- KristinaAdmin
Perfect style IV
Sun Feb 28, 2021 3:18 pm
Perfect style IV
U ovoj sezoni važe ista pravila kao do sada osim što nećemo predstavljati svoj stil nego stil neke latino-ličnosti koju odaberemo.
Pravila:
* biramo jednu ili više latino-ličnosti (poželjno je da su vezane za svijet sapunica), nije ograničeno koliko ih možete prijaviti
* u sledećoj sezoni ćemo ocjenjivati ličnosti izvan područja Latinske Amerike
* zadatke mi šaljete u inbox
* nema ispadanja, sve se takmiče do kraja
* glasa se ocjenama 5, 10, 15...
* imamo 4 grupe zadataka sa po 4 zadatka, nakon svake grupe se proglašava pobjednica, a na kraju i pobjednica teme
1. Događaji (zadaci su vezani za svečane ili manje svečane prilike)
2. Boje (zadaci se odnose na odjevne kombinacije u određenim bojama s tim što u zadatku nećemo imati samo jednu boju, nego 3-4, pa birate u kojoj boji će biti kombinacija i naravno nije potrebno da ličnost bude "od glave do pete" u toj boji)
3. Šminka i frizura za svečane ili manje svečane prilike
4. Ostalo (odjevne kombinacije koje ne spadaju u prve dvije grupe)
Preporuke za odabir ličnosti (koje ne morate poslušati )
* birajte ličnosti za koje smatrate da imaju dobar stil, ne mora to obavezno biti neka od najdražih glumica
* birajte ličnosti koje se često pojavljuju u javnosti u smislu da se lako mogu naći odjevne kombinacije
Predlog (koji zajedno razmatramo)
* ne mora se svojim takmičarima dati najmanja ocjena nego ona koju smatramo da zaslužuje s tim što se podrazumjeva objektivnost i da svojim takmičarima damo veću ocjenu ako nam se zaista više sviđa kombinacija od ostalih
U ovoj sezoni važe ista pravila kao do sada osim što nećemo predstavljati svoj stil nego stil neke latino-ličnosti koju odaberemo.
Pravila:
* biramo jednu ili više latino-ličnosti (poželjno je da su vezane za svijet sapunica), nije ograničeno koliko ih možete prijaviti
* u sledećoj sezoni ćemo ocjenjivati ličnosti izvan područja Latinske Amerike
* zadatke mi šaljete u inbox
* nema ispadanja, sve se takmiče do kraja
* glasa se ocjenama 5, 10, 15...
* imamo 4 grupe zadataka sa po 4 zadatka, nakon svake grupe se proglašava pobjednica, a na kraju i pobjednica teme
1. Događaji (zadaci su vezani za svečane ili manje svečane prilike)
2. Boje (zadaci se odnose na odjevne kombinacije u određenim bojama s tim što u zadatku nećemo imati samo jednu boju, nego 3-4, pa birate u kojoj boji će biti kombinacija i naravno nije potrebno da ličnost bude "od glave do pete" u toj boji)
3. Šminka i frizura za svečane ili manje svečane prilike
4. Ostalo (odjevne kombinacije koje ne spadaju u prve dvije grupe)
Preporuke za odabir ličnosti (koje ne morate poslušati )
* birajte ličnosti za koje smatrate da imaju dobar stil, ne mora to obavezno biti neka od najdražih glumica
* birajte ličnosti koje se često pojavljuju u javnosti u smislu da se lako mogu naći odjevne kombinacije
Predlog (koji zajedno razmatramo)
* ne mora se svojim takmičarima dati najmanja ocjena nego ona koju smatramo da zaslužuje s tim što se podrazumjeva objektivnost i da svojim takmičarima damo veću ocjenu ako nam se zaista više sviđa kombinacija od ostalih
- AnaAdmin
Re: Perfect style IV
Mon Mar 01, 2021 11:56 pm
Sviđa mi se novi fazon dobrog, starog takmičenja. Samo što ja trenutno nisam raspoložena da aktivno učestvujem u igri, a traganje za adekvatnim fotkama zahteva angažovanje i trud za šta u ovom momentu nemam energije.
Wed Mar 03, 2021 11:46 pm
Meni je ovo vrlo draga tema i bilo bi lepo da se održi. Slažem se da iziskuje dosta truda i vremena, zbog čega sam i ja često preskakala sa učešćem. Ako uspemo oformiti ekipu, možeš računati na mene.
- KristinaAdmin
Fri Mar 05, 2021 10:29 pm
Za sada izgleda jedino ima smisla da obje prijavimo po recimo 2 takmičarke. Nekako mi je besmisleno da ih bude manje od 4.
Ili da se tema privremeno zaključa dok nas ne bude više.
Ili da se tema privremeno zaključa dok nas ne bude više.
- SofiaAdmin
Fri Mar 05, 2021 10:59 pm
Mislila sam da će se možda Anja priključiti. Ako smo ostale nas dve, onda je možda bolje da sačekamo da nas bude više, biće zanimljivije.
- KristinaAdmin
Sun Mar 07, 2021 4:45 pm
Ništa, zaključavam temu na neko vrijeme. Ako bude zainteresovanih, možete se oglasiti na temi "Forumske teme". Ako nakon još nekog vremena ne bude interesovanja, biće obrisana.
- KristinaAdmin
Fri Oct 07, 2022 7:27 pm
- SofiaAdmin
Sat Oct 08, 2022 2:35 am
Može! Volim ovu temu. Doduše draže mi je biti samo ocenjivač, jer sam lenja pretraživati, ali za dobru zabavu se treba nekada i potruditi, tako da prihvatam.
- AnaAdmin
Sun Oct 09, 2022 6:24 pm
Nije da ne bih volela da učestvujem aktivno, ali mi je teško da se opredelim za određenu ličnost i tražim njene fotke u odgovarajućim izdanjima u skladu sa zadacima, pogotovo što slabo tj. skoro nikako ne pratim aktuelnosti u vezi sa latino (a i drugim) poznatim ličnostima.
Osim toga, ne znam koliko ću biti redovna na forumu od novembra
Osim toga, ne znam koliko ću biti redovna na forumu od novembra
Tue Oct 11, 2022 8:58 am