Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Kristina
Kristina
Admin

Telenovele: Što mislite o...? - Page 9 Empty Re: Telenovele: Što mislite o...?

Tue Nov 19, 2019 1:24 pm
Gledala sam je neredovno i bez neke velike želje s obzirom da sam voljela original sa Adelom  Noriegom. Definitivno najgori utisak ovdje ostavlja Daniela Romo. I lik i gluma su joj bili užasni. Najinteresantniji su mi bili Jimena i Guillermo. Kraj im je bio dobar, kao u filmu Thelma & Louise. Neću je sigurno ponavljati, ni tada je nisam gledala cijelu. Entrada mi se sviđa, ali ne i naslovna pjesma. Ipak, pjesma A partir de hoy mi se dopada.

Tue Nov 19, 2019 7:26 pm
Triunfo del amor-meni se sviđa,nije bila toliko loša serija,iako ne znam što im se dogodilo,gdje im je nestala kemija?Maite Perroni i William Levy-nisu bili ni približno dobar par kao u CCEA,u TDA su mi bili mlaki,više kao brat i sestra nego kao par i nije mi se sviđao onaj dio sa Velikim tjednom,kad su snimali one scene sa Isusovim razapinjanjem na križ,put do križa,to je bio veliki minus,ubacivanje vjerskih događaja i bibliskijh likova,ne znam što im je to trebalo,snimanje tih scena,nisu to uopće trebali ubacivati u seriju,nepotrebne i glupe scene.Isusova muka-razumijem da je to važan dio povjesti i vjere,ali zašto su to,zaboga,morali staviti u seriju  Evil or Very Mad  Twisted Evil Telenovele: Što mislite o...? - Page 9 4282096198?Užas,to je bila velika glupost.
Ana
Ana
Admin

Wed Nov 20, 2019 6:10 pm
Gledala sam je, a ni sama ne znam zašto. Skoro sam sve pozaboravljala. Sećam se doduše loše i nezainteresovane glume većine glumaca, sem Palete. Ona je ipak bila na nivou. Od Perroni-Levy kombinacije svakako imam traume zbog CCEA debilane.

Pesma i entrada mi se ne dopadaju.

Admin

Wed Nov 20, 2019 11:31 pm
Opšti utisak:

Glavni utisak ove serije je da ne videsmo nigde više zvezda i nigde dosadnije priče. Mislili su da će ponovno povezivanje Maite i Williama biti dovoljno za uspeh, pa su u seriju ubacili hrpu velikih imena, a priču nisu imali. Serija je bila razvučena do iznemoglosti, celokupna radnja je izgledala kao da su imali samo suštinski sinopsis na osnovu kojeg su čak 176 epizoda tapkali u mestu.

Glumačka ekipa:

Glumačka ekipa je bila vrhunska, sve sama velika imena. Kada se pogleda ko je sve glumio u seriji stiče se utisak da se radi o ozbiljnom projektu, a ono ispade totalni fijasko. S razlogom. Ova serija je dokaz da zvezde ne čine uspeh, potrebno je imati i priču. Ovde čak ni glavni par nije uspeo ponoviti hemiju iz CCEA. Ako ovome još dodamo da smo u seriji imali kultnu "yo soy tu madre" etapu, sa samom vlasnicom ove rečenice, onda ne moram više pljuvati po seriji. Dodaću još to da je bilo previše priča i sporednih likova gde glavni nisu ni mogli dolaziti do izražaja. Među njima je kolo vodila sveprisutna Carmen Salinas, dakle još jedan dislike.

Entrada/pjesma:

Pesma mi se dopada, entrada je osrednja, no jedno s drugim se baš ne uklapa najbolje.

Gledanje/ponovno gledanje:

Jedva sam je i prvi put celu odgledala.
Kristina
Kristina
Admin

Mon Dec 02, 2019 9:52 am
16. Cuando seas mia

(Azteca, 2001./2002.)

Telenovele: Što mislite o...? - Page 9 R06afc6

Trejler:

Entrada:

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%B4%D0%B0_%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%88_%D0%BC%D0%BE%D1%98%D0%B0

Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:

PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.

Admin

Mon Dec 02, 2019 10:17 am
Opšti utisak:

Od tri verzije iste priče ova mi je omiljena. Iako je puna klišeja ova serija mi ima baš neku draž i rado je pamtim. I pored djevojke koje je neuka beračica kafe i toliko naivna da misli da će u Francuskoj postati foto model, a ne biti vrbovana za prostituciju, a koja kasnije postane vodeća faca u velikoj kompaniji, pored klasičnih negativki i zapleta "ko prvi dobije sina, dobija naslijedstvo" ja sam ovo voljela gledati. Da ne zaboravim i glavnog lika koji se oženi i neće da spava sa svojom ženom.  Telenovele: Što mislite o...? - Page 9 2078043430 Ipak, to je bio taj period kada su takve priče imale određenu privlačnost.

Glavni junaci:

Dovoljno je reći Silvia Navarro. Bila je divna ovdje, kao i uvijek. Kako je samo u ovoj seriji bila lijepa Telenovele: Što mislite o...? - Page 9 2082497439 Sergio je čisto ok, može da prođe. Lijep je par sa Silvijom, dobri su bili.

