Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Sofia
Sofia
Admin

Glumci: Što mislite o ...? - Page 47 Empty Re: Glumci: Što mislite o ...?

Tue Jul 02, 2019 12:10 am
Mauricijevo glavno oružje je svakako njegov dobar izgled i šarm koji poseduje. Kao glumac je prosečan. Njegova sreća je što snima za Telemundo pa mu je gluma ipak nešto uverljivija. Da je na Televisi bio bi samo lepo lice i ništa više. Gledala sam ga u "La impostori" i bio je solidan, ugodan za gledanje.
Mariana
Mariana

Thu Jul 04, 2019 9:20 am
Mauricio Hénao-gledala sam ga u La tempestad gdje je imao manju gostujuću ulogu i bio mi je jako simpatićan,bili su mi jako lijep par on i Ximena Navarrete kao Magdalena i Valentín,zgodan i simpatićan,a ako se dobro sjećam,glumio je i u El fantasma de Elena i bio je dečko od neke sluškinje,ali te uloge se baš i ne sjećam kakva mu je bila.Sviđa mi se,sladak je i simpatićan.Sofía,bio je Mauricio kratko na Televisi,imao je manju,gostujuću ulogu u telenoveli La tempestad (2013) od Mejíe
Kristina
Kristina
Admin

Thu Jul 04, 2019 9:56 am
Što mislite  o Nori Salinas?

Glumci: Što mislite o ...? - Page 47 Nora-salinas

Admin

Thu Jul 04, 2019 12:50 pm
Nora je ok glumica, može da iznese različite likove. Lijepo izgleda, ustvari što je starija bolje izgleda, nekada mi nije bila nešto. Ovako sam na nju kao ličnost ravnodušna, ne znam mnogo o njenom životu.

Thu Jul 04, 2019 10:49 pm
Nora Salinas-slatka mi je i simpatićna,u Esmeraldi je zbog uloge jako smršavila,gladovala je i bila na rubu anoreksije,smršavila je ćak 15 kg,a scenu smrti svog lika,Graciele je savršeno odglumila,smrt Graciele u Esmeraldi je meni jedna od najtužnijih scena smrti koje sam vidjela u telenovelama.I Nora je jedna od rijetkih glumica koje su što starije,to su sve ljepše i ljepše,neke glumice kao da ne stare,nego se s godinama pomlađuju,a Nora je jedna od tih glumica,što starija,ona je meni sve ljepša i ljepša.I u Esmeraldi kao Graciela mi je bila prekrasna,u toj seriji je imala jedan od najljepših lookova koje sam vidjela
Sofia
Sofia
Admin

Sun Jul 07, 2019 12:06 am
Glavna asocijacija na Noru mi je njena genijalna uloga u Esmeraldi koja je u njenoj karijeri do današnjeg dana ostala kao nazapaženija. Uloga Graciele joj je donela veliku prepoznatljivost koju mislim da nije iskoristila u nastavku svoje karijere. U toj ulozi je bila izuzetna, no u kasnijim ulogama nije pokazala tu posebnost, bila je osrednja. Što se tiče njenog fizičkog izgleda, skidam joj kapu, ona danas sa 43 godine izgleda bolje nego pre 20 godina.
Kristina
Kristina
Admin

Mon Jul 08, 2019 9:01 am
Što mislite  o Sergiju Sendelu?

Glumci: Što mislite o ...? - Page 47 Tumblr_inline_n87j4aN3G71shdh9i

Admin

Mon Jul 08, 2019 9:10 am
Meni je on drag glumac, i dobar je u svom poslu, pogotovo kao negativac. Jedino gdje me je razočarao jeste LQLVMR. Fizički je privlačan.

Tue Jul 09, 2019 12:12 am
Sergio Sendel-genijalan i opasan negativac,nikako ga ne mogu zamisliti u pozitivnoj ulozi (znam da je glumio glavnu mušku ulogu u Amarte es mi pecado uz Yadhiru Carrillo,ali ja tu telenovelu nisam gledala,pa ne znam kakav je kao pozitivac),ali kao negativac,meni je on jedan od najdražih muških negativaca iako mi je njegova uloga u Lo que la vida me robó bila užasno antipatićna i tu mi je bio odvratan,ali nije do njega,nego mu je lik bio tako napisan,a Sergio je,kao i uvijek,svoj posao odradio vrhunski i bez greške.
Sofia
Sofia
Admin

Wed Jul 10, 2019 11:38 am
Sergio je korektan u svojim ulogama negativaca, iako meni deluje kao da se ne menja mnogo, u većini uloga koje sam ga gledala je sličan. No nije loš, solidan je glumac. Fizički izgled mu je prosečan.
Sponsored content

Back to top