i scena kada su Maribel i Alejandro zagrljeni u bolnici), scena kada Alejandro natrlja Rubi na  nos kako je Sonia ostavila multimilionera radi njega,  toliko su mi se smučile scene kada on shvata koliko voli Rubi i to joj kaže.

Sonia mi je baš drag lik, sada mnogo draži nego kada sam ranije gledala. Kod nje mi je čak simpatična osobina radoznalosti (koju ne volim kod drugih ličnosti) kada se npr. raspitivala o Hectoru i Rubi kad su stigli u hotel, pa o Alejandru, pa o tome ko je Maribel.  Very Happy Bila je suptilna u tom radoznalisanju, i samim tim i krajnje simpatična.

GazKonj (lik mi je antipatičan do bola) je Yagov čovek od poverenja, a onaj projekat su Luis i Hector radili zajedno za Yaga. Luis je došao kod Hectora sa nekim dokumentima koja se sigurno tiču zajedničkog projekta.

Rubi je tražila od GazKonja da kaže Luisu da u određeno vreme odnese te papire kući kod Hectora. Plus, dodala je i motiv pomirenja između Hectora i Luisa kao razlog susreta. Uglavnom, GazKonjov zadatak je bio da Luisu prenese da ta dokumenta u određeno vreme treba da odnese Hectoru.

U 44. epizodi sam mislila da mi je nešto promaklo, ali sam u 45. shvatila.  Very Happy Kao što sam i shvatila da sam prekrstila Gazcona.  Laughing  Laughing  Laughing Što se njega tiče, on je tipičan primjer svoje vrste. Neinteligentan i bez skrupula, bezpogovorno poslušan bogatom gazdi.

Yago je provalio da je ona organizovala "prijateljski susret" u svojoj kući

Ne sjećam se da li će Yago to iskoristit njoj na štetu.

Više od razotkrivanja Genara (sam je kriv), me je iznerviralo što je đubretarka rekla Luisu da je Sofia znala, i on raskida s njom. Kod nje mi se dopalo što je bila jako dostojanstvena. Pružila mi je objašnjenje, i tražila šansu da nastave, ali mu je i rekla da ga više neće tražiti. A on je slabić, na prvi  veći stres u životu je odao alkoholu  Rolling Eyes , a glumac koji ga igra mi nije pretjerao uvjerljiv u glumi.

Naravno, Rubi nije bila skroz zadovoljna dok nije zvala i Liliu. (Inače u svim tim scenama je Barbara jako promukla - nije ni čudo od tog silnog urlanja, još ako ponavljaju scene po nekoliko puta Laughing ) Naravno zeznula se što je poslala Genara u bolnicu, jer ako umre, ne zna koja će od njegovih žena naslijediti bogatstvo uključujući i Hektorov novac. Odlučila je da bude sa Liliom u dobrim odnosima. A, Lilia, poput Hilde, nije žena koju krasi inteligencija, te se oduševila Rubinom brigom. Nije primjetila kako je Rubi obrisala obraz nakon što je Natalija poljubila.  Very Happy Žao mi je što mala nije imala herpes pa da joj prenese.  lol!  A, baš me zanima što bi bilo da je Genaro i umro, to bi bio dobar zaplet.  Very Happy

Rubi nije uradila što je uradila samo zbog novca kojeg je Genaro zadržao nego i zbog toga što joj karakter krasi i zluradost. Uživa da drugima nanosi štetu, uživa da otkriva pikantne stvari iz tuđih života, to joj daje nevjerovatno duševno zadovoljstvo. Toliko je prazna i plitka. Ni sav taj novac i luksuz koji ima joj nisu dovoljni, te traži još zadovoljstva i našla ga je u tuđim mukama. Kako se samo oduševila kad je čula iz Ignacijevog i Genarovog razgovora (a i oni vala pričaju pored otvorenih vrata) kako Luis nije Genarov sin. A, kasnije je naišla (uvijek naiđe kad ne treba) kad su Lilia i Arturo razgovarali, i moguće je da je posumnjala. Luis i Arturo su se upoznali, a ne znaju da su otac i sin.   Neutral

Inače, kakva slučajnost, da su oba muškarca iz Lilijinog života AB negativni, to je najrjeđa krvna grupa koja postoji.  Very Happy  Ja sam isto AB, ali pozitivna. I, željela sam da budem davalac, baš zato što je rijetka, ali vratili su me, ne smijem zbog niskog pritiska.  Rolling Eyes  

Bila sam zaboravila na momenat kada Maribel traži od Artura da donira krv Genaru. Ona stvarno jeste Čovek.

I ona i Arturo. Mogli su da okrenu leđa, i da kažu da ih  se to ne tiče. Ali, imaju izbor, i oni odlučuju da budu ljudi, i da imaju čistu savjest. Još ga Maribel nagovara da ne nastvalja sa finansijskim uništavanjem Genara. Kako je dobra scena kada je Maribel rekla Rubi da dobro zna Yaga jer je Arturov prijatelj i da se sastaju.  lol!

U cijeloj toj frci oko Genara, bolnice i njegovih porodica, najviše mi je žao Elise. Trostruki šok. Prvo Genaro joj iz čista mira traži razvod, onda je na samrti, a onda saznaje da je vara zadnje 22-23 godine. Pokidala se od bola kada je saznala da Genaro ima kćerku, a ona je toliko željela da je ima, a nije mogla, još joj on nije dao da usvoji. Tek kada ga je vidjela u sobi sa ćerkicom.  Crying or Very sad  Crying or Very sad Ovaj put gledanje "Rubi" doživljavam mnogo emotivnije, mnogo više analiziram, i saživljavam se sa likovima. Pored Sonie, Elisa je sad lik sa kojim najviše saoosjećam. A, Genaro je imao obraza da nakon što je izašao iz bolnice, zove Liliu da ga posjeti u kući gdje živi sa Elisom.

Maribel je baš lijepa u scenama u CanCunu, posebno u onoj plavoj haljini na otvaranju bolnice. Sazrela je i bolje se nosi sa svojim nedostatkom. Jako je simpatična bila u sceni kada se Arturu suprotstavila, i rekla da je spremna i da se sama izdržava na onu njegovu opasku "Dok te ja izdržavam"  Mrzim te opaske "dok si pod mojim krovom" i slično, mada ih nikad nisam doživjela.  Very Happy Srećom, kasnije se Arturo urazumio i pustio je da ostane, jer neće da bude kriv ako ona ne uspije da "vrati" ljubav svog života. Kasnije se i Maribel urazumila, i odustala.
Za nju preboljevanje ima stadijume i kroz svaki mora da prođe sama. Jedan od tih stadijuma je i pokušaj pomirenja sa Hectorom, znajući da Rubi nije s njim iz ljubavi. Maribel mora lično da se uveri da je kraj, jednostavno je takav tip

Upravo tako. I, nije samo ona taj tip. Ja vjerujem da svako ko doživi nešto slično mora sam da se uvjeri kako stoje stvari, a ne da mu drugi ljudi govore. Sama sam to prošla. Bila sam u toksičnoj vezi, i moja majka je krivila sebe što od starta nije uticala ili bar pokušala da utiče da izađem iz toga. Ali, morala sam sama vidjeti kako stvari stoje, i da na kraju znam da je to bilo loše i koliko loše za mene, a ne da se pitam  da li sam mu ipak mogla pomoći da se izvuče.

Maribel je poljubila Hectora misleći da će tako povratiti njegova osjećanja, i misleći da ga za Rubi veže samo strast. Kad je shvatila da to nije tako, povukla se i završila s tim do vijeka. I, vratila se u Mexico City gdje je oduševljeno čeka Pancha.  I love you Ovo putovaje je bilo potrebno Maribel. Shvatila je mnoge stvari, suočila se sa onima koji su povrijedili, i shvatila je da i dalje može biti čovjek bez obzira kako su je ljudi tretirali.

Jedina scena u zadnje vrijeme gdje mi je Rubi djelovala iskreno je kada je pomogla Carli koju je taxi doveo do nekog trga, a ona nije imala pojma što tu radi niti novca da mu plati. Naravno jer je u pitanju Alejandrova majka. Da je u pitanju njena majka, vjerujem da ne bi bila tako osjećajna i puna razumjevanja. Carli je sve gore, misli da je Rubi Alejandrova djevojka, i nesvjesna je što se desilo u zadnje vrijeme. Srceparajuća je Ignaciova briga. Žao mi je i Sofije bilo kad je otac vikao na nju jer je pustila Carlu samu  u grad. Sofiji je sigurno teško da se navikne uopšte na ideju da je njena majka sad poput malog djeteta koje treba čuvati da se ne izgubi. Crying or Very sad

Refugio, Lola i CaĐetano krenuli za Cancun. Eh...da su znali kako će im se putovanje završiti, ne bi im padalo na pamet da idu. Doduše, Lola će umeti da uživa, od nje ništa manje ni ne očekujem.  Laughing

Lola će se naravno uklopiti i to vrlo brzo. Na Cancun, Rubinu kuću i izdavanja naređenja jadnom Wilsonu. Laughing
Da mi neko uradi onako nešto u autobusu, a treba putovati cijelu noć, pa izbacila bih ga kroz zatvoren prozor. Te neće na broj 13, te neće da sjedi do Cayetana, te hrče i urla u svih 16. Rolling Eyes Cijelo Lolino ponašanje je tako blamantno i naporno da mi je čak  i Rubi pomalo žao. Dobro, ne koliko Hectora u prodavnici namještaja.  Very Happy
Kad se onako brčkala i uživala u moru, pomislila sam "Blago Loli, kupa se u Cancunu"  Laughing Sve bi to bilo simpatično za gledati da se Cayetanu nije desilo što se desilo. Ne znam što je Refugio mislila da će postići time što će doći kod Rubi. Da je napravi boljom, sada kada ima 20 i nešto godina? To je trebala na vrijeme vidjeti. Ovakve osobine su se morale ispoljiti bar od 14,15 godine. Što je mislila, da će Rubi naprasno postati bolja? Pa, novac je mogao izvući samo ono najgore iz nje. Ne samo da je vidjela da Rubi nije zadovoljna ni Hectorom, i da se nešto dešava s njom i Yagom, nego je shvatila da je ona za Rubi samo sramota pred elitom Cancuna.
Rubi se zabrniunila da je majka ne izblamira pred Yagom na ručku, a sama se na taj ručak pojavila masne i čupave kose.  Laughing  Nije da je to sad nešto bitno, ali čudno je. Uvijek ista frizura, jednako nesređena. Pa, ljepša joj je bila kosa dok je živjela u kraju, bar je bila uredna i čista. Bilo bi za očekivati da sada kada je bogata ima uvijek sređenu frizuru, i da je nekad i promjeni, podigne, što god...

Cristininu sreću što im je Paco kupio burme, cijelo njeno ushićenje oko vjenčanja i njeno nedostajanje Cayetana je stvarno tužno gledati naspram Cayetana koji je prav, zdrav u zatvoru. Malo koja scena me je tako iznervirala kao ova kad ga Lola vuče u zlataru. Mada jeste malo glupo odrađena scena. Vlasnik zlatare ostavlja Rubi i njih same oko stola punog nakita, a naravno zlatara nema nadzorne kamere.  Rolling Eyes Cayetanovu izjavu da je on odgovoran i da puste Lolu su uzeli kao priznanje krivice. Đubre od Rubi još ubjeđuje vlasnika zlatare da ne povuče tužbu. Hector i Refugio su me dodatno iznervirali kada su pustili da Rubi sama ide u policiju i da mu "nađe" advokata! Kako serija odmiče sve više dolazi do izražaja koliko je đubre. Naškodila je Maribel, ali ona je u stanju da uništi sreću i rođenoj sestri samo zato jer se ona udaje za onoga koja voli. Cayetano je prilično isprovocirao kad je to naglasio, i zato mu je i ubacila lančić u kesu.
Marco se u svemu tome pokazao kao čovjek, i hoće da mu pomogne. Ipak, biće uzaludno. Sve što je Refugio uspjela je da njena druga kćerka postane samohrana majka, jer Cristina je već trudna . Naravno, dijagnozu je prva dala Mariquita čim je Cristina imala vrtoglavicu. Paco je najbolji: "Što ti je Mariquita, zar misliš da je Cayetano toliko neozbiljan?" Laughing

Paco se sreo sa majkom.  I love you Čak mi malo liče, dobre su glumce izabrali za majku i sina. Lorena i Paco uživaju, mada čini mi se da će Saul da mu napakuje otkaz kod Loreninog oca.

Alejandrov potpis je ispao nelažiran, zbog čega mu Victoria više ne vjeruje. Srećom, Maribel i Arturo su uz njega. Jedva čekam da se to više riješi da ne gledam onu spodobu od Bermudeza. Koliko mi je Alejandra žao zbog ovoga što mu  se dešava na profesionalnom planu, toliko me nervira jer je budala na kub. Prvo prilazi Rubi koja razgovara sa Yagom da je brani od njega, da bi ga ona iskulirala i pošla s Yagom (tako mu i treba  lol! ) da bi poslije trčao za Rubi koja je krenula kod Yaga na jahtu.  scratch Trebao je da uz dužno poštovanje odbije Refugio i  da joj kaže da ga se Rubi ne tiče. Ali, neeee. Veliki spasilac Alejandro trči za njom da bi spriječio da prevari muža. Rolling Eyes Vrhunac je bio kada je u bolnici sakrio Hectoru gdje je Rubi krenula i kad je rekao da je on nju potražio. Rolling Eyes  Još se iznervirao kad je shvatio da je lagala da se ne sjeća nesreće. Pa, što je mislio, da će reći Hectoru "Išla sam kod Yaga s namjerom da se provedem na njegovoj jahti, ali Alejandro kome sam usput izjavila ljubav, me je spriječio. Onda sam zveknula glavom i pala u more" Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes

Genaro je dao savjet Alejandru da se drži po strani jer će u suprotnom doći do tragedije.   pale Ne znam da li je na umu imao Hectoru ljubomoru, i njegovog pokojnog oca.

Na kraju 50.epizode, Rubi je izašla iz bolnice, a Yago dolazi da je vidi.


_________________
Rubi - Page 5 Anigif10
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Tue Dec 04, 2018 8:51 am
51. - 53.

Kao što sam i mislila, Saul je napakostio Pacu te ovaj ostaje bez posla. Lorena se zatim, poput Maribel, suprotstavila ocu, i nije dala da je ucjenjuje s onim "Dok te ja izdržavam". Pitam se da li je njena majka odrasla osoba uopšte? Hajde da svarimo što ne podržava Paca, ali ona ide korak dalje i prisiljava Lorenu da izađe sa Saulom. Ona se očigledno vratila u vrijeme kad se žene uopšte nisu pitale za koga će se udati, i kada su sve roditelji ugovarali. Mislim da je Lorena nesvjesno položila Pacov test, i pokazala da bi bila s njim i po cijenu da ostanu bez materijalnih dobara. U međuvremenu je Lola vidjela Paca u parku sa Victoriom, i naravno pale su tipične predrasude da Paco ima stariju i bogatu ljubavnicu. Rolling Eyes Paco je svojoj "ljubavnici" tražio pomoć za Cayetana.

Nije mi jasno kako se Cayetano nije uspio izvući. Zauzeli su se Maribel, Marco, valjda će i Victoria... Kada je Rubi shvatila da da bi se Cayetano izvukao mora da se ustanovi ko je iza kradje, odlučila je da ga dokrajiči, ako je ikad i jednim djelićem željela da ga izvuče. Naravno, nastavila je da morališe te je kritikovala Cristinu što je ostala trudna. Rolling Eyes  Što je najjače i Refugio je imala sličnu reakciju te rekla Cristini da "su trebali sačekati". Rolling Eyes A, Cristina još objašnjava "Nismo se mogli suzdržati". Ne znam, meni je malo bolesno da priča na taj način s majkom, o tome da li je mogla odoljeti sexu ili ne.  Rolling Eyes


Rubi ubjeđuje Elisu da bi mogla da tuži da Genara zbog bigamije. Možda je čak i ubjedi, s obzirom da je vidjela Genara i Liliu kako se ljube. Čula je i kad je Genaro rekao da sa Elisom ima samo srdačan odnos. Za sada je Elisa otjerala Genara iz kuće.

Arturo nudi posao Luisu koji se i dalje odaje piću. Kod Luisa kući se sreću Maribel i Rubi kojoj je je Maribel natrljala na nos da će izaći na večeru sa Alejandrom, i da mora da se dotjera.  Very Happy  Very Happy  Very Happy Rubi je za momenat poželjela da ostavi Hectora i bude sa Alejandrom, ali naravno prvo je htjela da se uvjeri da će Alejandro zaista biti s njom.  Rolling Eyes Neće da ostavi jednog muškarca dok se ne postara da će drugi biti s njom, jer njoj slične žene ne mogu ni da zamisle da budu same bez muškarca pored sebe. Rolling Eyes Nakon što joj je Alejandro kaže da ga potraži kad bude slobodna, ipak je odlučila da ostane s Hectorom i da uživa u bogatstvu. Činjenica da ona i Hector sada posjeduju svoj hotel oraspoložila je. Kada je rekla Hectoru da želi da uživa u svemu što ima s njim, on kao po običaju ništa ne konta. Kasnije ona sprema svoju zabavu na kojoj želi da cijelo njeno društvo s fakulteta vidi nju, Rubi, veliku osobu, bogatu i "uspješnu". Jer, udati se za bogatu budalu je veliki uspjeh. Što je najgore, ona i stvarno misli da se trudila u životu i da je postigla velike uspjehe.

Konačno se riješila cijela zbrka oko Alejandra i Bermudeza. Zahvaljujući Loreni, Alejandro je shvatio ko je Bermudezov saučesnik. Maribel mi je postala još draža sad. U bolnici je odmah uzela stvar u svoje ruke, i smislila plan. Pokazala je da zna biti hrabra i snalažljiva.  I love you Dio kada razotkrivaju Bermudeza na onom seminaru mi je jedna od omiljenih scena...dok se ne pojavi Elena i počne provocirati Rubi.  Very Happy

Rubi je priznala Refugio da je ona napakovala Cayetanu zatvor, nakon čega je Refugio pozlilo i umrla je.  Crying or Very sad Na dan  kada je Cristina trebala da se uda sahranila je majku.  Crying or Very sad
Nakon što je Cristina shvatila da je Refugio imala raspravu sa Rubi prije smrti, otjerala je veliku osobu sa sahrane. Strašno što je snađe sve u kratkom vremenu. Vjerenik u zatvoru, ostala sama i trudna, i još izgubila majčinu podršku. Sad

Rubi je toliko odvratna što misli da bi se  sa novcem potrošenim na sahranu i valjda na spomenik, mogla iskupiti majci. Proradila joj je savjest jer nije tražila oproštaj majci, ali neće je dugo držati to osjećanje. Tek treba da uslijedi momenat kada će sva njena odvratnost isplivati na površinu i to javno.
_________________
Rubi - Page 5 Anigif10
Ana
Ana
Admin
Posts : 655
Join date : 2017-09-14
Age : 27
Location : Casterly Rock

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Wed Dec 05, 2018 12:40 am
46., 47. i 48. epizoda...

Ne sjećam se da li će Yago to iskoristit njoj na štetu.

Neće konkretno, ali će smatrati da što više zna o njoj, to je ona njegov veći i veći dužnik i da zato ima pravo da od nje zahteva šta mu je volja.

U ovim epizodama je fokus na Genarovoj komplikovanoj bračnoj situaciji. Ne znam šta da mislim. Genaro je upropastio živote svojim najbližima, onima koji su ga voleli i divili mu se i za to ne pokušavam da nađem opravdanje. Međutim, ništa od toga nije uradio sa namerom da im nanese bol, već je jednostavno kukavički bežao od problema umesto da se suoči sa istim i reši ga za svačiju, pa i sopstvenu dobrobit i sopstveni mir. Verovao je da održavanjem statusa quo štiti Elisu i Liliju, kao i decu od kojih je samo jedno njegovo biološko. Pohvalno je što je i Hectora i Luisa voleo kao da im je pravi otac. Nije pohvalno što je dopustio da svi oni, uključujući i njega samog, žive u laži.

Žao mi je Elise. Da, ona je možda najveća žrtva Genarove prevare. Ali moram nešto da kažem. Elisa treba da bude primer svim ženama, primer za to šta jedna žena sebi nipošto ne sme da dozvoli. Elisa je u par navrata rekla da joj je brak sa Genarom činio svrhu postojanja, njen jedini smisao, da ništa drugo nije postigla, da nije zaposlena...Svet joj se sve te godine vrteo oko muža. Ona sada misli da je njen život izgubio smisao.

E, upravo je to greška za koju bih ja volela da što manje žena pravi, pogotovo danas kada imamo izbora. Hector je pametno rekao Elisi da brak sa Genarom nije jedino što je definiše kao osobu i da ne sme tako da razmišlja. Zdrava sebičnost je ok i žena sebe mora da stavi na prvo mesto. U suprotnom, ne može očekivati da će drugi to uraditi umesto nje.

A, Lilia, poput Hilde, nije žena koju krasi inteligencija, te se oduševila Rubinom brigom.

Lilia je naivna, ali Rubi ume da iskoristi priliku. Liliji je u ovim trenucima bilo čija podrška dragocena, jer će u svačijim očima biti "ona što je uhvatila Genara na bebu", "ona druga", "rasturačica braka" itd. Rubi to odlično zna i koristi tu činjenicu. Neophodno je da bude u dobrim odnosima sa obe Genarove žene. Sada ponovo ima keca u rukavu iliti još jednu Genarovu tajnu, a podrazumeva se da su Ignacio i Genaro diskutovali o ozbiljnim stvarima bez obzira na otvorena vrata.  Rolling Eyes

A, baš me zanima što bi bilo da je Genaro i umro, to bi bio dobar zaplet.

Zaista bi. Bilo bi napeto. Laughing

Jao, Rubi opet izigravala uvređenost i povređenost zbog Maribelinog pokušaja da vrati Hectora. Ljubomorisanje je bilo fejk, ali zabrinutost da bi mogla da ostane bez Hectora (čitaj: izvora prihoda) je bila stvarna. Pritom ju je Maribel trolovala da će Hectorov džep postati plitak. Haha, kako mi je super ta scena.  lol!

Elem, Hector i Yago će konačno postati poslovni partneri, akcionari onog hotela u prestonici i to zahvaljujući Rubinoj inicijativi. Naravno da je Yago nakon ručka podsetio Rubi da mu nešto duguje i od galantnog kavaljera se u sekundi transformisao u siledžiju. E pa Rubi, tražila si? Gledaj i uživaj. flower

Uvijek ista frizura, jednako nesređena. Pa, ljepša joj je bila kosa dok je živjela u kraju, bar je bila uredna i čista.

Vala baš. Posle time jumpa, imaće one definisane lokne. Ni time nisam oduševljena, ali je bolje od fazona koji fura u Cancunu. A najlepšu kosu je imala dok je bila siromašna. Ironija. Laughing

Ne znam što je Refugio mislila da će postići time što će doći kod Rubi. Da je napravi boljom, sada kada ima 20 i nešto godina?

Trudim se da shvatim Refugio. Nju boli što je Rubi takva i verovatno kao roditelj ne želi da odustane od nje, iako je suštinski svesna da odraslu i formiranu osobu ne može promeniti. I ponovo, kao roditelj, mislim da se Refugio plaši za Rubinu budućnost. Strah je da će Rubi na kraju samu sebe pokopati odlukama koje donosi, vođena nezasitom ambicijom i pohlepom. Pretpostavljam da je u pitanju čuvena majčinska ljubav.

Ubacivanje ogrlice u kesu, hapšenje CaĐetana, Rubi koja nesebično nudi pomoć...Nije mi se svidelo. Slažem se za nelogičnosti u toj priči. Ali jedno je sigurno - Rubi je prelepo zelenooko đubre i dolazim do dela kada mi je mučno gledati je i slušati.

Alejandru krenulo sa Soniom...for now. Sonia je izuzetna žena i bude mi muka pri samoj pomisli da će Alejandro nastaviti da balavi za Rubitch.Rolling Eyes  Novi problemčić za Alejandra - ispostavilo se da njegov potpis nije falsifikovan (a znamo i zašto), te je ostao bez Victorijinog poverenja. Željno iščekujem Maribelin master plan. Very Happy

Sofiji je sigurno teško da se navikne uopšte na ideju da je njena majka sad poput malog djeteta koje treba čuvati da se ne izgubi.

Jadni i Sofia i Ignacio. Ignacio bi trebao da posluša Alejandra i unajmi nekoga za brigu oko Carle. A što se tiče Sofije, iz iskustva znam kako joj je. Moja mama ni mene ni mog brata nije prepoznavala u poslednjim nedeljama života; u njenom slučaju je to bila posledica metastaza na mozgu. Osećaj je nezaboravan.

Paco, Lorena i Saul...Saul se vratio dobrim, starim navikama pljuvanja siromašnih, s tim da sada to radi iz ljubomore na Paca, ne iz običnog kretenizma. A Lorenin otac me je iznervirao kada je izjavio da Lorena nikada ne bi bila sa nekim poput Paca. Nije me iznervirao takav stav per se, nego to što ne poznaje rođenu ćerku. Neutral

_________________
Rubi - Page 5 Tumblr_mr0aqasHpl1rijmvyo1_500
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Wed Dec 05, 2018 9:45 am
Međutim, ništa od toga nije uradio sa namerom da im nanese bol, već je jednostavno kukavički bežao od problema umesto da se suoči sa istim i reši ga za svačiju, pa i sopstvenu dobrobit i sopstveni mir. Verovao je da održavanjem statusa quo štiti Elisu i Liliju, kao i decu od kojih je samo jedno njegovo biološko. Pohvalno je što je i Hectora i Luisa voleo kao da im je pravi otac.

Tačno je da nije loš čovjek i pored brljotine koju je napravio. Što ti kažeš, jednostavno je kukavica, nije htio da se suoči sa Elisom, nije htio nikome da nanese bol, ali upravo se suprotno desilo. Elisi je napravio "magareću uslugu" tim nenanošenjem bola prije 23 godine. Bolje bi bilo da je nju tada ostavio kada je bila mlađa, i kada je imala veću šansu da nastavi i sredi život.

Hector je pametno rekao Elisi da brak sa Genarom nije jedino što je definiše kao osobu i da ne sme tako da razmišlja.

Da, greška je nemati svoje zanimanje, i svesti smisao života na partnera.

A najlepšu kosu je imala dok je bila siromašna. Ironija. Laughing

Meni je ona tada i bila najljepša. Very Happy Valjda kako vremenom odvratnost sve više isplivava iz nje, njena ljepota mi postaje sve manje vidljiva.


54. i 55.

I, život, je l' tako, nastavlja dalje, a kako ljepotu i mladost treba iskoristiti, Rubi odlučuje da nastavi sa pravljenjem žurke na koju je pozvala  500 ljudi. Rolling Eyes Exclamation U isto vrijeme Hector odlučuje da joj stavi limit na kartice jer nemilosrdno troši novac. lol!  Zbilja, kako je Hector tako glup? Pa, nije se Rubi udala za njega da bi imala limit na karticama. lol!
Nije mi se svidjelo uvođenje onog Jorgea Floresa u priču. Da, baš neko može da zna "što bi bilo kad bi bilo". Rolling Eyes Luđi su mi ljudi koji novac daju gatarama, vidovnjacima i slično. Vrhunac gluposti. Rolling Eyes

Tokom druženja sa Alejandrom, i fizikalne terapije, Maribel je shvatila da se zaljubila u njega. U isto vrijeme se u njegov život vraća Sonia sa kojom želi ponovo da pokuša. Rubi i ona se sreću u bolnici, i Rubi njoj prebacuje što traži Alejandra.  Rolling Eyes Sonia joj je zaprijetila da će reći Hectoru da se trebala vidjeti sa Yagom kad je doživjela nesreću, i Rubi nije bilo svejedno tada.

Cayetano je odbio da se oženi Cristinom, daje joj slobodu i neće da je veže za sebe dok je u zatvoru. Victorijin advokat nije mogao ništa da uradi za njega, jer istekao rok za žalbu.  Mad Cayetano je zaista pokazao da zna što je ljubav. Postupio je krajnje nesebično, i nije osoba koja želi po svaku cijenu vezati za sebe voljenu osobu. Pitanje je što bi Cristini bilo teže, vjenčati se za čovjeka koji je u zatvoru, ili okončati s njim. Kao neko ko ima slično iskustvo kažem da ne znam što je gore - biti vezan za zatočenu osobu, a ne možeš joj pomoći, ili biti ostavljen od zatočene osobe kad želiš biti uz nju.(mada u mom slučaju njegovi razlozi za raskid nisu bili altruistički kao Cayetanovi, nego kretenske prirode) Sve u svemu, Bbaš mi ih je žao, Cayetanu i Cristini se nikako nije dalo. Strašno je da smrad kao što je Rubi može da uništi život dobrim i karakternim osobama.

Lorena je vidjela Paca sa Victorijom i zahvaljujući Loli misli da mu je to ljubavnica.  Rolling Eyes Ovamo Victoria ubjeđuje Paca da Loreni kaže istinu.

Pod Rubinim pritiskom, Elisa diže tužbu protiv Genara. Ona se brzo pokajala i tražila Rubi da advokat prekine proces. Umjesto da joj traži broj advokata (pazi ovo tuži čovjeka a nema kontakt sa advokatom) ona vjeruje da će mu Rubi zaista njemu javiti da Elisa odustaje od tužbe.

_________________
Rubi - Page 5 Anigif10
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Thu Dec 06, 2018 11:26 am
56.-.60.

Kako sam ukočenih leđa, poput Hectora, jer sam digla nešto teško, ne ostaje mi ništa nego da mirujem i gledam Rubi maratonski. Laughing

Kad pomislim da Rubi ne može biti jadnija, ona padne još niže. Onu njenu zabavu je bolno gledati koliko je ispala jadna i koliko su bili jasni njeni kompleksi. Konačno se Hector zapitao koliko njega Rubi poznaje, i konstatovao da su se prebrzo vjenčali i da su njih dvoje stranci sa zajedničkim računom u banci. U isto vrijeme je sreo Maribel na izlasku iz hotela i konstatovao koliko je lijepa, sa pomalo žala. Možda je shvatio što je izgubio.
Inače, na toj zabavi, je Loreto čuo kad je Maribel rekla Loreni da je zaljubljena u Alejandra. Uvijek li se on i Rubi nađu na "pravom mjestu " kad nešto treba prisluškivati.  Evil or Very Mad

Uslijedio je susret Rubi i Cristine. Rubi jasno, na krajnje odvratan način, pokazuje da joj uopšte nije bitno to što se Cristina nje odrekla kao sestre. Prevše je sigurna u svoj novac, te misli da joj neko siromašan kao Cristina nikad neće trebati.

Sonja i Alehandro su se pomirili, i ona mu povjerava da je Yago silovao. On ga je tražio, ali bilo je kasno, već je otputovao u Italiju.

Lorena je ljuta na Paca jer je lagao, a Henaro je bio u pritvoru, nakon čega ja izašao uz kauciju. Maribel je operisana.

...

Prolazi 3 godine, i izgleda tokom tri godine niko nikog nije vidio (osim Rubi Loreta u Madridu), čak ni Elisa Genara. Genaro shvata da želi da bude s njom, ali Elisa je dala šansu Arturu. Lilia je počela vezu sa svojim advokatom, što Nati ne prihvata Rolling Eyes ,  tako je Genaro obje izgubio. Elisa je bila simpatična kad je rekla da joj prija što je traže i Arturo i Genaro, i da se osjeća opet poželjnom. Inače, apsolutno mi nije jasno što je bilo sa Genarom tokom 3 godine. Što je bilo sa tužbom? Kako je izbjegao zatvor?

Lorena je u Španiji, Paco i Maribel rade zajedno u bolnici. Cristina podiže ćerkicu, a tu je Marco koji je bezuslovno podržava. Odlučila je da mu da šansu. Razumijem njeno oklijevanje, vjerovatno osjeća grižu savjesti zbog Cayetana koji u zatvoru zbog njene sestre i zbog toga što je njenu majku pratio u Cancun.

Carla je sve gore. Na momente ne prepoznaje ni sina ni ćerku.

A što se tiče Sofije, iz iskustva znam kako joj je. Moja mama ni mene ni mog brata nije prepoznavala u poslednjim nedeljama života; u njenom slučaju je to bila posledica metastaza na mozgu. Osećaj je nezaboravan

Žao mi je što ste to prošli. Nemam mnogo reći na to, jer su sve riječi višak. Ono što je dobro što nisi posustala, što si sada jača i ostvaruješ svoje ciljeve i želje.


Rubi i Hector su se vratili nakon putovanja po Evropi. Nju je zateklo prijatno iznaneđenje da je Alejandro sada milioner, ali...već je zaprosio Soniu. Rubi je bila jako samouvjerena da će i ovo vjenčanje spriječiti, ali nije uspjela, mada njemu, jadu, nije bilo svejedno kad se ona pojavila tamo. Sonia je bila dostojanstvena kao i uvijek. Nije htjela da izađe ispred kuće da se raspravlja sa Rubi, htjela da Alejandro sam odluči, i rekla je da će prihvatiti njegovu odluku, čak i ako ta odluka bude Rubi. Rubi je očajna i volim je vidjeti takvu. Na Loretovu opasku "Rubi...Tan bella como perturbada" je eksplodirala.  Laughing Kasnije je očajna u hotelskoj sobi koja i nije nešto previše luksuzna. To me je začudilo jer  je Hector valjda kupio hotel visoke kategorije.

Donijela je odluku da se vrati Hectoru, da kupe kuću i nastave sa planovima. Ali, sada Hector to neće, mada će se predomisliti. Rolling Eyes Sad sam u fazi da mi je Hectora baš žao. Zaista je skupo platio grešku. U momentu kada se ozario jer se Alejandro ženi i jer je sada bogat i uspješan, mi je bilo duboko žao njihovog uništenog prijateljstva.

Rubi ne odustaje i potplaćuje bolničarku da je pušta u Alejandrovu kuću. Došlo je do izražaja koliko je bolesna kad je ležala u Alejandrovom i Soniinom krevetu. Sad sam se sjetila da će im praviti spletke u braku tako što je ta bolničarka puštala u kuću. Pokupiće dugmad za manžetne koje je Alejandro dobio od Sonie.

Cayetano je još uvijek u zatvoru, pokušava da sačuva mir, i da iskoristi vrijeme učeći. Bravo za njega što se nije predao apsolutnom očaju.Kao npr. Luis koji je ljut na cijeli svijet,i pije ko sunđer. Rolling Eyes

_________________
Rubi - Page 5 Anigif10
Ana
Ana
Admin
Posts : 655
Join date : 2017-09-14
Age : 27
Location : Casterly Rock

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Thu Dec 06, 2018 10:12 pm
Kako sam ukočenih leđa, poput Hectora, jer sam digla nešto teško, ne ostaje mi ništa nego da mirujem i gledam Rubi maratonski.

Ne upoređuj svoju muku sa Hectorovom, ti bar nemaš neku "Rubi" pored sebe da ti pije krv na slamčicu lol! Želim ti brz oporavak Smile

49., 50. i 51. epizoda...

Yago, ne znam što mi je odvratnije i monstruoznije, sam čin silovanja ili ono njegova izjava poslije "E, sad smo završili"

Meni je to ladno najodvratnija scena u seriji. Dno dna. Yago mi se istog momenta našao na crnoj listi.

Sonia i Alejandro raskinuli. Njoj se baš ne da. Em ju je onaj bednik silovao, em joj je Alejandro priznao da i dalje voli zmijurinu kao što je Rubi. Sonia je zaslužila nekoga kome će biti na prvom mestu; ne zamena za drugu ženu, ne flaster ili još gore - objekat i igračka koja se baca nakon upotrebe.

Ali, neeee. Veliki spasilac Alejandro trči za njom da bi spriječio da prevari muža.

Čista debilana. Od Refugio koja doleće sva unezverena kod Alejandra i moli ga da zaustavi Rubitch, preko Alejandra koji pristaje i odlazi da spreči tragediju (Rubino nabijanje rogova Hectoru sa Yagom) do Alejandrove šokiranosti otkrićem da je Rubi lagala da se ne seća šta se desilo.  Rolling Eyes

Kod Alejandra me nervira što nikada nije uspeo da se skroz distancira od Rubi, uvek je Rubi tu negde prisutna, uvek mora da je spomene. Ali verovatno je i sama Rubi delimično zaslužna za to, pošto ga je često tražila i podsećala ga na njihovu "nemoguću ljubav." Na kraju 51. epizode ga je potražila, navodno spremna da ostavi Hectora zbog njega.

Ne znam da li je na umu imao Hectoru ljubomoru, i njegovog pokojnog oca.

100% je to u pitanju. Genaro je kod Hectora primetio slične tendencije. Ne sećam se da li je ikada rečeno koju je dijagnozu imao Hectorov otac, ali mi liči na paranoidni poremećaj ličnosti koji može da se manifestuje ekstremnom sumnjom u partnerovu vernost. E sad, razlika je u tome što je Hectorov otac umislio da ga žena vara, a u Hectorovom slučaju se ne radi o čistoj paranoji. Laughing  Njegove sumnje su opravdane, ali su mu reakcije preterane.

Rubi se bori sa svojim demonima. Borba će trajati dok ne vidi hotel, a kada ga poseti i kad joj dođe do mozga da je njen, vratiće se u mode srećno udate žene.  Rolling Eyes Interesantan mi je bio trenutak kada Rubi sa setom gleda Alejandrovu fotku i svoju fotku iz detinjstva, drži ih jednu pored druge i kao da joj fali nevinost koju je izgubila odrastanjem, a zatim udajom za Hectora iz interesa; kao da je na tren poželela da bude bolja osoba. Ali Alejandrovo odbijanje i poseta hotela koji je u njenom vlasništvu će je razuveriti i odlučiće da nastavi da izigrava Hectorovu vernu lepšu polovinu.

Maribel je fantastična.  I love you Prvo je raskrstila sa Hectorovom izdajom, vratila se kući i rekla Panchi da se razočarala u Hectora videvši kako ga Rubi vrti oko malog prsta. A potom je sprovela u delo odlično osmišljen plan sa namerom da dokaže da je Alejandro nedužan. Kako je navukla onog Garduña, navela ga da prizna šta su on i Bermudez uradili i sve to pred skrivenim kamerama. Sad sledi Bermudezovo hapšenje. Can't wait. cheers

CaĐetano i Cristina su rastavljeni i biće još puno godina.  Neutral Rubi ne može da diše od zavisti, ponekad pomislim da će je sopstvena pakost sahraniti. Ono što je uradila CaĐetanu, pa ga dodatno uništila tako što je finansijski hmm...motivisala advokata sa predlogom da "prestane da se trudi" oko slučaja jer se "njoj i njenom mužu ne sviđa ideja da se Cristina uda za šofera"...Znači, da meni neko ponudi novac (nebitan je iznos) i zatraži mi da "prestanem da se trudim" oko klijenta i kao šlag na tortu mi navede neki diskriminatorski razlog poput razlika u socijalnom statusu, tačno bih ga naterala da proguta te novčanice. Bez žvakanja.

Paco preteruje. Trebalo bi da se odavno uverio u Lorenine namere, davnih dana, dok su bili samo prijatelji. Zna da nije takva i svejedno neće da joj otkrije da je Victorijin sin. Hajde da je tek upoznao Lorenu, onda bih ga i razumela. Ovako, nije fer ni prema Loreni, ni prema Victoriji.

_________________
Rubi - Page 5 Tumblr_mr0aqasHpl1rijmvyo1_500
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Fri Dec 07, 2018 10:51 am
Ne upoređuj svoju muku sa Hectorovom, ti bar nemaš neku "Rubi" pored sebe da ti pije krv na slamčicu lol! Želim ti brz oporavak Smile

Haha. Tačno, ali zato imam Lopija I love you  koji me je sa ukočenim leđima u 4 ujutro "izveo" vani da obavi svoje potrebe. Very Happy Danas je malo lakse, ali nije još dobro.
Moram priznati da me je pogled na ovo oraspoložio.
Rubi - Page 5 2n0jdv
Very Happy  flower  Very Happy


61.-64.

Cayetano je izašao iz zatvora, i očajnički skuplja novac za kartu do Mexico City-ja. Ovamo je Marcu dojadilo Cristinino premišljanje, i odustao je od veze s njom. Razumijem ga. Meni je žao što on i Sofia nisu par, bili bi slatki, čak mi je djelovalo da su postojale neke iskrice . Smiješne su mi Lola i Mariquita, jedna navija za Marca, a druga za Cayetana, a Cristina se valjda ne pita. A, Lola je inače obučena kao da navija za Zvezdu.  Laughing

Kako sam i mislila, Rubi je napravila problem Alejandru i Soniji, zbog one dugmadi za manžetne. Pokazala ih je Soniji rekavši da su ostala kod nje nakon što je provela noć s Alejandrom, onda ih je vratila u njihovu sobu, sve negirala pred Alejandrom, i naravno Sonia je ispala blesava. Naravno, ona je shvatila da je Rubi dolazila kod njih kući. Onu bolničarku bih zgazila što je to omogućila Rubi. Evil or Very Mad  Mad

Luis se bori protiv alkoholizma, zaljubio se u Maribel, Sofia pokušava sa Saulom nakon što je pogazila ponos i potražila Luisa, a Nati sa Pacom. Rolling Eyes Natino zavođenje Paca je komično. Lorena će se valjda konačno vratiti iz Španije.

Hectoru su ustanovili bolest "espondilitis anquilosante". Googlala sam, u pitanju je hroničan artritis kičmenog stuba. Crying or Very sad On hoće da ostavi Rubi, da je ne bi vezao za invalida. Ona naravno "želi" da bude s njim, i uopšte je ne brine njena ekonomska sigurnost, a sigurno joj je bilo "svejedno" kada joj je Elisa zaprijetila da će se pobrinuti da je Hector ostavi bez centa. Maribel i Hector su razgovarali u bolnici. Baš se vidi koliko je ona bila prava osoba za njega, koja ima razumjevanja i koja ne bi razmatrala ni pod tačkom razno da ga ostavi u takvoj situacijii.

Žao mi je što je Maribel pružila gušt Rubi i pred njom priznala Soniji da voli Alejandra. Soniji nije svejedno, ali nije ni pravila dramu Maribel. Ima dozu razumjevanja, koliko je moguće.

I, pojavio se monstrum od Yaga. Stomak mi se okrenuo kada je zaskočio Soniu na onom kongresu. I, kada je Rubi rekao da ga oduševljavaju njen izgled i karakter. Karakter Question  Exclamation Kako je Hector otišao na liječenje, Rubi iskorištava priliku da se zabavi sa Yagom. Nju dočekuje sa večerom, jagadama, violinistom, a Soniu tretira kao prostitutku. Šljam! Rubi je upala u spostvenu zamku jer je Alejandro upao na njihovu romantičnu večeru da bi napao Yaga zbog cvijeća koje je u stvari Rubi u Yagovo ime poslala Soniji da bi im napravila problem. Nisam znala da li da se plačem ili smijem kada je Alejandro povjerovao da je Rubi s njim bila protiv svoje volje u crvenoj, sexi haljini. Shvatio je istinu tek kada mu se Yago narugao u facu ponudivši mu jagodice. lol!  lol!  lol!  Naravno prije nego što je shvatio bolnu istinu, poljubio je Rubi i zagrlio je. Jado jadni! Zagrljaj je vidjela Sonia i otišla je iz kuće. Kamo sreće da se nije ni vraćala!

Na kraju 64. epizode, Yago prijeti Rubi, stavlja joj do znanja da mu nije problem da naškodi  Alejandru da bi nju dobio...za jednokratnu upotrebu naravno. Rubi konačno shvatila da Yago nije naivni idiot poput Hectora i Alejandra kojeg će manipulisati kako želi.
(Sjetih se sada kako joj je Hector povjerovao da je išla u bolnicu u koju Alejandro radi, kod ginekologa jer želi da ostane trudna. Pošto je to jedina bolnica u gradu od 10 miliona ljudi. Rolling Eyes )
E pa Rubi, tražila si? Gledaj i uživaj

_________________
Rubi - Page 5 Anigif10
Mariana
Mariana
Posts : 558
Join date : 2017-09-11

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Fri Dec 07, 2018 2:49 pm
Danas sam baš listala program i Rubí se prikazuje na kanalu Oyo family,pa ako imate program možete i tamo gledati seriju,došli su do 20 i neke epizode
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

on Sat Dec 08, 2018 6:41 pm
Nemam ga, ali svakako dok oni dođu gdje sam stigla, ja ću je okončati. Very Happy Živio Internet. Laughing

_________________
Rubi - Page 5 Anigif10
Sponsored content

Rubi - Page 5 Empty Re: Rubi

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum