Glumci: Što mislite o ...?
+3
Ana
Mariana
Kristina
7 posters
- Mariana
Re: Glumci: Što mislite o ...?
Fri Sep 13, 2019 10:06 am
Danna García-gledala sam ju u nekoliko telenovela i iskreno,ne volim ju baš,nije mi nikako sjela,znam da je popularnaa i sve,ali meni nikako ne leži,nije mi nešto,prosjek,baš ovo što Ana kaže,ona sve uloge glumi na isti kalup,ne mijenja se,sve uloge isto glumi kao da se nema volje truditi ili ne može bolje i više od toga.Ona je razvikana glumica,ali mislim da je glumom daleko od odlične glumice
- SofiaAdmin
Mon Sep 16, 2019 12:05 am
Danna Garcia mi je ostala draga iz nekih ranijih godina i to se nije promenilo. Slažem se da ona nije glumački napredovala u međuvremenu. Smatram je solidnom glumicom, iako je imala sve predispozicije da postane izvrsna, no nije radila na tome. Kod nje mi se najviše dopada njena blaga i topla pojava koja mi uvek prija dok je gledam. Pogledala sam mnogo njenih serija, čak i one iz vremena kada nije bila toliko poznata. Iako su joj najzvučnije uloge u serijama "Pasion de gavilanes" i "Alguien te mira", meni je najdraža njena uloga Soledad u seriji "La traicion". Bila mi je draga i u serijama "Bella calamidades" i "Las amazonas". Fizički je vrlo lepa i slatka i uopšte mi nije jasno šta joj je trebalo da radi nešto na sebi, to je samo nagrdilo. Ona je jedna od retkih koja svoj privatni život drži daleko od javnosti, ne eksponira se na društvenim mrežama i nije tema skandala, što cenim.
- KristinaAdmin
Tue Sep 17, 2019 1:07 pm
- KristinaAdmin
Tue Sep 17, 2019 1:14 pm
Odlična glumica, najzapamćenija kao Ursula u Pasion. Fizički je možda čak i ispod prosjeka, ali to je manje bitno, jer nema potrebe da nadomješta glumačke sposobnosti. Ovako privatno ne znam ništa o njoj, cijenim je kao glumicu, ali sam na nju kao ličnost ravnodušna.
- Mariana
Tue Sep 17, 2019 7:11 pm
Maya Mishalska-meni je ona odlična kao negativka,jedna od najboljih negativki.Ljepota i izgled-tako-tako,ništa specijalno,nije ružna,ali nije ni extra ljepotica,ali što se talenta tiće,odlična je glumica.
- SofiaAdmin
Tue Sep 17, 2019 11:13 pm
Maya je neko koga respektujem kao glumicu, ali mi ne prija njena pojava. Gledala sam više njenih uloga i ne mogu reći da mi je neka bila posebno draga, čak mi je u najobičnijoj i najmanje zahtevnoj ulozi u seriji "Mi adorable maldicion" bila najdraža. Fizički mi se ne dopada, godinama se ne menja, stalno je ista. Mislim da bi pod hitno trebala promeniti frizuru, jer prosto više ne pristaje njenim godinama. To bi je skroz osvežilo i verujem prolepšalo.
- AnaAdmin
Wed Sep 18, 2019 10:29 pm
Poštujem je kao ozbiljnu i talentovanu glumicu. Čak mislim da može više od glume u telenovelama. Ona mi je nekako stvorena za kvalitetne pozorišne komade, taj je tip. Nije lepa, ni privlačna, što u njenom slučaju nije nikakav problem, jer ima čime da kompenzuje nedovoljno atraktivan fizički izgled.
Mon Sep 23, 2019 12:17 pm
- KristinaAdmin
Mon Sep 23, 2019 12:19 pm
Malo me podsjeća na Michaela Douglasa iz mlađih dana. Ok mi je Guy glumac mada ga nisam dugo gledala. Fizički mi ni kao mlađi nije bio klasičan ljepotan, ali imao je nešto čime je plijenio.
- AnaAdmin
Mon Sep 23, 2019 11:16 pm
Meni je on nešto antipatičan Nije loš glumac, ali mi njegova pojava ne prija. Fizički je ok.