Glumci: Što mislite o ...?
+3
Ana
Mariana
Kristina
7 posters
- KristinaAdmin
Re: Glumci: Što mislite o ...?
Sat Apr 18, 2020 8:50 pm
- KristinaAdmin
Sat Apr 18, 2020 8:55 pm
Sem u skraćenoj verziji La Doña 1 i malo u La Doña 2, nisam je nigdje gledala. U toj jednoj ulozi mi je bila simpatična i ok. Niti je pratim, niti je slušam, pa i nemam mišljenje o njoj. Ovako fizički mi je prosječna.
- Valeria Stewart
Sat Apr 18, 2020 10:35 pm
Da smo je komentarisali prije mjesec dana vjerovatno bih rekla da mi je cisti prosjek ali kako sam je gledala u Elite ovih dana baš sam je zgotivila Njen lik mi je jedan od omiljenih. Ova uloga joj je legla kao budali šamar. U pocetku mi je bila onako ali me je svakom novom epizodom odusevljavala
Ja sam nju gledala prije 10ak godina u MB i tu mi je bila ok. Ne možeš od djeteta očekivati ne znam šta ali je bila simpa. Nakon toga je nisam nigdje gledala dok nije izasao onaj film sa Marjorie. I tu je isto bila ok.
Fizicki mi je simpa. Ne mogu reci da je sad neka wow ljepotica ali je slatka.
Ja sam nju gledala prije 10ak godina u MB i tu mi je bila ok. Ne možeš od djeteta očekivati ne znam šta ali je bila simpa. Nakon toga je nisam nigdje gledala dok nije izasao onaj film sa Marjorie. I tu je isto bila ok.
Fizicki mi je simpa. Ne mogu reci da je sad neka wow ljepotica ali je slatka.
- AnaAdmin
Sun Apr 19, 2020 1:20 pm
Ni nju nigde nisam gledala, osim što sam izvrtela par scena iz Quien es quien, ali to nije dovoljno da bih mogla da joj ocenjujem glumu. Fizički mi je oko proseka ili malo iznad.
Sun Apr 19, 2020 2:42 pm
Danna Paola - gledala sam je samo malo u prvoj sezoni La doñe i nisam uspela steći neko konkretnije mišljenje o njenoj glumi. Ono malo što sam gledala je bila solidna. Fizički je lepuškasta i slatka.
- Mariana
Sun Apr 19, 2020 11:51 pm
Danna Paola- ,mislim znam tko je ona,ali ne znam što bi o njoj rekla,gledala sam ju u Querida enemiga i šta ja znam,bila je sporedan lik,meni gotovo neprimjetna,nevidljiva,klinka,
srednjoškolka,
ništa posebno.Lijepa je i slatka,djeluje mi da je simpa iako sam ćula da je popljuvala sve meksičko i rekla da se smatra Španjolkom i da Španjolsku smatra svojom pravom domovinom
srednjoškolka,
ništa posebno.Lijepa je i slatka,djeluje mi da je simpa iako sam ćula da je popljuvala sve meksičko i rekla da se smatra Španjolkom i da Španjolsku smatra svojom pravom domovinom
- KristinaAdmin
Sun Apr 26, 2020 3:39 pm
- KristinaAdmin
Sun Apr 26, 2020 3:44 pm
Antipatična mi je i nije mi neka glumica mada je nakon AV više nisam gledala sem u par intervjua. Nekako mi djeluje previše uobraženo. Fizički je zgodna, ono ima dobru liniju, ali mi nije lijepa, čak ni nakon korekcija. Ne sviđa mi se vilica u špic, takve face mi odaju utisak dobre osobe. Ljepše joj stoji tamna kosa.
- AnaAdmin
Sun Apr 26, 2020 8:02 pm
Ne znam šta da mislim o njoj, ne simpatišem je nešto. Gledala sam je u dve telenovele i nije mi ostavila utisak neviđeno talentovane glumice, ali solidne da.
Fizički je ok, više je atraktivna nego lepa.
Fizički je ok, više je atraktivna nego lepa.
Mon Apr 27, 2020 12:04 am
Eiza Gonzalez - jedna od onih javnih ličnosti za koje se pitaš na koju foru su uspeli. Ni talenta, ni lepote. Operacijama je promenila lični opis i posle neupečatljive uloge Nikki, eto ti je u Hollywoodu. Odraz poremećenih vrednosti vremena u kojem živimo. Ona je klasičan primer. Gledala sam je u telenoveli Amores verdaderos gde je glumila razmaženu devojku koja se ni po čemu nije istakla. Ta serija je osvojila mnoge nagrade, no ona naravno nije bila među njima. Sumnjam da joj je taj projekt bio odskočna daska, neku poleđinu je morala imati. Ne pojavljuje se tek tako na crvenim tepisima ozbiljnih filmskih događaja. Fizički je pre operacija bila ružna, nakaradnog stajlinga, sada izgleda solidno.