Glumci: Što mislite o ...?
+3
Ana
Mariana
Kristina
7 posters
- SofiaAdmin
Re: Glumci: Što mislite o ...?
Mon Aug 31, 2020 1:11 am
Itati Cantoral - nisam je nigde gledala osim pokojeg klipa. Njena pojava mi uopšte ne izaziva nikakvo zanimanje. Ne mogu je komentarisati kao glumicu, ali istog sam utiska da je precenjena. Fizički ništa posebno, čisti prosek. Čak mi je poznatija kao bivša supruga Eduarda Santamarine, iako se čini da se ona tamo smatra većom zvezdom od njega. Majka joj je baš ovih dana umrla pa sam čitala da je i ona bila glumica, dok joj je otac bio kompozitor. U porodicama umetnika to je valjda prirodni sled da se i deca nađu u tom miljeu, bila talentovana ili ne.
- Valeria Stewart
Mon Aug 31, 2020 1:44 pm
Soraya Montenegro Icon!
Jedan od najpoznatijih likova iz telenovela ikad
Itati nije loša glumica. Čak mogu reći i da je dobra. Ona je tu Sorayu iznijela onako kako treba. Taj lik je sam po sebi opaljen i ne može se drugačije iznijeti To je ono kao i kod Eve Granadios ili Miroslave. Ti likovi mogu biti samo tako odglumljeni
Ja sam je gledala i u SPC gdje bila isto villana i tu je bila odlična. Raquela mi je jedna od ražih villana.
Gledala sam je i kao dobricu u LVDB i HQEDNS i tu mi je isto odlična. Ima neku harizmu
Fizički mi je ok.
Jedan od najpoznatijih likova iz telenovela ikad
Itati nije loša glumica. Čak mogu reći i da je dobra. Ona je tu Sorayu iznijela onako kako treba. Taj lik je sam po sebi opaljen i ne može se drugačije iznijeti To je ono kao i kod Eve Granadios ili Miroslave. Ti likovi mogu biti samo tako odglumljeni
Ja sam je gledala i u SPC gdje bila isto villana i tu je bila odlična. Raquela mi je jedna od ražih villana.
Gledala sam je i kao dobricu u LVDB i HQEDNS i tu mi je isto odlična. Ima neku harizmu
Fizički mi je ok.
- AnaAdmin
Thu Sep 03, 2020 8:23 pm
Nemam mnogo iskustva sa njom kao glumicom, tako da ne mogu podrobnije da komentarišem njenu glumu. Ni ovako mi nije simpatična.
Ipak, kudos za nju što mi antologijska maldita lisiadaaaaa scena uvek popravi raspoloženje. Znači, terapeutsko dejstvo level max
Ipak, kudos za nju što mi antologijska maldita lisiadaaaaa scena uvek popravi raspoloženje. Znači, terapeutsko dejstvo level max
Sun Sep 06, 2020 2:08 pm
Itatí Cantoral-upoznala sam ju prvi put kao glumicu u telenoveli Ljubav bez grijeha (Sin pecado concebido,2001) gdje je glumila Raquel,glavnu negativku i oduševila me,prije gledanja te serije poznavala sam ju samo kao bivšu suprugu Eduarda Santamarine,jedna mi je od dražih negativki i jako mi je draga glumica
- KristinaAdmin
Sun Sep 06, 2020 4:37 pm
- KristinaAdmin
Sun Sep 06, 2020 4:39 pm
Margarita mi ne ulazi u uži krug dragih glumica, ali mi je sasvim ok. Dobra je glumica tako da je volim vidjeti. Fizički je prosječna, a ovako privatno mi djeluje kao (pozitivno) otkačena osoba puna energije.
- AnaAdmin
Sun Sep 06, 2020 9:28 pm
I meni je Margarita zadovoljavajuća pojava u latino svetu. Nije sad da je bogapitaj kakav neviđen potencijal, ali jeste talentovana da može odraditi posao kako treba i izneti svoj lik bez poteškoća.
Fizički ok, prosečna.
Fizički ok, prosečna.
Mon Sep 07, 2020 12:56 pm
Ja nju baš volim Super mi je kao histerična villana. Šteta što je nekako u zadnje vrijeme počela da prihvata neke lijeve likove. Njabolja mi je bila u LVO i Teresi. Ona scena kad zveke ocu šamar mi je
Fizički mi je ok. Nije neka ljepotica ali mi zrači nekim šarmom
Fizički mi je ok. Nije neka ljepotica ali mi zrači nekim šarmom
- SofiaAdmin
Wed Sep 09, 2020 12:06 am
Margaritu doživljavam kao osobu punu energiju što pokazuje i u svojim ulogama. Solidna je glumica, iako nisam njen fan. Fizički nije neka lepotica.
- KristinaAdmin
Sun Sep 13, 2020 3:53 pm