Sporedne priče:

Od ostalih likova i priča prednjači mi Barbara. Ona jeste klasična negativka, od onih iz zelene kategorije, ali Anette Michele je toliko dobra da i takav lik dobija svoju draž i daje pečat seriji. Čini mi se da nije mogla da ima djecu i da je lažirala trudnoću (kao Sofia iz Gran hotela) da bi mužu dala naslijednika. Od ostalih likova pamtim Miguela ( u DA je to bio Sergio Sendel) koji je zaista bio ružan, pa još i umišljeni kreten, ali u isto vrijeme tako zabavan u svojoj gluposti i ružnoći. Ponosio se što je imao najrijeđu krvnu grupu, a česta uzrečica mu je bila "Good, very good."

Glumačka ekipa:

Na ekipu nemam nikakve zamjerke, bar ne na ove bitne likove koje pamtim. Silvia, Anette i Rodrigo Abed su pun pogodak.

Entrada/pjesma:

Pjesma mi je među omiljenim, baš je u isto vrijeme jednostavna i jako privlačna, nekako baš ljubavnu priču čini dodatno lijepom i privlačnom. Entrada mi se isto dopada.

Jednom sam je gledala na TV-u. Na yt je cijela postavljena, i ponekad bih pogledala po neku scenu. (npr ovu https://www.youtube.com/watch?v=n5zlliRv5vk) Ne planiram je ponovo gledati u cjelosti.

Ocjena:

Teško mi je da budem objektivna, jer ovdje uticaj ima faktor uspomene.

Mon Dec 02, 2019 5:40 pm
Cuando seas mía-poćela sam gledati tek negdje na polovici,nisam ju gledala otpoćetka,ali u to vrijeme bila mi je omiljena telenovela i sjećam se da sam skoro kasnila u školu jer sam gledala seriju dok sam se spremala jer se prikazivala u jutarnjem terminu.Obožavala sam Bárbaru,Ángelu,Fabiána i Marciu i zbog njih sam najviše gledala seriju-moji omiljeni likovi,jedna od serija gdje su mi negativci bili puno draži od glavnih junaka.
Ana
Ana
Admin

Mon Dec 02, 2019 10:51 pm
Neverovatno mi je da se ja apsolutno ničega ne sećam iz ove telenovele, a uredno sam je gledala i znam da sam je gledala Telenovele: Što mislite o...? - Page 9 245301646 Čak mi ni entrada nije ostala u sećanju. Dobro, sećam se važnih likova, ali radnje...Ma kakvi Suspect

Evo, sad odgledah entradu. Ok je, pesma mi se sviđa.

Admin

Tue Dec 03, 2019 12:42 pm
Neverovatno mi je da se ja apsolutno ničega ne sećam iz ove telenovele, a uredno sam je gledala i znam da sam je gledala

I mene su neke telenovele tj.njihova radnja i detalji izvjetrili, koje sam i gledala kasnije od ove, ali zanimljivo da  neke stare kao npr. Pobre diablu i ovu baš pamtim, iako su daleko od najboljih koje sam vidjela.

Admin

Thu Dec 05, 2019 12:06 am
Opšti utisak:

Seriju pamtim po neverovatnoj hemiji glavnih glumaca zbog čega imam vrlo pozitivno sećanje na ovu seriju. Iako se ne sećam jasno svih likova i radnje, no ta vatra između glavnog para mi je i dan danas pamtljiva. Istina je da iz današnje perspektive sve to izgleda mnogo drugačije, ali tada je sve itekako imalo svojih čari.

Glumačka ekipa:

Silvia je i tada bila glumica koja ostavlja utisak i smatram da je ona svojom glumom u velikoj meri doprinela ovakvom uspehu serije. Glavni par mi se svideo, baš su bili kompatibilni. Od ostalih likova se jasno sećam Anette Michel i njenog lika Barbare. Koliko mi je samo njena pojava bila genijalna, sećam se da sam se tada divila njenoj lepoti i ženstvenosti. Složila bi se sa Kristinom da je ona jedna od negativki koja je itekako ostavila traga, baš je bila posebna.

Sada moram navesti jedno svoje priznanje vezano za nju i generalno za sulude situacije i likove koji su ostavili traga na mene i u realnosti. Barbara je u ovoj seriji znala zapaliti cigaretu, onu tanku damsku. Kada nekad zapalim i dan danas zapalim tu tanku cigaru po uzoru na nju. Blam me je ovo i priznati, ali svašta smo ovde priznavali, pa kad smo se već dotakli ove teme, morala sam ovo izneti i još jednom se prisetiti u kojoj meri su ove sapunice znale uticati na mene. Za nepoverovati! Ovo je još jedan od razloga zbog čega pamtim ovu seriju.

Entrada/pjesma:

Solidna, ništa posebno, ali može proći.

Ne mislim gledati celu seriju, ali nekih delova bi se mogla prisetiti.
Sponsored content

Back to top