Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Kristina
Kristina
Admin

Glumci: Što mislite o ...? - Page 48 Empty Re: Glumci: Što mislite o ...?

Thu Jul 11, 2019 9:53 am
Što mislite  o Adeli Noriegi?

Glumci: Što mislite o ...? - Page 48 Screenshot20180905at83616am-34202ace6e36db31573af24826a81185-600x400

Last edited by Kristina on Fri Jul 12, 2019 8:25 am; edited 3 times in total

Admin

Thu Jul 11, 2019 2:27 pm
Adela je meni jako dražesna i rado sam je gledala. Tačno je da su joj uloge na isti fazon, ali pristoje joj i dobra je u njima. Ima takvu fizionomiju lica, pogled, boju glasa, a još je i onako sitna, tako da svojom pojavom odgovara klasičnim junakinjama. I dobra je glumica, realno to nisu teške uloge, ali njene emocije su prirodne, neusiljene i zna ih dočarati. Alfonsina iz "Izvora" je odličan lik. Žao mi je što Adele više nema, jer mi je jako draga i ima što ponuditi.
Svoj privatni život je uvijek skrivala, i nije pravila skandale, niti golišavim fotkama stvarala popularnost. Kakve god da su njene uloge , isključivo je glumom napravila sebi ime, i zato je dodatno cijenim. Glumci: Što mislite o ...? - Page 48 3331851625

Thu Jul 11, 2019 10:22 pm
Adela Noriega-meni jako draga i simpatićna glumica i jedna od rijetkih koja je uspjela zbog svog talenta,a ne skandala,toćno ovo što Kristina kaže,uspjela je zbog svog talenta.Ja za Adelu nikad ništa ružno nisam proćitala,niti ćula za neki skandal u koji je bila upletena,to kod nje ne postoji,biografija joj je neokaljana,nikakvi skandali,golišave fotografije.Jako mi je žao što je napustila glumu.Adela odradi svoj posao i povuće se iz javnog života i tako je bilo za svaku telenovelu u kojoj je glumila,nakon završetka snimanja,Adela bi nestala iz javnog života.Adela Noriega-odradi svoj posao i živi svoj život i nikome ne smeta,ne zanimaju je skandali i traćevi,mislim da je to sasvim ok.
Sofia
Sofia
Admin

Fri Jul 12, 2019 12:47 am
Adela je definitivno asocijacija na neka lepša vremena kada su telenovele u pitanju, ona je bila jedna od poslednjih predstavnika prirodne lepote i prirodnosti uopšte. Njena blaga pojava joj je dodatno išla u prilog jer je lakoćom prezentovala junakinju koju je narod voleo upravo zbog te svoje prirodnosti i nenametljivosti. Izuzetno lepa žena koja tu svoju lepotu nije dodatno naglašavala sa tonom šminke i upravo zbog toga se većina mladih mogla poistovetiti sa njom. Iako je blaga, ona je imala gard i umela je odglumiti i ozbiljnije scene. Cenim je kao glumicu, a kao osobi joj skidam kapu jer svoju slavu nije iskoristila šepureći se po instagramu već je svoju skromnost pokazala i privatno. Bila je jedna od najvećih u svetu telenovela, a živela je tako daleko od estradnog sveta. Setih se sada jedne Ajnštajnove: "Više znanja, manje ega; manje znanja, više ega". Tako je i ona postala velika u svojoj poniznosti. Njenim odlaskom završila je jedna zlatna era telenovela koja nam danas nedostaje!
Kristina
Kristina
Admin

Fri Jul 12, 2019 8:26 am
Što mislite  o Ferdinandu Valenciji?

Glumci: Što mislite o ...? - Page 48 Fernandino-valencia-1555496447

Admin

Fri Jul 12, 2019 8:35 am
Ferdinando mi je drag glumac i dobro radi svoj posao. Gledala sam ga u različitim izdanjima i ni jednom me nije razočarao. Njegova najkompleksija uloga je, po meni, ona iz "Lo que la vida me robo". Fizički je privlačan i ima interesantan pogled i facu.

Fri Jul 12, 2019 10:00 am
Ferdinando Valencia-ok je,nisam ga puno gledala,ali nije loš,ima jako lijepu boju oćiju i zanimljiv pogled.Mislim da se odlićno snalazi u ulogama negativaca,iako nije loš niti kao pozitivac.
Sofia
Sofia
Admin

Fri Jul 12, 2019 10:41 pm
Ferdinando je solidan glumac, no ja ga lično nikada nisam doživljavala preterano pozitivno, prosto mi ne prija njegova pojava. Mislim da mu bolje leže uloge negativaca, u njima mi je bio draži. Gledala sam ga kao koprotagonistu u seriji "Simplemente Maria" i nije me očarao, nekako kao da nije dovoljno mačo za glavne uloge, no to je moje subjektivno mišljenje. Fizički je prosečnog izgleda.
Kristina
Kristina
Admin

Tue Jul 16, 2019 3:01 pm
Što mislite  o Gabrieli Spanic?

Glumci: Što mislite o ...? - Page 48 Gaby7715

Admin

Tue Jul 16, 2019 3:05 pm
Meni je Gabriela nekad bila i draga i simpatična, nakon La Usurpadore je bilo nemoguće ne zavoljeti je. Ali, ona je vremenom postala toliko naduvana, a toliko se izdeformisala sa operacijama da je to strašno. Baš se pitam plače li se njoj od muke kad vidi svoje stare slike kada je prirodno izgledala. Ni kao glumica se više ne trudi, očito misli da joj je ime dovoljno. E da, zakonom joj treba zabraniti pjevanje.

Back to top