Go down
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Sin rastro de ti Empty Sin rastro de ti

on Wed Jan 09, 2019 1:05 pm
Sin rastro de ti 2vwbfrb

Televisa, 2016.
Broj epizoda: 16


Sinopsis

Julia Borges je mlada pedijatrica koja treba da se uda za svog dečka Mauricija. Dan pred vjenčanje, Julia misteriozno nestaje, ne ostavljajući ni traga za sobom. Nakon pet godina se pojavila na ulici u vjenčanici i bez sjećanja što joj se desilo tokom tog perioda. Saznaje da se Mauricio oženio njenom sestrom Camilom sa kojom ima dijete. Julia će pokušati da obnovi svoj život i da shvati što joj se desilo uz pomoć svog prijatelja Tomasa koji nije prestao da je traži i koji je oduvijek bio zaljubljen u nju.

Uloge

Adriana Louvie - Julia Borges
Danilo Carrera -  Mauricio Santillana
Ana Layevska - Camila Borges
José Elías Moreno - Raúl Santillana
Roberto Blandón-  Ángel Borges
Fernando Ciangherotti -  Doctor Samuel Miller
Tiaré Scanda Tiaré Scanda - Dr. Rebeca Arias
José Pablo Minor - Luis Lara
Juan Pablo Medina -  Tomás Burgos
Juan Martín Jauregui -  Braulio Portes
Alejandra Ambrosi - Berenice Díaz
Pablo Perroni - Julián Reynoso
Hector Kotsifakis - Abraham Gómez
Pilar Padilla - Lía Galván
Alejandra Robles Gil - Érika Santillana
Gema Garoa Gema Garoa - Galina Sídorov
Andrea Portugal - Magally Restrepo
Marcela Morett -  Lic. Romera
Marcela Ruiz Esparza - Jimena Mercado
Carlo Guerra - Dr. Mario Trejo
Cecilia Gabriela - Sara Martínez
Arcelia Ramírez -  Gloria Miller
Gabriela Zamora - Mirna
Odín Ayala- Guarura Del Doctor Miller (Asesino #1)
Daniel Chávez Camacho - Terapeuta Moretti
Mauricio Abularach- Marco
Lalo Palacio - Pedro

Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Wed Jan 09, 2019 1:09 pm

_________________
Sin rastro de ti Anigif10
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Wed Jan 09, 2019 1:21 pm
Zašto imam osjećaj da ću je pogledati za 4 dana? Laughing Djeluje mi jako privlačno, a entrada je sjajna, posebno zbog šume i drveća. I love you

_________________
Sin rastro de ti Anigif10
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Thu Jan 17, 2019 12:22 pm
1. - 4.


Utisak je i više nego povoljan. Da li je moguće da je ovo radila Televisa? Laughing Mora da je neka greška. Very Happy Šteta što ne prave više ovakvih serija. Ovo je za sada sjajno. Samo se nadam da nije neka paranormala po srijedi.

Sam početak je sjajan, izlazak iz crkve, snimak vožnje automobila iznad one guste šume... sjajno! cheers Interesantan početak. Vjenčanje koje bi trebalo da bude početak novog života pretvorilo se u tragediju za nekog, za sada nepoznatog čovjeka, mlada je pobjegla, ne znamo zašto...Sledeća scena, mlada doživljava udes, očigledno je bježala od nečega i/ili ka nečemu, ali udes se ispriječio... Nekim čudim je uspjela da nepovrijeđena izađe iz automobila prije nego što je vozilo eksplodiralo.

Vraćanje u prošlost: Ta ista žena se sprema za vjenačanje i vodi idealan život. Jedino što nije idealno je to što je budući svekar ne prihvata. Zašto ne bi prihvatio mladu, perspektivnu doktoricu za snahu dok on sam sebi za ženu bira vulgarnu ženu, sumnjivog morala? Jedini odgovor koji mi se nameće je činjenica da je Mauricio, njegov sin, prestao da radi za njega, pod uticajem svoje vjerenice, i postao fotograf. Činjenica da njegov sin juri svoje snove i da je uz Juliju ono što jeste mu očigledno smeta. Svog sina vidi kao osobu koja treba biti kopija svog oca, a ne individua za sebe. To mi je jedino objašnjenje njegove averzije prema Juliji. Inače, Jose Eliasa Morena jedva poznah. affraid Neobičan mi je ovako star nakon što sam ga gledala u Rubi. Laughing  

Standardno, jedna sestra je uspješna, dok je druga klošarka i bivša ovisnica. Layevska izgleda malo bolje od leša. affraid U momentu kada je sve idealno za Juliju, Camila se vraća u njen život, da bi ga na kraju preuzela nakon Julijinog nestanka. Moram priznati da mi je Camila prilično sumnjiva, u principu sumnjam u svakoga sem u Mauricija i Thomasa. I u momka, Luisa, koji je našao Camilu, i u Berenice, Thomasovu  ženu, i u Raula... Samim tim je i priča dobra, jer svako može biti kriv za Julijin nestanak. Inače, da li je realno da je Raulov advokat saopštio Raulovoj ženi da "njegovom klijentu više ne trebaju njene usluge". Kao da mu je ona dobavljač kancelarijskog materijala, a ne žena. affraid Već mi je odvratan, jer je lik koji nema pantalona da u oči saopšti ženi da hoće razvod. On je tipičan političar ili političar u pokušaju koji  želi da u javnosti ostavi utisak humanosti. Stvarnost - nije mu bitna sreća vlastite djece. Ne mogu ni zamisliti kakvo je bilo odrastanje njegovog sina i ćerke.

Još jedan nevjerovatno ljigav lik je Julijin otac. silent Tipičan parazit sa kockarskim dugovima, loš otac i čovjek. Ne vjerujem da će imati odvratniji momenat od onog kad je upao ćerki u bolničku sobu zajedno sa novinarima koji su trebali da snime njihov susret nakon 5 godina. U stvari ima, kada mu se sasvim slučajno izletjelo pred Julijom da njen nekadašnji vjerenik i sestra imaju dijete.

Živo me zanima što  se Juliji desilo, i u kojem momentu je izgubila pamćenje. Obično je "kriv" neki stres, udarac u glavu... Možda je zbog udesa izgubila pamćenje. Jedva čekam da vidim što se desilo.

Julia i Mauricio su mi divan par. Nisam očekivala da će mi se toliko dopasti. Vidi se da je ona starija od njega, ali ipak tako su mi skladni i divni. Simpatičan mi je njihov prvi susret. Posebno mi se sviđa što nema pretjeranih, izlizanih ljubavnih izliva. Volim kad se emocije vide i bez puno riječi. Danila Carreru do sada nisam ni primjećivala. U ovoj ulozi mi je izuzetno privlačan i harizmatičan. I love you

Policajka koja ispituje Juliju i momka koji je našao mi djeluje kao izuzetno "inteligentna" žena, a one pletenice baš idu uz njene godine i njen posao.  Rolling Eyes Ako je svih tih godina vodila slučaj Julijinog nestanka, nije ni čudo što je nikad nisu našli. Ili je stvarno nesposobna ili je umiješana. Prvi Julijin flashback je vezan za neku bolnicu, doktore, onaj lik, doktor što se pojavljuje  u tom sjećanju, je jeziv.  :face:  Kasnije se taj lik pojavljuje i čudi se kako je preživjela. Što ? Udes? Eksperimentalne medicinske tretmane? Jeziv je, jeziv. Poslao je svoje radnike da nađu Juliju, dok u isto vrijeme mora da polaže račune ljudima iznad sebe koji očegledno ulažu u njegova istraživanja. Kaže kako je Julia prvi uspješan slučaj, da je počela tretmane prije pet godina. Shocked  Samo nam fali još jedan Ritter Wulf na meksički način.  Shocked  Shocked  Shocked Ali, zašto Julia? Za eksperimente se obično uzimaju nesretni uličari koje niko neće tražiti ako nestanu.
Takođe se pojavljuje još jedna žena koju Juliju oslovljava sa Lorena  i govori joj da treba da bježi jer će je (doktor iz sjećanja?) naći.  Shocked  Tu ženu, dr Aries, meksički Ritter Wulf hoće da ubije. Moram priznati da sam za momenat mislila da su dr Aries i Raulova bivša žena ista osoba. Embarassed Embarassed Embarassed Drugi flashback je manje jeziv. Julia (Lorena) je sa čovjekom kojem očigledno vjeruje, brčkaju se u bazenu. Kasnije se sjetila doktorice koja je oslovljava sa Lorena, i mutno se sjeća čovjeka iz bazena. confused

Galina, Raulova žena, mi je hit.  Laughing Zatekla muža s ljubavnicom na ručku, ona je mrtva 'ladna otjerala, i sjela za sto i nastavila da jede ručak koji su donijelu za ljubavnicu.  Laughing Svjesna je da ako je on jednom prevario i ostavio ženu da može opet to da uradi i ona vodi računa da se to ne desi.  Laughing Ne znam zašto, iako ne podržavam taj tip ženskih likova, ova mi je simpatična.  Laughing Iznenadila sam se kad sam shvatila da ona i Raul imaju sina.

Galina je uputila kritike Eriki zbog odjevanja, a ona nosi vulgarnu haljinu sa animal printom.  lol!  lol!  lol! Zbog njene vulgarne pojave, Raul očigledno razmišlja da je se riješi jer nije odgovarajući materijal za "prvu damu". U jednom momentu sam čak mislila da će je otrovati. Ali ne, odlučio je da joj saopšti preko advokata da mu više ne trebaju njene usluge. Međutim, ona advokata nije shvatila ozbiljno samo se okrenula i pošla.  lol!  lol!  lol! U suočavanju sa Raulom mu je rekla da zna da je on znao da je Julia živa.  Shocked U pravu sam što mi je sumnjiv.

Mauriciova sestra Erika mi je još jedna simpatična osoba. Ne mogu da objasnim zašto, čak je možda i previše razmažena, al za sada mi je dopadljiva. Možda zato što je preduzimljiva, pošla je u zatvor da sama vidi ko je osoba koja je našla Juliju, za razliku od Mauricija kome to nije palo na pamet. Taj lik je onako klošarski tip, blentav. Možda je stvarno jadnik naišao na pogrešno mjesto u pogrešno vrijeme pa ću morati da mu ponudim izvinjenje što sam sumnjala u njega.

E da, ko je lik s kojim je Erika išla da se vidi? Razočarala je jadnog Luisa kad mu je rekla da je zauzeta.  confused

Sumnjam i u Berenice, Thomasovu bivšu ženu. Previše je "Televisa ličnost" za ovu seriju.  Odlučuje da pomaže ženi zbog koje joj je propao brak,  u koju je njen bivši muž bio ludo zaljubljen? Hmmm...

Camila mi je odbojna, ljigava, nesigurna i iskompleksirana. Otac preferira nju jer mu je očigledno ona sličnija. Zabrinuta je, jer bi sada Mauricio možda htio da se vrati Juliji, Ne mogu da vjerujem da je rekla da je Julia otišla svojom voljom. Ako ispadne da je ona iza toga, to će biti obašnjenje takve izjave, Julija je imala raspravu sa budućim mužem, otišla iz stana i nije se pojavljivala 5 godina. Zašto bi svojoj voljom napustila lijep život, lijep posao, čovjeka kojeg voli? Ono što mi se kod Julije posebno sviđa je to što medicinu ne doživljava kao način zarade, već zaista želi da pomaže ljudima.

Thomas mi je još jedan drag lik. Nikada nije prestajao da traži Juliju, za razliku od Mauricija koji je prihvatio da je ona pošla svojoj voljom. U njega definitivno ne sumnjam.

Žao mi je Julije. Samo se jednog našla u automobilu koji se prevrnuo nemajući pojma da je prošlo pet godina. Za nju nije prošao ni jedan minut, a njen vjerenik i sestra su sada vjenčani, imaju dijete. Stan u kome je živjela je prodat, odjeća koju je nosila je poklonjena. Primorana je da živi sa sestrom i da je gleda tuđu sreću koja je trebala biti njena.  Nije ni čudo što je odlučila da ode kod Thomasa da živi. A Mauricio? Prestao je da juri za snovima, više nije fotograf, radi za oca. To mu je donijela ženidba Camilom. Njoj naravno nije bitno ono što formira njegovu ličnost ni njegovi snovi. Ona je ugledna dama, živi lijepo, koga briga što Mau ( ovaj nadimak zvuči kao mjaukanje Laughing ) nije sretan. Njegova sreća ne zanima Raula kome je izgleda ok što se oženio nestabilnom alkoholičarkom dokle god Mauricio radi za njega i donosi mu korist. Zato mu divna osoba koja se bavila plemenitim zanimanjem izuzetno smetala. Kakav otac. Ne zna se koji je bolji, on ili Angel, Julijin otac.

Još jedna stvar koja mi se jako dopada je preplitanje scena iz sadašnjosti i prošlosti sa Julijinim fleshbackovima iz petogodišnjeg perioda koji lebdi između prošlosti i saašnjosti.. Kažem, kao da nije Televisa radila. Prvi put sam vidjela da nekog kod kuće prikažu u čarapama i papučama.  lol! Dalje, nevjerovatno mi je da se u Televisinoj seriji dvoje bolesnika sexa u mrtvačnici.  Shocked  Shocked  Shocked  Ja sam prvo mislila da je ovo rimejk španske serije Bajo sospecha koju nisam gledala pa me nije čudilo pojavljivanje nekih elemenata. Ali, poslije sam skontala da je ovo original i da nema veze sa Bajo sospecha.

Na kraju 4.epizode, ono dvoje debila u crnom otimaju Juliju... pale  affraid  Crying or Very sad


_________________
Sin rastro de ti Anigif10
Ana
Ana
Admin
Posts : 655
Join date : 2017-09-14
Age : 27
Location : Casterly Rock

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Fri Jan 18, 2019 12:20 am
Krećem za vikend sa ovim. Very Happy

_________________
Sin rastro de ti Tumblr_mr0aqasHpl1rijmvyo1_500
Ana
Ana
Admin
Posts : 655
Join date : 2017-09-14
Age : 27
Location : Casterly Rock

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Sat Jan 19, 2019 7:59 pm
1. epizoda...

U nekim serijama je fokus na likovima, u nekim na radnji, a u nekim na oba ravnopravno. Ovde mi se sami likovi ne ističu toliko i mislim da su pisani u funkciji radnje, više kao objekti, nego kao subjekti što ne mora automatski da bude loše. Naprotiv, skroz je okej da glavno pitanje bude šta?, umesto ko?

Imam jedno pitanje. 5 godina unazad, Julia je pripremala venčanje sa Mauriciom, pojavila se Camila, poljubila Mauricija, on je oterao...A 5 godina kasnije, Julia beži u venčanici i doživljava udes, pa je onaj dečko pronalazi na putu i na kraju se budi u bolnici i Camila joj govori da se 5 godina vodila kao nestala.

Nešto mi se tu ne uklapa. Planirali su venčanje, ali su ipak rešili da sačekaju 5 godina da se venčaju ili šta?Suspect  I kako je moguće da se Julia 5 godina vodila kao nestala, kada su se njeno izletanje iz crkve u venčanici i udes desili u sadašnjosti, a ne pre 5 godina? Suspect Mada, sudeći po Camilinom drugačijem stilu od onog klošarskog i njenom odnosu sa Mauriciom, moguće je da je prošlo 5 godina. Ali kako?

Jedino mi pada na pamet da se nešto od ovoga nije desilo u realnosti, već samo u Julijinoj glavi. Recimo da je sve ono što smo videli pre 5 godina stvarnost, kao i Julijino buđenje u bolnici i Camilina šokantna izjava da je nije bilo 5 godina, a da se njeno bežanje u venčanici i udes tom prilikom nisu zaista desili i da su posledica neke malfunkcije u Julijinom mozgu/halucinacija/lažna sećanja.

Moguće je da je Julia zapravo nestala nakon što je izašla iz stana i sela u auto posle kratke diskusije sa Mauriciom o Camili i da joj se tada nešto loše dogodilo (udes ili slično) i da je narednih 5 godina provela ko zna gde i ko zna s kim.

Ostalo...Jose Elias Moreno je odličan glumac, baš ga gotivim, a lik Raula bi mi bio jasniji kad bih znala pravi razlog njegovog protivljenja Mauriciovoj vezi i braku sa Julijom? Razlozi koje je naveo mi nisu dovoljno ubedljivi. Inače, matorom je izgleda menjanje žena omiljeni hobi, u čemu ga ćerka podržava Laughing

Od likova mi je eto Camila najintrigantnija i najviše mi je privukla pažnju. Ima nešto čudno u njoj. Nisam sigurna da li je nekadašnji imidž klošarke koja se tek vratila sa rehabilitacije istinit ili uloga koju je igrala, niti sam sigurna kada je iskrena, a kada laže...Mislim da su njene emocije jako uvrnute. Kažem, čudna mi je i samim tim interesantna.

Sveukupno, serija mi deluje kao neki sci-fi mindfuck i nastaviću da je gledam Very Happy

EDIT: Zaboravila sam da kažem da me onaj Tomas podseća na perverznog voajera, što ne mora da znači da jeste. Takav mi je utisak ostavio confused

_________________
Sin rastro de ti Tumblr_mr0aqasHpl1rijmvyo1_500
Ana
Ana
Admin
Posts : 655
Join date : 2017-09-14
Age : 27
Location : Casterly Rock

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Sun Jan 20, 2019 5:32 pm
2. i 3. epizoda...

Ok, definitivno je prošlo 5 godina i definitivno je Julia bila u venčanici kada je doživela udes. Znači da se sve to jeste izdešavalo, ali se izgleda trebala udati (ili se udala) za nekog drugog ko ju je znao pod imenom Lorena. Možda onaj muškarac iz flešbeka? Da li je i on umešan u Julijin nestanak? Moguće, pa je ona onda možda pobegla iz crkve zato što se prisetila nečega što su joj radili, nekih eksperimenata. Hmm... Question

Samo nam fali još jedan Ritter Wulf na meksički način.

I dobili smo ga, posle Vuka...opet Vuk. Laughing  Živo me zanima šta su joj to radili? Kakve eksperimente i sa kojim tačno ciljem? I još važnije - zašto? Zašto su za to odabrali Juliju?

Za eksperimente se obično uzimaju nesretni uličari koje niko neće tražiti ako nestanu.

Upravo. Zato mi ovo deluje kao "ništa lično" od strane tog jezivog doktora, ali kontam da je Julia smetala onoj osobi/osobama koje finansiraju doktora ili sarađuju s njim, tako da su našli način da se otarase Julije. Suspect E sad, animozitet prema Juliji su pokazivali Raul pre svega, Camila, eventualno Berenice, što ne znači da krivac nije neko izvan tog kruga Julijinih potencijalnih neprijatelja.

Iskreno, smorili su me flešbekovi Julije i Mauricija, previše je minutaže otišlo na to. Više bih volela da su nam prikazali šta se sa Julijom dešavalo nakon nestanka, kako je pala u doktorove ruke, šta je bilo posle...Ali, sigurno ćemo i to dobiti uskoro.

A Mauricio i Camila su se u međuvremenu venčali i dobili dete...Camila mi postaje sve zanimljivija, a Layevska rastura sa glumom. Mislim da je prema Juliji izrazito ambivalentna. Sa jedne strane je zavidna, ljubomorna, nesigurna, isfrustrirana, haotična i plaši se da će Julijin povratak upropastiti ono što je uspela da postigne dok se Julia vodila kao nestala, a to je nekakav model sređenog i urednog života, barem prividno.

Sa druge strane, čini mi se da ne može istinski da mrzi Juliju, onako čisto i od srca da je mrzi. Mislim da je Camilino ponašanje uslovljeno prezirom prema samoj sebi, a ne prema Juliji, samo što (kao i mnogi ljudi sa sličnim problemima) i krivce i rešenja traži na pogrešnom mestu i na pogrešan način.

Otac preferira nju jer mu je očigledno ona sličnija.

Ma taj preferira onoga od koga može izvući najviše novca. Kako bljutav čovek. silent

Raul započeo kampanju sa akcentom na humanosti. Haha, slatko.flower  A Galina je prava kraljica, scena u restoranu sa Raulom & ljubavnicom me je pošteno nasmejala.lol!  Galina je jedna od onih žena koje umeju da vode računa o svojim interesima i znaju kako svet (moćnika poput Raula) funkcioniše.Laughing

Izgleda da će biti neka ljubavna pričica između Erike i onog Luisa. Ne bi bilo loše, oboje su blentavi u svom maniru. Very Happy

_________________
Sin rastro de ti Tumblr_mr0aqasHpl1rijmvyo1_500
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Mon Jan 21, 2019 11:34 am
Planirali su venčanje, ali su ipak rešili da sačekaju 5 godina da se venčaju ili šta?Suspect  I kako je moguće da se Julia 5 godina vodila kao nestala, kada su se njeno izletanje iz crkve u venčanici i udes desili u sadašnjosti, a ne pre 5 godina?

Ovo je i mene zbunilo. I ja sam se pitala zašto su s vjenčanjem čekali 5 godina kao ono očigledno Mauricio nije bio mladoženja.


Inače, matorom je izgleda menjanje žena omiljeni hobi, u čemu ga ćerka podržava

S takvim roditeljem nije ni mogla izgraditi zdrav stav o vezama i braku.

Možda onaj muškarac iz flešbeka? Da li je i on umešan u Julijin nestanak?

Da, i ja se pitam. Mada očigledno je to čovjek kome je vjerovala. Kontam da je Julia morala izgubiti pamćenje dva puta. Neutral Računam to po pristnosti koju imala s tim likom. Očigledno je s njim imala neki mir. Ne bi bila tako mirna da je svjesna da je oteta ili šta li već i da se vodi kao nestala. Drugi gubitak pamćenja je očigledno vezan za udes. Neutral

Iskreno, smorili su me flešbekovi Julije i Mauricija, previše je minutaže otišlo na to.

Pa znaš da Televisa mora da nacrta da glavna junakinja pati. Laughing Ipak meni nisu smetali njihove scene, slatki su mi. Vjerujem da više neće biti tih njihovih scena iz prošlosti, priča je jasna.

Camila mi postaje sve zanimljivija, a Layevska rastura sa glumom.

Da, standardno je odlična. Njoj takvi likovi baš leže.

Sa jedne strane je zavidna, ljubomorna, nesigurna, isfrustrirana, haotična i plaši se da će Julijin povratak upropastiti ono što je uspela da postigne dok se Julia vodila kao nestala, a to je nekakav model sređenog i urednog života, barem prividno.

Sa druge strane, čini mi se da ne može istinski da mrzi Juliju, onako čisto i od srca da je mrzi.

Ne vjerujem da je mrzi onako kao što to negativke obično rade. Camilu ne bih nazvala negativkom već slučajem za žaljenje. U nekim trenucima mi djeluje da joj je i stalo do Julije, e sad ne znam da li to sve pretvaranje. U principu ne bih toliko ni sumnjala u nju da nije poljubila Maurucija na startu. Tu se vidjelo da je željela da ima ono što Julia ima, i na startu postaje sumnjiva.

i znaju kako svet (moćnika poput Raula) funkcioniše.

Za razliku npr. od Rubi koja je mislila da će se nasmiješiti Yagu (i kasnije grofu) i da je to dovoljno da obezbjedi svoju budućnost s njima. lol!


Izgleda da će biti neka ljubavna pričica između Erike i onog Luisa. Ne bi bilo loše, oboje su blentavi u svom maniru.

Da, oboje su izgubljeni slučajevi, s tim što je ona bogate pozadine. Very Happy
Epizode 5 i 6


Mauricio počinje da mi se dopada. Konačno je nešto preduzeo, nije samo figura koju je Camila osvojila. Unajmio je ljude da čuvaju Juliju, i oni su je izbavili od otmičara. Logično je da će, ako je misteriozno nestala i misteriozno se pojavila, isti ljudi htjeti opet da je zarobe. Ponovo smo imali jedan kratak flashback Julije u bolnici ili šta li je to već.

Camila je postala jako zabrinuta za svoj brak, tipično kontroliše gdje joj je muž, a ulje na vatru doliva i njen dražesni otac koji je očigledno više zabrinut da Camila izgubi bogatog muža nego da Julia ne izgubi život. Rolling Eyes

Zaboravila sam da kažem da me onaj Tomas podseća na perverznog voajera

Da, djelovao je tako kad je ukrao Julijin šal ili što već, i kad je gledao njenu vjenčanicu. I u ovoj epizodi je djelovao čudno kad je Julia otkrila zid na koji je izlijepljeno cijelo njegovo istraživanje o njenom nestanku. Meni on, ipak, nije sumnjiv. Djeluje kao tipičan Televisa najbolji prijatelj koji je zaljubljen u glavnu junakinju. Zanimljivo, njemu je brak propao zbog traženja Julije dok se Mauricio oženio drugom. Ne bi me čudilo da ga je Camila "uhvatila" na trudnoću s obzirom koliko mu je bila odbojna na početku. Naravno, spavali su jer je bio pijan. Tipično.  Rolling Eyes

U sadašnjosti se Camila napila i spavala sa prvim likom koga je srela u noćnom klubu. Fuj.  silent E da, opet još jedna nova stvar u Televisi. Vidimo Camilu kako pere zube,a u kupatilu se vide kozmetički preparati. Laughing
Erikin ljubavnik je Raulov politički suparnik. Ružan je kao ponoć bez mjeseca, a odbojan još dva puta toliko. Galina je, naravno, kao dobra maćeha skontala da Erika ide lošim putem.  Laughing  Kako god, ljubavnik je Eriki otkrio identitet i adresu njene majke koju glumi Cecilia Gabriela. Baš sam se pitala koga će glumiti. Nije me uvjerila u priču da je Raul otjerao i zabranio da viđa ćerku. Nije da mislim da on to nije u stanju uraditi, nego ne vjerujem da ona nije svojevoljno to uradila. Dok je pričala to djelovala mi je pomirljivo. Kakva je to majka koja se s tim pomirila i 22 godine nije potražila ćerku? I ko je Mauricijeva majka?
Inače bilo mi je tužno s kojom ravnodušnošću je Erika rekla ljubavniku "Nemoj mi reći da je žena na slici nova ljubavnica mog oca". Neutral

Ono dvoje debila u crnom... On (ne znam kako se zove) je slijepo odan doktoru, a ona (Lia) je svjesna da su mu oni samo zamjenljivi radnici. Ona želi da ode, a da li je moguće otići od takvog lika bez poslijedica vidjećemo... Julia baš nema sreće, em je oteta pa doživi udes, pa su je bezuspješno pokušali oteti da bi je na kraju udarilo auto...  pale  Ovo već postaje čudno. 'ladno je preživjela onakav udar, a sve što je oštećeno su njene farmerice.  affraid Ono namještanje ruke u ogledalu... affraid Ono normalan čovjek ne može izdržati a da ne urla od bola... Eksperimenti na Juliji su doveli do toga da je postala super woman? Ne, to mi se već ne sviđa.  Neutral Voljela bih da je iza njenog nestanka nešto realnije, neka zavjera, osveta, što god, samo ne irealne stvari...

Dalje, Luis hoće da joj pomogne i prima da je živi u njegovom stanu (na protivljenje hakera Francisca, njegovog cimera Laughing ). Zašto? Umješan je ili je blentav momak željan avanuture?  Uglavnom otkrio je Juliji ko je vlasnik auta koje je vozila.  Zove se Braulio i to je čovjek kojeg se Julia  prisjeća. Prikazali su njegovo lice. Djeluje mi opasno i privlačno  u isto vrijeme. Da li je umiješan, pitanje je sad. Na kraju epizode ga Julia zove, ali se javlja se drugi lik koji tvrdi da Braulio pati zbog Julije. Mladoženja ostavljen pred oltarom?

_________________
Sin rastro de ti Anigif10
Ana
Ana
Admin
Posts : 655
Join date : 2017-09-14
Age : 27
Location : Casterly Rock

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Mon Jan 21, 2019 11:22 pm
4. i 5. epizoda...

Raul je znači znao da je Julia živa...Ne čudi me što je znao. Moćan je, uticajan, imućan, ima kontakte...Zatvaranje Julijinog slučaja me je posebno iznenadilo i zato se nameće zaključak da iza svega ovoga stoji neko ko je na visokom položaju. Ali to opet ne dokazuje da je odgovoran za Julijin nestanak i eksperimente kojima je podvrgnuta. Ipak, on mi je prvi na listi s obzirom na toliki animozitet prema Juliji. Ono što me interesuje je njegov stvarni motiv. Ako je on glavni krivac, da li je moguće da mu je motiv to što je Julia, po njegovim merilima, loše uticala na Mauriciove životne izbore? Već sam rekla da mi je Raulova netrpeljivost prema Juliji neshvatljiva. Nadam se da se tu krije još ponešto.

Galina I love you Oduševljava me kako hendluje celu situaciju. Odbacila je razvod kao opciju i podsetila Raula da o njemu zna nešto što bi moglo negativno uticati na njegovu reputaciju...za početak, ali nije otišla predaleko i spustila je loptu shvativši da bi i ona bila na gubitku ako Raulu objavi rat, pa je mirnim putem sredila stvar. Kampanja je u toku i Raul nastoji da pridobije građane svojom klasičnom političkom demagogijom. Pitam se zašto skoro svi političari prodaju potpuno istu priču, koristeći potpuno iste fraze? Kako su tako slabo kreativni? Suspect

Erika je ljubavnica očevog političkog protivnika. Shocked  Ne kapiram šta je videla na/u njemu, ni zašto to radi. Njega mogu da razumem - Erika je mlada i lepuškasta devojka + je Raulova ćerka i možda na ovaj način hoće da izvuče info o Raulovoj kampanji, strategiji i planovima.

Koja je fora sa Luisom i insistiranju da pomogne Juliji? Ne verujem da je umešan, samo mi nije baš jasan.

Odlučuje da pomaže ženi zbog koje joj je propao brak, u koju je njen bivši muž bio ludo zaljubljen?

Jao, Berenice sa onim spiritualnim psihoterapijama, hipnozama ili šta god da joj to predstavlja. Rolling Eyes  Meni je žao što su se ona i Tomas rastali, bili su savršen par - oboje bizarno creepy. Njih dvoje mi nisu toliko sumnjivi, ali mi njihova energija prosto ne prija. Iritantno su čudni. Ne leže mi nikako, pogotovo ona. Tomas još i ima momente u kojima izgleda kao normalan čovek, a ne kao perverznjak i mislim da stvarno voli Juliju...što je začinjeno sa jednom kašičicom opsesije. Laughing

Juliju udario auto...Divno, samo joj je još to trebalo. Neutral  A prethodno su pokušali da je kidnapuju i vrate na kliniku, ali su ljudi koje je Mauricio unajmio to sprečili. Bravo za Mauricija. cheers  Eto, zahvaljujići prljavim parama Julia je spašena.

Camila nesrećo... confused Njoj je sve gore i gore, psihički je pukla. Nemam ništa protiv sexa na jednu noć, nemam predrasude oko toga iako nije moj fah, ali Camila se napila i hebala se sa tipom koga vidi prvi (i verovatno poslednji) put u životu zato što je duboko nesrećna i zato što su joj alkohol i sex sa neznancem poslužili kao terapija za svo to nagomilano nezadovoljstvo. Tako se ne leče ni psiha, ni duša, ni telo, ni ništa. Tako se samo tone dublje u ambis.

U nekim trenucima mi djeluje da joj je i stalo do Julije, e sad ne znam da li to sve pretvaranje.

Iz tog razloga mi je intrigantna, njena osećanja prema Juliji su opasno izmešana.

Naravno, spavali su jer je bio pijan. Tipično.

Ova serija se udaljila od dosta stereotipa, al' ovaj je zadržala. Laughing  Pravilo je da glavni lik spava sa negativkom/drugom ženom koja nije glavna junakinja isključivo u dva slučaja: a) ona mu je sipala nešto u piće i b) bio je mortus pijan. Ni slučajno ne sme biti na apsolutno dobrovoljnoj bazi, bez pomoćnih sredstava poput alkohola ili izmrvljenih tabletica. Naravno, da je drugačije ne bi mogao da bude princ iz bajke. lol!

_________________
Sin rastro de ti Tumblr_mr0aqasHpl1rijmvyo1_500
Kristina
Kristina
Admin
Posts : 1500
Join date : 2017-09-15
Age : 28
Location : Laguna negra

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

on Tue Jan 22, 2019 10:18 am
Već sam rekla da mi je Raulova netrpeljivost prema Juliji neshvatljiva. Nadam se da se tu krije još ponešto.

I ja. Samo za sada ne nude ni jedno drugo objašnjenje osim ovog što smo već navele.

Ne kapiram šta je videla na/u njemu, ni zašto to radi.

Zašto radi - vjerovatno hir. Što je vidjela u njemu - misterija. confused

Jao, Berenice sa onim spiritualnim psihoterapijama, hipnozama ili šta god da joj to predstavlja.

Theta healing i gluposti.  Rolling Eyes

Nemam ništa protiv sexa na jednu noć, nemam predrasude oko toga iako nije moj fah, ali Camila se napila i hebala se sa tipom koga vidi prvi (i verovatno poslednji) put u životu zato što je duboko nesrećna i zato što su joj alkohol i sex sa neznancem poslužili kao terapija za svo to nagomilano nezadovoljstvo.

Ma kako se ljudi ne boje zaraze? Nije ni prezervativ uvijek zaštita, npr. od genitalnog herpesa koji je užasno bolan i neizliječiv, ne štiti.  Neutral Što se Camile tiče, u pravu si. Nezadovoljna je, iskompleksirana, i to što je uradila uradila je iz nekog bunta prema životu  i prema mužu. Možda misli da mu se tako sveti...Pravilo je da glavni lik spava sa negativkom/drugom ženom koja nije glavna junakinja isključivo u dva slučaja: a) ona mu je sipala nešto u piće i b) bio je mortus pijan.

A glavna junakinja rijetko izgubi nevinost s nekim ko nije glavni junak, osim ako nije silovana. Neutral  Mislim da je to jedino bio slučaj u JQTA i LQLVMR.
Epizoda 7.


Camila priprema sinu rođendan i zvala je Juliju. Da je muči izigravanjem sretno udate žene pored Mauricija? Da bi je imala na oku? Reda radi? Primjetila sam da je Julia na proslavi bila obučena u svijetlo sa malog crnog, a Camila u crno sa malog bijelog. Slučajno ili nam govore da niti je Camila skroz loša niti je Julia skroz dobra?  Very Happy
Julia se uselila kod Luisa i želi da se vrati svom poslu. Pitanje je hoće li uspjeti s obzirom da se 5 godina nije bavila medicinom.  Imala je još jedan fleshback. Sjetila se da je konobarisala. Kako se taj fleshback uklapa sa klinikom i meksičkim Vukom? Lik kojeg se sjeća očigledno ili drži ili radi u kafiću/restoranu, pa se to uklapa. Da li je to ona dio vremena bila kod ludog doktora, dio kod Braulija? Da li je to dvoje povezano? Ako nije, kako se našla s jednog mjesta na drugo?  Question  Question  Question


Raul je sada prijateljski nastrojen prema Juliji.  confused To ga čini još sumnjivijim. Inače, moram se složiti s njim po pitanju Erikine majke. Kakva je to majka koja je odustala i nije se borila za svoje dijete? Sara se nije ni obradovala kada je vidjela, niti je zagrlila ni ništa. Mačke su bolje majke. Erika je napravila takvu glupost u želji da se osveti ocu, naravno pod nagovorom svog slatkog ljubavnika. Javno se obratila ljudima i rekla da njen otac nije za politiku i da treba da se povuče.  silent Više je ponizila sebe nego oca. Galini je naravno palo na pamet kako Raul ustvari to može da iskoristi na svoju korist, i ćerki je uzvratio udarac. Glupača. Na kraju je ona javno okarakterisana kao ljubavnica oženjenog čovjeka, a Raul kao žrtva svog političkog protivnika.

Camila je nadmašila samu sebe. Mrtva pijana je sina uvalila u vrelu vodu. Ko sve može roditi djecu... užas. pale pale

Angel, njegov boravak po kafančinama i dugovi opasnim likovima...dosadno i nepotrebno. bounce Ali, njegov izgovor za modrice je pad s bicikla. lol! lol! Dijete bi smislilo bolji.

Izgleda da će ti se ostvariti želja da Berenice i Thomas budu zajedno. Pomirenje, pomirenje... Very Happy

_________________
Sin rastro de ti Anigif10
Sponsored content

Sin rastro de ti Empty Re: Sin rastro de ti

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum