- SofiaAdmin
Re: Telenovele: Što mislite o...?
Tue May 21, 2024 12:23 am
Pienso en ti - Nisam fan muzičkih telenovela jer je ta muzika uglavnom slabije kvalitete. U ovom slučaju me ne privlači ni glavna glumačka ekipa, ni Dulce ni Zepeda mi nisu interesantni za gledanje. Verujem da je sama priča zanimljiva, ali mi to nije dovoljan razlog da se odlučim za nju.
Más allá de ti - Jaka glumačka postava, ali neprivlačna priča. Ne privlače me natprirodne pojave.
Más allá de ti - Jaka glumačka postava, ali neprivlačna priča. Ne privlače me natprirodne pojave.
- KristinaAdmin
Wed May 29, 2024 1:33 pm
366. Tierra de esperanza
(Televisa, 2023)
Trailer:
Entrada:
https://es.wikipedia.org/wiki/Tierra_de_esperanza
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Gledanje/ponovno gledanje:
Ocjena:
(Televisa, 2023)
Trailer:
Entrada:
https://es.wikipedia.org/wiki/Tierra_de_esperanza
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:
- KristinaAdmin
Wed May 29, 2024 1:39 pm
Ne privlači me, od glavne ekipe jedino Guzmana volim. Lokacije su lijepe ovo malo što sam vidjela.
- SofiaAdmin
Thu May 30, 2024 1:04 am
Pogledala sam neke isečke ove serije jer sam volela originalnu priču i nedostaju mi telenovele na ranču. Ova serija ima lep ambijent i solidnu priču, ali generalno me nije dovoljno privukla da je konkretnije gledam. Palacios mi uopšte nije zanimljiv za gledanje, dok me s druge strane Carolina Miranda jako ugodno iznenadila. Nikada je pre nisam gledala i u ovo malo scena što sam ovde videla mi je baš prijala. Da je imala drugog partnera verujem da bi se odlučila za ovu seriju. Ostatak glumačke ekipe je solidan, osim Sofie Castro koja je naravno dobila prilično veliku ulogu u tatinoj seriji.
- Valeria Stewart
Sun Jun 02, 2024 11:37 am
Más allá de ti
Za ovo nisam ni znala da postoji.
Tierra de esperanza
Dokaz da je Castro zreo za neke duze pauze. Svaka cast covjeku koji je originalnu seriju od 200 epizoda skratio na 80 i uspio da bude dosadan. Za tog bas moras imati talenat. Glavni par je bio ok ali Palacios nikako nije za ovu ulogu. Promasili su sa njim. Carolina je bila dobra. Steta sto joj nisu dali boljeg partnera. Plus je prelijepa. Martha Julia glumacki odlicna ali lik kao fikus. U prvoj epizodi ubila oca od Marca i ostatak serije hodala sa knjigom u ruci. Becerra koja je onace odlicna villana ovdje bila grozna. Kao pocetnica neka. Guzman dobar. Seone ok. Lokacije prelijepe ali serija teski smor.
Za ovo nisam ni znala da postoji.
Tierra de esperanza
Dokaz da je Castro zreo za neke duze pauze. Svaka cast covjeku koji je originalnu seriju od 200 epizoda skratio na 80 i uspio da bude dosadan. Za tog bas moras imati talenat. Glavni par je bio ok ali Palacios nikako nije za ovu ulogu. Promasili su sa njim. Carolina je bila dobra. Steta sto joj nisu dali boljeg partnera. Plus je prelijepa. Martha Julia glumacki odlicna ali lik kao fikus. U prvoj epizodi ubila oca od Marca i ostatak serije hodala sa knjigom u ruci. Becerra koja je onace odlicna villana ovdje bila grozna. Kao pocetnica neka. Guzman dobar. Seone ok. Lokacije prelijepe ali serija teski smor.
- KristinaAdmin
Wed Jun 05, 2024 8:37 am
367. Senda prohibida
(Televisa, 2023)
Trailer:
https://es.wikipedia.org/wiki/Senda_prohibida_(serie_de_televisi%C3%B3n)
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:
(Televisa, 2023)
Trailer:
https://es.wikipedia.org/wiki/Senda_prohibida_(serie_de_televisi%C3%B3n)
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:
- KristinaAdmin
Wed Jun 05, 2024 8:45 am
Odgledala sam je i dopala mi se. Privuklo me je to što radi Giselle plus Ela Velden. Dok sam je gledala u Rubi bila je senzualnija i privlačnija u 2 sekunde nego Camila u cijeloj epizodi i vjerovala sam da će biti pun pogodak za ovakvu priču. Ostatak ekipe mi se isto dopao, a ono što bih najviše izdvojila je estetski ugođaj. Baš je lijepo prikazana ta epoha i vidi se da se o tome vodilo računa. Priča je takva da ima mjesta za drugu sezonu i to bih baš voljela. U tom slučaju bih i prvu ponovila.
- SofiaAdmin
Fri Jun 07, 2024 10:48 pm
Čitala sam pozitivne komentare o ovoj seriji i deluje da je kvalitetno urađena, kako glumački, tako vizuelno. No ova tematika o koristoljubivim devojkama mi je neprivlačna. Možda sam pogrešno shvatila poentu, ali junakinja mi deluje poput Rubi. Iako je to priča koju svi vole, ja je doslovno ne podnosim. Previše je toga u realnosti, ne mogu još i u seriji gledati.
- KristinaAdmin
Tue Jun 11, 2024 7:19 pm
368. Vencer la culpa
(Televisa, 2023)
Trailer:
Entrada:
https://es.wikipedia.org/wiki/Vencer_la_culpa
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa: