Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Kristina
Kristina
Admin

Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 Empty Re: Glumci: Što mislite o ...?

Thu Feb 23, 2023 8:45 am
Guillermo Capetillo

Gledala sam ga jedno 4 puta i svaki put mi je bio odbojan premda nije loš glumac. Ne sjećam ga se iz Rosa salvaje, ne mogu ni zamisliti da je nekad imao dovoljno harizme da dobije protagonico. Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 2078043430

Tania Lizardo

Prvi put sam je vidjela u Rubi 2020 gdje mi nije bila simpatična, ok gubila je u poređenju sa Paty Diaz. Onda sam nakon toga gledala u PSMA gdje mi je bila izuzetno slatka i simpatična. To nije bila teška uloga, pa ne mogu suditi koliko je talentovana, ali joj u toj ulozi stvarno nije falilo harizme. Pošto sam iz te njene dvije uloge stekla dva suprotna utiska zanima me kakav bi bio treći Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 2078043430 Lijepa je fizički.

Thu Feb 23, 2023 5:29 pm
Guillermo Capetillo-tako-tako,ništa posebno,zna mi biti odbojan,ovisi kakva je uloga,u telenoveli Lo imperdonable je glumio svećenika i tu je bio ok,dok u ostalim ulogama gdje sam ga gledala,nije mi se pretjerano svidio,bio mi je prilično antipatičan
Tania Lizardo-slatka je,draga mi je i simpatična,šteta što joj ne daju veće i važnije uloge,uvijek je u sporednim ulogama,a mislim da može više,samo joj ne daju priliku da se dokaže
Ana
Ana
Admin

Sat Feb 25, 2023 1:11 pm
Carolina Gaitán - Malo sam je gledala, mada mogu reći da je solidna glumica.

Ismael La Rosa - Gledala sam ga u par serija, ali mi je ostao nedovoljno pamtljiv. Uopšte ne mogu da se setim kako je glumio.

Guillermo Capetillo - On mi je onako, ni 'tamo ni 'vamo. Ok je glumac, mogu ga gledati i to je sve.

Tania Lizardo - Samo sam je u Rubi 2020 gledala i na mene nije ostavila nikakav utisak. Štaviše, zaboravila sam je.

Sat Feb 25, 2023 6:04 pm
Alejandro Camacho - Dobar je glumac ali mi je odbojan. Vjerovatno zbog likova koje je glumio. Sav je negativan.

Valentino Lanus - Ok mi je on. Dobar za te likove u znj serijama. Fizicki onako.

Alessandra Rosaldo - Nisam je nigdje gledala. Fizicki nista posebno.

Ana Lorena Sánchez - Gledala sam je samo u cosita linda. Nista posebno u svakom smislu.

Carolina Gaitán - Gledala sam je samo u FS. Ok je bila. Fizicki mi isto ok.

Ismael La Rosa - Ni u jednoj seriji u kojoj sam ga gledala se nije posebno isticao. Sa razlogom glumi te sporedne likove. Fizicki je ok.

Guillermo Capetillo - Ok je glumac ali slicno kao i Camacho. Imao je neke ljigave likove pa mi je sav takav.

Tania Lizardo - Gledala sam je u par serija. Ok kao statista.
Kristina
Kristina
Admin

Sat Feb 25, 2023 6:28 pm
431. Ana Carolina Grajales

Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 98_web10

432. Alicia Machado

Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 Alicia11

Admin

Sat Feb 25, 2023 6:39 pm
Ana Carolina Grajales

Gledala sam je samo u RP gdje se nije posebno istakla glumom jer joj ni lik nike bio težak. Ipak bila mi je vrlo draga i simpatična, voljela bih je negdje gledati. Fizički je slatka i plijeni, baš djeluje kao neka dobrica.

Alicia Machado

Gledala sam je samo kao Samanthu što je bio moj prvi dodir s telenovelama, pa me za njeno ime vežu neka uspomena i nostalgija. Naravno da ne pamtim kako je glumila, ali pretpostavljam da talenat nije ni trebao za tu ulogu. Vidim da igra u Telemundovoj Juego de mentiras koju planiram gledati. Fizički mi ni u mladosti nije bila neka ljepotica tako da ne kontam kako postade miss univerzuma.

Admin

Sat Feb 25, 2023 11:02 pm
Ana Carolina Grajales - Glumački je onako, prosečna. A fizički je slatka i simpatična.

Alicia Machado - I ja sam je samo u Samanthi gledala gde joj je gluma bila...ono, odgovarajuća za klasičnu protagonistkinju. Fizički dobro izgleda, mada je ni ja ne smatram nekom wow lepojkom.

Sun Feb 26, 2023 12:02 pm
Ana Carolina Grajales-nepoznata mi je i po imenu i po faci
Alicia Machado-najbolje ju pamtim po ulozi u telenoveli Lo imperdonable (2015) gdje je glumila bivšu djevojku od protagonista kojeg je glumio Iván Sánchez,a telenovelu Samantha gdje je bila protagonistica nisam gledala,čula sam za seriju,ali ju nisam gledala
Sofia
Sofia
Admin

Mon Feb 27, 2023 11:12 pm
Guillermo Capetillo
Iako sam ga gledala i u ranijoj fazi u seriji Rosa salvaje gde mi je bio ok, u kasnijim ulogama mi nije prijao. Dobar je glumac, ali se slažem sa komentarima da je uglavnom glumio ljigave likove, pa ga takvim i doživljavam. Fizički mi se ne dopada.

Tania Lizardo
Bez obzira što je glumila samo sporedne likove, pozitivno sam je doživela. Prosečna glumica, ali simpatična i dopadljiva.

Ana Carolina Grajales
Pamtim je samo iz Relaciones peligrosas, iako sam gledala i Auroru, no sećam je se kao simpatičnu pojavu. Nije neka glumica, ali je draga.

Alicia Machado
Gledala sam je samo u Lo imperdonable gde nije pokazala nikakav poseban talenat. Stekla sam utisak da je previše ima u medijima bez razloga i zato mi pomalo ide na živce. Fizički je prosečna, ne smatram je nikakvom lepoticom.
Kristina
Kristina
Admin

Tue Feb 28, 2023 1:02 pm
433. Diego Soldano

Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 MOaXWbH0_400x400

434. Josh Gutiérrez

Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 5qoVFOcB_400x400

435. Gabriel Valenzuela

Glumci: Što mislite o ...? - Page 106 _fWqWdxO_400x400

Back to top