Share
Go down
avatar
Posts : 147
Join date : 2017-09-15
Age : 27
View user profile

Re: Latino novosti

on Fri Apr 13, 2018 6:58 pm
Iznenadilo me je ovo, jer mi je djelovalo da Karla ima baš stabilan brak, možda jedan od najstabilnijih u latino svijetu. Kako li se ljudi to odalje pa se rastanu nakon 20 godina? :-(
Inače, Karla mi je baš draga. Djeluje mi kao prava dama, odmjerena, pristojna, ne pravi skandale, nema potrebu skidati se za časopise i društvene mreže, prirodnog izgleda. I korektna je glumica. ;-)
avatar
Posts : 153
Join date : 2017-09-11
View user profile

Re: Latino novosti

on Fri Apr 13, 2018 7:43 pm
Ja se ne sjećam da sam ikad bila pročitala neki skandal vezan za Karlu Monroig,ona nema s tim problema,a i iskreno kad pogledaš,u latino svijetu puno brakova puca.Catherine Siachoque i MIguel Varoni su jedan od rijetkih parova koji imaju stabilan brak već 20 godina,a i zajedno glume u telenovelama,ali uglavnom,većina brakova i veza glumaca propadne.A i sami glumci su nekoliko puta izjavili da je uz njihov posao jako teško održavati stabilnu vezu,jer kad snimaju neku telenoveu,budu 6-8 mjeseci (toliko u prosjeku traje snimanje jedne telenovele),praktički od 0-24 h zatvoreni u studiju i za to vrijeme,dok snimaju telenovelu,nemaju vremena viđati niti obitelj i prijatelje,a kamoli partnere i djecu.Evo nekoliko primjera (Angélica Rivera i José Alberto Castro te Mayrín Villanueva i Jorge Poza,ja sam za njih bila 100 % sigurna da će ostati zajedno do kraja života jer su jako dugo godina bili zajedno),Angélica Rivera i José Alberto Castro su se čak i bili vjenčali u ckrvi nakon 15 godina zajedničkog života,ali su se ipak rastali.José Alberto Castro je optužio Angélicu Riveru da ga vara sa Eduardom Yáñez dok je snimala telenovelu Destilando amor (2006) nakon čega Angélica počela vezu sa E.Peña Nietom,Mayrín Villanueva se zaljubila u Eduarda Santamarinu dok su zajedno snimali seriju Yo amo a Juan Querendón (2007),a priča se i da je Jorge Poza petljao i imao aferu sa Zuriom Vegom tijekom snimanja serije Alma de hierro (2008)
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Latino novosti

on Thu May 24, 2018 2:57 am
Razvode se Marimar Vega i Luis Ernesto Franco


Nakon samo dve godine braka glumica Marimar Vega je potvrdila da se razvodi od glumca Luis Ernesta Franca
U javnosti su se pojavila nagađanja da je razlog toga uznemiravanje njenog bivšeg partnera koji je navodno uneo nemir među supružnike
Naime poznati komičar Adrian Uribe joj je navodno slao poruke govoreći joj da je ona ljubav njegovog života
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Latino novosti

on Sun May 27, 2018 12:38 am
Očekivani raspored nadolazećih telenovela na Televisi


Y mañana será otro día - Like - Nube y la chica azul

Hijas de la luna - La jefa del campeón - Ringo

Tenías que ser tú - Mi marido tiene familia 2 - Mama mechona

Por amar sin ley - La piloto 2 - Las Buchonas (miniserija) - Silvia Pinal (miniserija) - Contracara - Por amar sin ley 2
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Latino novosti

on Sat Jun 02, 2018 5:36 am
Otkazano snimanje Televisine telenovele "Nube y la chica azul"


Televisa je šokirala svojom odlukom o otkazivanju telenovele koja je već imala odabranu glavnu glumačku ekipu
Glavne junake su trebali igrati Renata Notni i Pablo Heredia, dok je glavni negativac trebao biti Juan Martín Jáuregui
Na kastingu su se za glavnog junaka borili Gabriel Coronel, Horacio Pancheri, Juan Diego Covarrubias i Daniel Elbittar
Imali su već logo te je izašao teaser, a za seriju su još bili potvrđeni Leticia Calderon i Lara Campos
Odluku o zaustavljanju projekta su potvrdile Renata i Leticia koje su izrazile žaljenje zbog takve odluke u poslednji trenutak
Televisa u poslednje vreme svojim odlukama pokazuje da je u vrlo nestabilnom periodu
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Latino novosti

on Tue Jun 05, 2018 4:09 am
Gledam ovaj raspored Televisinih telenovela i ništa mi se ne dopada. Trenutno ništa ne gledam, a i ono što se očekuje nije ništa bolje. Jedino me zanima ova "Contracara" zbog Angelique Boyer i Michel Browna, inače mi je glupo što opet ponavljaju već poznatu priču. Bila mi je privlačna i "Nube" jer su konačno uzeli novo lice za glavnog glumca i onda sve otkažu. Televisa definitivno sve dublje tone, glumci im beže, svakodnevno nove promene, otkazuju već pripremljeno, totalni haos.

Ovo što se dešava su i zaslužili zbog neozbiljnog rada, konstantno snimaju rimejke rimejkova i daju ih producentima koji nikako da ubodu uspeh. Bezveze mi je i ovo što prave druge sezone serija koje nisu bile bum, samo su bile gledljive u odnosu na ostalo. Ako nisu pravili produžetke onih kultnih telenovela, ne moraju ni ovih. Jedino vredno tamo je Giselle Gonzalez, ali vidim da narednih godinu dana neće biti njene serije, tako da se ničem dobrom ne nadam.
avatar
Posts : 27
Join date : 2017-09-20
Age : 22
Location : Manhattan
View user profilehttps://www.facebook.com/telenovele.serbia/

Re: Latino novosti

on Tue Jun 05, 2018 8:29 am
I meni se isto Nube činila baš zanimljivom, jer volim Notni, a konačno novo lice, kao protagonista.
Otkako je Rosi Okampo smjenjena, snimaju se neke "niđe veze" serije, sa sezonama, tipa La piloto, Mi marido tiene familia, sad i Por amar sin ley... Bezveze.
Contracara mi izgleda najzanimljivije, sigurno gledam. Onda možda bacim pogled na "La bella y las bestias", zbog Ajlin, kao villane.

Gora situacija je na Azteci. Joshua otišao, a sad ne smiju da emituju čak četiri serije u kojima je on učestvovao.
La bandida, Desaparecida, Rosario tijeras 2 i Maria magdalena.

Ludilo na sve strane Very Happy

Zato se ja držim Telemunda Very Happy I par turskih Laughing Laughing Laughing
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Latino novosti

on Thu Jun 07, 2018 1:58 am
Telemundo je definitivno miljama daleko od Televise po kvaliteti, ali mene ne privlače te krimi serije koje oni potenciraju. No mora se priznati da oni ozbiljno rade i uz to od svojih glumaca izvuku maksimum i stvore od njih prave zvezde. Fernanda Castillo, Aracely Arambula, Gaby Espino i mnogi su postali daleko kavlitetniji tek kada su otišli na Telemundo. Nažalost Televisa se samo srozava. Nije mi jasno kako daju projekte producentima koji konstantno loše rade. Unište dobru priču, razvuku je i banalizuju do te mere da to postaje negledljivo.
avatar
Posts : 153
Join date : 2017-09-11
View user profile

Re: Latino novosti

on Thu Jun 07, 2018 6:06 pm
Jesu barem dali neki razlog zašto su Nube i ona Renacer otkazane?Jer mi je glupo da su ju otkazali samo tako,bez nekog logičnog objašnjenja i opravdanog razloga.Dobro ih je Lety Calderón popljuvala na Twitter-u jer je ovo već druga telenovela koju su koju su joj otkazali (u također otkazanoj Renacer je Leticia Calderón već bila potvrđena protagonistica).A i ovo im nije prvi put da su neku telenovelu otkazali,a i čujem da se žale jer ovi na Televisi ponavljaju već viđene telenovele,odnosno rade remakove već viđenih telenovela,izuzetak Por Amar sin Ley koja je original i fenomenalna je,napeta,zanimljivi slučajevi,radnja,glumci,likovi...Čista 10 od mene za Por Amar sin Ley,Televisa je konačno napravila telenovelu vrijednu gledanja.
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Latino novosti

on Fri Jun 08, 2018 12:13 am
Jedino obrazloženje za otkazivanje telenovele je promena programske šeme. Suština je navodno u tome da je to projekat koji je odobrila prethodna šefica, a sada kada je došlo novo vodstvo oni rade po svom. To je vrlo neozbiljno zbog posla koji je obavljen uzalud prilikom kastinga i pripreme serije, a pogotovo prema glumcima koji su ostali bez posla. No Televisa je u poslednjem periodu pokazala da je tamo situacija potpuno haotična i svakodnevno menjaju planove.
Sponsored content

Re: Latino novosti

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum