Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Mariana
Mariana

Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 Empty Re: Telenovele: Što mislite o...?

Tue Dec 17, 2019 4:28 pm
Amores verdaderos-nisam gledala cijelu telenovelu,ali ono što sam vidjela,nije mi bilo baš nešto extra,telenovela je ništa specijalno,prosjek.Erika Buenfil kao Victoria i Eduardo Yáñez kao Arriaga  Rolling Eyes No,užas,jedan od najgorih parova koje sam vidjela u telenovelama,više su mi bili kao brat i sestra nego kao par,uopće ih nisam doživjela kao par,njihova ljubavna prića mi je bila mlaka.Ali zato Eiza González kao Nikki i Sebastián Rulli kao Francisco  Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 3689299699 Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 3466016740 Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 2601230167 Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 2082497439 :9+4650: Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 2923229199,odlićan par,milina ih je bilo gledati skupa,baš uživaš u njihovim scenama,jedan od najboljih pareja juvenil koje sam vidjela u telenovela.Nikki i Francisco su sa svojom kemijom i pogledima nadoknadili nedostatak kemije između Victorie i Arriage koji uopće nisu imali kemiju.Ostali likovi-tako-tako,isto ništa posebno.Aníbal i Nelson-ljigavci na kvadrat,sebični gadovi koji sam gledaju svoju guzicu i misle samo na svoju korist,ne znam koji je bio veći ljigavac od njih dvoje,isti su i jedan i drugi,ne znam koji mi je odvratniji od njih dvojice-Aníbal ili Nelson.
Kristina
Kristina
Admin

Fri Dec 27, 2019 10:19 am
19. Amores de mercado

(Telemundo, 2006./2007.)

Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 >

Trejler:

Entrada:

https://es.wikipedia.org/wiki/Amores_de_mercado_(telenovela_colombiana)

Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Gledanje/ponovno gledanje:
Ocjena:

PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.

Admin

Fri Dec 27, 2019 10:21 am
Nisam je gledala, a i nemam je u planu. Sinopsis mi je onako, ali me definitivno Paola Rey ne privlači. Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 2729517241  Entrada i pjesma su mi očaj.

Admin

Fri Dec 27, 2019 10:19 pm
Paaa, čula sam da postoji ova telenovela i to je sve Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 245301646 Nisam je gledala, niti planiram. Entrada bezveze, a pesma ne ide uz nju.

Sun Dec 29, 2019 4:02 pm
Amores de mercado-vrijedi isto što su rekle Ana i Kristina-nisam gledala,znam da je Mauricio Islas ovdje bio glavni negativac.Paola Rey i Michel Brown-baš nešto me i ne privlaće kao par,ne znam kakva im je bila kemija u telenoveli.
Sofia
Sofia
Admin

Tue Dec 31, 2019 2:29 am
Opšti utisak:

Privlačna glumačka ekipa, loša priča i realizacija. Zbog glavne glumačke trojke sam odgledala nekoliko isečaka u nadi da bi mi se mogli svideti, međutim to je izgledalo vrlo loše i nezanimljivo. Očekivala sam više, ali ono što sam pogledala je izgledalo katastrofalno. Na tome sam ostala.

Entrada/pjesma:

Ni pesma, ni entrada mi se ne dopadaju.

Seriju nisam gledala, iako sam imala nameru. S obzirom na razočaravajuće klipove, nemam je nameru nikada gledati.
Kristina
Kristina
Admin

Tue Jan 07, 2020 6:02 pm
20. Niña amada mía

(Televisa, 2003.)

Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 Nina-a10

Umjesto trejlera:

Entrada:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ni%C3%B1a_amada_m%C3%ADa_(TV_series)

Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:

PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.

Admin

Tue Jan 07, 2020 6:32 pm
Opšti utisak:

Lijepa i kvalitetna priča u kojoj sam tada uživala. Ne znam da li bi se sada taj utisak promjenio. Lijepi pejzaži, ranč, divni konji, karakterna glavna junakinja i korektan zaplet bez naivnih momenata su mi bili dovolji za ugođaj.

Glavni junaci:

Tada mi je telenovela u kojoj je glavna junakinja bogata, prkosna i karakterna žena bila nešto revolucionarno.  Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 610785387 Možda previše kruta na momente, ali sve je bilo bolje od klasičnih plačkavica. Danas su mi junakinje na taj kalup najdraže, a Isabela je bila među prvima, ako ne i prva takva koju sam gledala. Goyri mi je bio standardno dobar i ok kao lik. I on je bio neobičan nakon klasičnih bogatih, glavnih ljepotana. Njegov lik je bio veterinar srednje klase koji živi od svog posla.

Sporedne priče:

Koliko mi se čini, sve je bilo interesantno. Doduše, najmlađa sestra je znala malo da smara. Zato su mi druga dva para, Mayrin i Oto Sirgo i Erik del Castillo i Eugenia Caudurro bili odlični i pored vidne razlike u godinama. Takođe je bila interesantna cijela ta priča oko rančeva i neprijateljstva Sorianovih i Uriarteovih. Svo vrijeme se očekivalo da je neko tu negativac, a neko u pravu, a u stvari nije bilo tako. Bila mi je zanimljiva i Cecilia Gabriela kao bivša žena glavnog lika. Jedna od rijetkih bivših koje nisu na foru npr. Terese iz Canidate.

Glumačka ekipa:

Odlično odabrana, sem što me nerviraju Isaura Espinoza i Roberto Palazuelos. Eugenia Caudurro kao "mi querida licenciada" me je tada osvojila. Karyme, Ludwika, Mercedes Molto, Mayrin, Del Castillo, Cecilia, Goyri, Sirgo, djeca - svi odlični. I ostali su bili ok.

Entrada/pjesma:

Sviđaju mi se i tako se dobro uklapaju.

Ne bih je opet gledala u cjelosti, ali vidim da je postavljena na yt skraćena verzija. Nije isključeno da nju pogledam.

Ocjena:

4+/5

Tue Jan 07, 2020 8:09 pm
Niña amada mía-meni odlična i jako draga telenovela,jako lijepa prića,ambijent-priroda,konji-prekrasno
Glumačka postava isto nije bila loša,tri glavne junakinje (sestre Isabela,Diana i Carolina) su snažne,neovisne žene,sa karakterom,dobre,plemenite,ali opet znaju pokazati zube i posvađati se kad treba.Entrada i pjesma mi se sviđaju.Jedino su me ponekad jako živcirali likovi Roberta Ballesterosa (Melchor) i Casilda (Socorro Bonilla) i ponekad Rafael (Roberto Palazuelos),a što se ostalih likova tiče,nemam nekih velikih zamjerki.
Ana
Ana
Admin

Wed Jan 08, 2020 7:57 pm
Kada se emitovala kod nas gledala sam je na preskoke. Tipa, ako uhvatim epizodu - super, ako ne - isto super, tako da ne mogu da je komentarišem. Moguće je da mi nije privukla dovoljno pažnju da bih je redovno gledala ili sam gledala nešto drugo što se emitovalo u istom terminu kad i ona Telenovele: Što mislite o...? - Page 11 2729517241

Pesma mi se ne dopada, entrada onako.

Back to top