Go down
Sofia
Sofia
Admin
Posts : 6710
Join date : 2017-09-12

Sin tu mirada - Page 28 Empty Re: Sin tu mirada

on Mon Nov 26, 2018 1:45 pm
Sin tu mirada - Page 28 Jhgjgj

Sin tu mirada - Page 28 8 Sin tu mirada - Page 28 10
Sin tu mirada - Page 28 12 Sin tu mirada - Page 28 13
Sofia
Sofia
Admin
Posts : 6710
Join date : 2017-09-12

Sin tu mirada - Page 28 Empty Re: Sin tu mirada

on Mon Nov 26, 2018 1:45 pm
Alternativni kraj u kojem Marina ostaje sa Albertom

Sin tu mirada - Page 28 Televisa-brightspotcdn-com
Sofia
Sofia
Admin
Posts : 6710
Join date : 2017-09-12

Sin tu mirada - Page 28 Empty Re: Sin tu mirada

on Mon Nov 26, 2018 1:48 pm
Ovo mi je jedna od najdražih klasičnih telenovela poslednjih godina. Prva etapa serije je bila pravi užitak za gledanje. Divan glumački par i zanimljiva priča uklopljena u ambijent prelepe prirode. Claudia Martin i Osvaldo de Leon su bili pravi izbor i konačno nova lica u glavnim ulogama. Claudia je bila pravo osveženje i glumački i vizualno, a njene prelepe oči koje su u središtu pažnje u ovoj priči su samo upotpunile doživljaj. Osvaldo je svojim glumačkim kvalitetama opravdao glavnu ulogu i svidela mi se njegova interpretacija ove priče. Generalno su mi bili divan par. Njihovi prvi susreti, iskazivanje emocija, patnje i druženja u prirodi su mi definitivno bili najdraži deo serije. Poseban doživljaj je bio što su nam dočarali pojačan Marinin sluh koji je bio izražen usled njenog slepila. Mogli smo doslovno čuti njihove dodire, njihove uzdanje i drhtaje pri prvim susretima. To je zaista bilo čarobno za gledati.

Druga etapa serije mi je pokvarila pozitivan doživljaj cele ove priče. Prelazak u grad, Marinina patnja kojoj nije bilo kraja, te prevelika Isaurova minutaža u priči su bili isuviše teški za gledanje. Falilo je pozitive i lepih momenata. U celoj drugoj etapi Marina i Alberto se nisu ni zbližili, stalno su se tražili i stalno mimoilazili. Gledali smo njihovu konstantnu patnju, njihova lutanja, bežanja od emocija i na kraju pogrešne izbore. Ne sviđa mi se kojim tokom su usmetili Albertov lik. On jeste grešio, ali njegove emocije prema Marini nikada nisu bile upitne. On je bežao od samoga sebe, no uvek je tražio put prema njoj. Žao mi je što njegov lik nije doživeo preobrazbu, što nije bio hrabriji i odlučniji i što su u scenariju namerno pustili takav sled događaja kako bi se do kraja pitali sa kim će Marina završiti. Da li će izabrati Ricarda koji joj je bio oslonac u najtežim trenucima ili Alberta koji to nije bio, hoće li birati razum ili srce, hoće li izabrati zahvalnost ili ljubav.

Kraj mi se nije dopao, ne sviđa mi se što je Marina izabrala muškarca razumom, a ne srcem. No to je bio logičan sled s obzirom da je Albertov lik do kraja ostao mlak, bilo je nedovoljno borbe sa njegove strane, dok se Ricardo u potpunosti posvetio Marini. Ostaje žal za ljubavi. Kao da nisam gledala ljubavnu priču, već realnu životnu. Marina je do poslednjeg trenutka znala pustiti suzu na spomen Alberta, da bi se u zadnjoj minuti odlučila za Ricarda. U njihovoj priči ne vidim ljubav, ne osećam je, makar ne onu pravu strastvenu između muškarca i žene, koja prožima i pomera. Takvu je imala samo sa Albertom. Zato je za mene ovo tužna ljubavna priča u kojoj Marina nije imala hrabrosti povrediti Ricarda i ponovo verovati i prepustiti se ljubavi svog života.
Mariana
Mariana
Posts : 521
Join date : 2017-09-11

Sin tu mirada - Page 28 Empty Re: Sin tu mirada

on Mon Nov 26, 2018 4:03 pm
Claudia Martín i Osvaldo de León-preslatki su mi bili, jedan od najljepših parova i jako  mi je žao što Marina i Alberto nisu ostali zajedno na kraju, ali mi je jako drago bilo što Vanessa i Paulino nisu imali onako tragičan kraj kao Graciela i Adrián u Esmeraldi i oni su mi bili jako slatki i drago mi je što su ovoj verziji imali sretan kraj, barem netko kad su već morali razdvojiti Marinu  i Alberta na kraju i nju spojiti sa drugim likom.
Sponsored content

Sin tu mirada - Page 28 Empty Re: Sin tu mirada

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum