Share
Go down
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Angelique Boyer

on Tue Sep 12, 2017 12:38 am


Datum rođenja: 4. jul 1988. - Francuska

Uloge u serijama

2016. Tres veces Ana - Ana Lucía/Ana Laura/Ana Leticia
2013. Lo Que La Vida Me Robó - Montserrat Mendoza Giacinti
2012. Abismo de pasion - Elisa Castanon Bouvier
2010. Teresa - Teresa
2009/10. Corazón salvaje - Jimena/Estrella
2009. Mujeres asesinas - Soledad
2008/09. Alma De Hierro - Sandra "Sandy" Hierro
2007. Muchachitas como tu - Margarita
2004/06. Rebelde - Victoria "Vico" Paz
2004. Corazones al límite - Anette

Biografija

Angelique Boyer se sa svoje dve godine seli sa porodicom u Meksiko. Kao vrlo mlada postala je članica muzičke grupe "Rabanitos Verdes". S 14 godina upisuje školu za glumu, nakon čega dobija ulogu u seriji "Rebelde". Svoju prvu glavnu ulogu dobija u telenoveli "Teresa", koja je i proslavlja. Za tu ulogu četiri puta je nagrađivana za najbolju glavnu glumicu.
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Wed Sep 13, 2017 12:37 am
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Wed Sep 13, 2017 12:39 am
Angeliquein intervju iz magazina CosmopolitanŠta za tebe znači biti u Cosmopolitanu?
San koji se ostvario. Uvek sam bila "cosmpolitan devojka", časopisi su bili deo mog života. Deo sam generacije koja prati modne savete, radi testove i slično. Sada preko društvenih mreža takođe pratim Cosmopolitan, tako da je raditi ovu naslovnicu veliko dostignuće, nešto jako drugačije, ali sjajno.

Igrala si pozitivce i negativce, šta ti se više dopada?
Dopadaju mi se oba. Negativke imaju više slobode i određenu čar. Ipak, protagonistkinje zahtevaju drugu vrstu energije, naprornije su, ali iz svega učiš. Uživam u igranju obe uloge.

Prijateljica si sa Fernandom Kastiljo, još jednom Cosmopolitan devojkom, čemu se najviše diviš kod nje?
Ona je sjajna ličnost, poseduje emotivnu i mentalnu zrelost. Uvek pronađe prave reči, nemam puno prijateljica poput nje, i divno je znati da mogu da računam na Fer šta god da se desi. To je dar.

Koji je najbolji savet koji ti je dala?
Da slušam svoje srce, to će uvek biti ispravan put.

I koliko se pridržavaš tog saveta?
Mnogo, zašto što mi ona pokaže nešto dobro svaki dan, tako da je uvek saslušam, ona je neka vrsta starije sestre. Dobro je znati da je imam pored sebe.

Baviš se aktivnostima poput plivanja sa fokama, koliko se neustrašivom smatraš?
Radim to jer obožavam prirodu, ali sam smelija u smislu donošenja bitnih odluka, poput toga da ponudim sto procenata moje ljubavi i prijateljstva. Smatram da treba biti odvažan predati se na takav način, da svaki dan ostaneš pozitivan, jer upravo tu leži tajna sreće. Volim da rizikujem, ali da ne povredim ili ranim nekog drugog.

Bila si plavuša, smeđa i crnka. U svakom izdanju si prelepa, koje se tebi najviše dopada?
Kada sam plavuša, zato što tada ne moram da osvežavam koren stalno, za šta mi je potrebno dosta vremena i oštećuje moju kosu, ali volim promene i rizike. Postoje etape u životu za sve, tako da bi trebalo da se odvažimo i obojimo kosu, ali bez preterivanja da je ne bismo previše oštetile.

Koji je tvoj "must" za lepotu?
Uvek treba skinuti šminku, moramo da očistimo naše lice pre odlaska na spavanje, pored toga volim tretmane.

Imaš li neki omiljeni?
Obožavam maske od latica ruža, morskih algi i tretmane sa vulkanskim kamenjem. Obožavatelj sam korišćenja prirodnih sastojaka.

Uvek si imala zgodno telo, kako održavaš liniju?
Jedem skoro sve, izbegavam prženo i brzu hranu. Večeram lagano, sa svojih 29 godina sam shvatila da moram da se čuvam. Uživam jako u organskoj hrani, obožavam palačinke od banana i slatkog krompira. Takođe volim da čitam magazine poput Cosmopolitana, koji pored saveta za lepotu, pružaju i savete za zdravlje.

Da li kuvaš?
Sebastijan me je već odao u jednom intervjuu (smeh). Zaista volim to, ali nemam mnogo vremena, želela bih da uzmem kurseve i da se poboljšam, nadam se da ću vas uskoro obavestiti.

Koji projekti ti nedostaju pre nego što napuniš 30 godina?
Bacila si me u razmišljanje. Bez sumnje, želela bih da radim u pozorištu ove godine. Jako sam zadovoljna, ne žurim nigde, smatram da ću nakon 30-te početi da planiram ono što sledi, sada uživam što sam i dalje u 20-im. Kada dođe treća decenija, imaću na umu to pitanje, obećavam ti. Napraviću sjajnu proslavu, ono što sada mogu da ti kažem je da ne želim da budem mlada majka. Želim da uživam, putujem i nastavim da radim. Jako sam svesna šta zahteva majčinstvo, ali to će biti kasnije.

Da li bi volela da imaš decu sa Sebastijanom Ruljijem?
Volela bih, zato što je odličan otac, ali za sada nemamo planove. Dobro nam je, videćemo.

Kako si znala da je on pravi?
Iz dana u dan, otkrivajući da je sjajna osoba pored toga što je jako zgodan. On je muškarac u svakom smislu te reči, ima divno dete, sjajan je otac, odličan prijatelj, partner. Volim što je tako radostan, pozitivan i duhovit. On me je naučio da ne budem toliko negativna, da kroz život nosim lakši teret, dopada mi se njegova životna filozofija, osećam da imam dosta toga da naučim od njega.

Koliko je bilo komplikovano to što je on proživeo stvari koje ti još uvek nisi, poput roditeljstva?
Svako od nas je prošao kroz različite stvari, ali to nije bio problem. On je jako pažljiv, i Santjago, njegov sin, takođe. Kada smo svo troje zajedno, zabavljam se i odlično se provedem, ali oni imaju svoj prostor. Naučili smo da balansiramo. Njegova porodica je divna i otvorili su mi vrata. Pokušala sam da sve sagledam na konstruktivniji način. Moja porodica se smanjila i mnogi su daleko, tako da su me Ruljijevi primili sa mnogo ljubavi.

Kako ste uspeli da ostanete zaljubljeni malo više od dve godine?
Tajna je da živiš svakog dana, da poštujemo i razumemo da smo dve različite ličnosti. Radi se o tome da podržiš i pustiš drugog da leti, da mu dopustiš da bude slobodan, ali da se oseća voljeno i cenjeno. Volim mirnu ljubav, imamo divnu vezu, i jako smo srećni što proživljavamo sjajne stvari, i što se podržavamo u teškim trenucima. Odličan smo tim.

Izgubila si majku pre tri godine, kako je tekao oporavak?
Jako mi nedostaje, žalost je komplikovana, meni je zapalo da to doživim u trenutku velikog profesionalnog uspeha, i moj posao mi je bio najveća terapija. Bio je to uspon i pad, to je gubitak koji nikada neću moći da nadomestim, i samo ja znam šta osećam, ali pokušavam da ne utonem u bol, pokušavam da napredujem i budem pozitivna. Moram da se obnovim, i srećom računam na svog oca, brata, na Fernandu, Sebastijana i mnogo ljudi oko mene koji mi ne dopuštaju da pokleknem.

Koje planove imaš?
Razmatram nekoliko projekata, imam veliku želju da radim u pozorištu, razgovori su u toku. Za sada ću napraviti pauzu od televizije, kako bih odabrala pravi projekat.

Da li bi volela da radiš u Holivudu?
Naravno, imala sam priliku da dospem do latino publike, ali takođe bih volela da obuhvatim druga tržišta jer je to nešto jako važno, otvara ti više vidika. Ipak, sada sam u Meksiku, volim svoju zemlju i ne vidim sebe da živim na drugom mestu, tako da ćemo videti da li će kasnije stići ponuda za film u Sjedinjenim državama.
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Wed Sep 13, 2017 12:41 amCosmo fashion night
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Tue Oct 24, 2017 8:34 pm
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Tue Oct 24, 2017 8:34 pm

avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Tue Oct 24, 2017 8:35 pmPremios tvyNovelas


avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Tue Oct 24, 2017 8:35 pm

Angelique je osvojila nagradu za najbolju glumicu u seriji "Tres veces Ana"


avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Tue Oct 24, 2017 8:35 pm


avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Angelique Boyer

on Tue Oct 24, 2017 8:35 pm
Sponsored content

Re: Angelique Boyer

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum