Share
Go down
avatar
Posts : 155
Join date : 2017-09-15
Age : 27
View user profile

Najdraži glumci i glumice

on Fri Oct 06, 2017 9:19 am
Standardna tema za ovu vrstu ćaskališta. Very Happy  Iako nas je malo, i manje više svi znamo jedni drugima ukus, nije loše da ponovimo koji su to nama najdraži glumci i zašto.
avatar
Posts : 154
Join date : 2017-09-11
View user profile

Re: Najdraži glumci i glumice

on Mon Oct 09, 2017 11:51 pm
Uf,moj popis najdražih glumaca je jaaaaaaaaako dugačak,mogla bih ih nabrajati do prekosutra jer ima jako puno glumaca koje stvarno volim i koji su mi odlični,ja kad krenem pisati popis omiljenih glumaca,to bude post dugačak kao kobasica,jer kad počnem pisati,ne znam se zaustaviti Laughing
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Najdraži glumci i glumice

on Mon Mar 19, 2018 4:38 am
Moj spisak najdražih glumica:

Susana Gonzalez
Adriana Louvier
Silvia Navarro
Aracely Arambula
Danna Garcia
Angie Cepeda
Esmeralda Pimentel
Renata Notni
Lorena Rojas


Susana Gonzalez i Adriana Louvier - Ovo su moje dve najdraže glumice. Smatram ih kompletnim glumicama, poseduju glumački talenat i fizičku lepotu. Njih dve bi sa celog spiska izdvojila kao najdraže.

Silvia Navarro - Volim je gledati jer je izuzetna glumica, smatram je najkvalitetnijom koju Televisa trenutno ima. Glumački je nivo iznad svih. Toliko je napredovala da neverovatno ume izneti svoj lik, prosto joj veruješ dok je gledaš. Iako nije neka lepotica kakve smo navikli gledati u klasičnim sapunicama, ona svojom kvalitetom sve nadoknađuje.

Aracely Arambula - Ona je kompletna i glumački i fizički. Postala mi je draga tek kada je otišla na Telemundo jer je tek tamo glumački stasala. Čak mi sada i fizički bolje izgleda, ta samouverenost i godine joj dobro stoje.

Danna Garcia i Angie Cepeda - To su glumice iz stare garde koje su me među prvima osvojile i koje i dan danas volim gledati. Danna je solidna glumački iako smatram da je godinama ostala ista, da nije mnogo napredovala. Žao mi je što je radila operacije jer joj nisu bile potrebne, bila je puno lepša i prirodnija. Angie već dugo nisam gledala, ona glumi s velikom lakoćom i ima neki poseban šarm koji osvaja.

Esmeralda Pimentel i Renata Notni - Ovo su dve glumice iz nove generacije koje sam izdvojila da su mi drage. Svakako još glumački nisu na nivou ovih prethodnih, ali obe imaju potencijala. Esmeralda je loše birala uloge, prvo je u “El color de la pasion” pokazala da ima dara, da bi onda kod producentkinje Lucero stagnirala, jer je s tim ulogama nemoguće napredovati. Renata je tek na početku, ali mi je draga i mislim da bi mogla postati kvalitetna.

Lorena Rojas - Morala sam je spomenuti iako je više nema, jer mi sećanje na nju uvek izazove lepe emocije. Njena pojava mi je bila posebna. Plenila me je njena lepota i ženstvenost i način na koji je ispoljavala, kako ono znaju reći, žena sa velikim Ž. Još uvek nisam prežalila njen odlazak.

Svakako da ima još glumica koje su mi drage, ali pokušala sam izdvojiti one najdraže. Volela bi videti i vaš spisak!
avatar
Posts : 154
Join date : 2017-09-11
View user profile

Re: Najdraži glumci i glumice

on Mon Mar 19, 2018 2:42 pm
Renata Notni-polako,cura ima tek 23 godine,ima vremena za dokazati se,ali meni je isto jako draga i simpatićna,volim ju kao glumi,baš mi je sva slatka i simpatićna.Silvia Navarro-ta žena otkad je počela,reda samo glavne uloge,čak i u svojoj prvoj telenoveli,Perla (1998),imala je glavnu ulogu,nju su odmah bacili u "vatru" i odtada,samo glavne uloge dobiva.Odlična i jako talentirana glumica (jedna od mojih,bez sumnje,omiljenih glunica),a vidim i po intervjuima i kolege ju jako hvale i svi kažu da nije samo izvandredna glumica,nego i jako velikodušna,plemenita,prijateljski nastrojena,vedra ,nasmijana,zabavana osoba.Sjećam se da je Lucero u jednom intervjuu izjavila da joj je Silvia Navarro poklonila skupe cipele samo zato što je rekla da joj se sviđaju (dok su Silvia Navarro i Lucero zajedno snimale telenovelu Mañana es para siempre,2008)
avatar
Posts : 4521
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Najdraži glumci i glumice

on Tue Mar 20, 2018 12:45 am
Mariana, koje su tvoje omiljene glumice? Vidim da si napisala da je veliki broj u pitanju, ali izaberi desetak najdražih koje ti se ipak nečim izdvajaju od ostalih.
avatar
Posts : 155
Join date : 2017-09-15
Age : 27
View user profile

Re: Najdraži glumci i glumice

on Tue Mar 20, 2018 9:44 am
1.Yadhira Carrillo Definitivno bila i ostala najdraža glumica. Njen odlazak iz svijeta telenovela ne mogu da prežalim. Em je prelijepa, em je prezgodna, em je talentovana. Podjednako dobra i kao pozitivka i kao negativka. Dovoljno je vidjeti je u La Otra, kako je iznijela dva lika, od kojih jedan tokom serije prolazi transformacije. Njena Elena iz Rubi mi je jedan od najdražij ženskih likova. Tako je zračila elegancijom i stilom u toj ulozi. Meni je Barbara, recimo, u zajedničkim scenama bila nevidljiva pored Yadhire.

2. Susana Gonzalez  Elegantna, lijepa, talentovana... Žena prosto ne stari, sve može da odglumi, prosto je uživanje gledati je kako glumi. Posjeduje neku prirodnu ljepotu i zaista je nešto najvrijednije (od glumica) što Televisa ima.

3. Aracely Arambula Što bi rekla Sofia, kompletna je. Napredovala je glumački, uz to je zgodna i lijepa, i bira dobre uloge. Najbolje što joj se desilo je prelazak u Telemundo.

4. Angelica Celaya Osvojila me je još u Marini. Jedna od onih glumica koja ima sve što je potrebno za glavne uloge.

One su mi top 4, ili top 3, ako ne računa Yadhiru koja više ne glumi. Evo još onih koje su mi jako drage:
Silvia Navarro- u Televisi po talentu, idu ona i Susana pa dooosta praznih mjesta, pa sve ostale. I love you
Barbara Mori
Sandra Eccheverria
Maite Perroni
Ximena Duque
Aylin Mujica
Carmen Villalobos
Ariadne Diaz
Geraldine Bazan
Karla Monroig
Paty Diaz
Thalia ( iako ni ona ne glumi, ali uvrštavam je u spisak)

Ima još, ali  se ne mogu sada sjetiti svih. Malo smo glumce zapostavili  Laughing  Laughing Neću se puno raspisati. Najdraži su mi Sebastian Rulli i Gonzalo Garcia Vivanco.
avatar
Posts : 154
Join date : 2017-09-11
View user profile

Re: Najdraži glumci i glumice

on Sun Apr 01, 2018 11:49 pm
Sofia, moj popis je JAKO dug, ali pokušati ću dodavati malo po malo:
Angélica Rivera - iako već više od 10 godina ne snima telenovele (svoju posljednju telenovelu Destilando amor snimila je 2006.godine) još uvijek mi je jedna od najdražih glumica, zgoda, lijepa, talentirana i jedna od najuspješnijih i najtalentiranijih glumica koje je Televisa imala
Maite Perroni - odlična je i talentirana i glumica i pjevačica, volim ju i kao glumicu i kao pjevačicu i jedna je od rijetkih glumica koja je prirodno lijepa, zgodna i prekrasna i bez 3 kile šminke na licu, evo dokaza:

Maite Perroni bez šminke: jednostavno prekrasna i bez trunke šminke na licu, njoj ne treba 10 kila pudera i teške šminke (kao nekim glumicama kojimani tona šminke ne pomogne da budu zgodne) da bi bila zgodna jer je prirodno lijepa
Daniela Romo - nema te uloge koju ona ne može odglumiti,sve joj uloge super odogovaraju, ta žena sve zna odglumii perfektno i jako uvjerljivo, jednako dobro glumi i negativke i pozitivne uloge, odlična mi je kad glumi negativke pa se krene derati i vrištati na nekog,glumica bez greške i jako talentirana
Itatí Cantoral - nije loša ni kao pozitvka,ali kao negativka rastura, po mom mišljenju puno bolje joj odgovaraju uloge negativki nego pozitivne uloge,nekako puno bolje se snalazi kao negativka nego kad glumi pozitivne uloge
Angelique Boyer - dostojna nasljednica Victorie Ruffo, Adele Noriege i Verónice Castro i nova kraljica telenovela, dokazala je da je odlična glumica, s razlogom su ju progasili jednom od novih kraljica telenovela...
To be continued Very Happy Laughing lol!  jer je moj popis stvarno jako dug,pa da ne pretjeram odmah u prvom postu
Sponsored content

Re: Najdraži glumci i glumice

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum