Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Sofia
Sofia
Admin

Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 Empty Re: Telenovele: Što mislite o...?

Thu Jan 09, 2020 12:27 am
Opšti utisak:

Ovo je jedna od serija koje se jako slabo sećam iako znam da mi je prijala. Toliko mi je slabo ostala u sećanju da sam sada odgledala ovaj početak serije koji si postavila, pa sam se prisetila stvari zbog kojih mi je bila draga. Kristina složila bi se sa svim tvojim zaključcima. Ono što mi je posebno godilo jeste ambijent prirode, konji, ranč. To je nešto što smo nekada gledali u skoro svakoj telenoveli, a danas mi sve više nedostaje.

Glumačka ekipa:

Glavna junakinja je difinitivno imala karakter koji mi se uvek sviđao kod žena i zato mi je ta priča bila privlačna. Ono što mi je iz ove serije ostalo posebno urezano jeste par sa velikom razlikom u godinama, Diana i Octavio. Tada mi je to bilo prilično nerealno i zanimljivo, dok je danas normalna stvar. No i tada su mi se dopali i blagonaklono sam gledala na taj odnos.

Entrada/pjesma:

Pesma mi se posebno dopada, fino je uklopljena u ambijent i entradu, a Alejandro Fernadez je vrhunski otpevao. Baš podseća na ono, za nas, zlatno doba telenovela.

Gledanje/ponovno gledanje:

Ako postoji skraćena verzija i ja bi je bez problema mogla pogledati.
Kristina
Kristina
Admin

Thu Jan 09, 2020 3:10 pm
 Ono što mi je iz ove serije ostalo posebno urezano jeste par sa velikom razlikom u godinama, Diana i Octavio.  

I meni su bili super par, čak nekad i zanimljiviji od glavnog.   Sad mi je čudno da mi se u tadašnjem uzrastu dopao par s tolikom razlikom u godinama.

Baš podseća na ono, za nas, zlatno doba telenovela.  

E da, baš tako. Pitanje je da li bi mi se svidjala da nije serije, ali me vraća u to doba. Slično kao sa pjesmom 'Amor, amor, amor' iz Izvora.

Admin

Thu Jan 16, 2020 12:12 pm
 Ako postoji skraćena verzija i ja bi je bez problema mogla pogledati.  

Zaboravih staviti linkove.

Admin

Thu Jan 16, 2020 12:16 pm
Sofia, za tebe. Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 610785387

22. Kassandra

(RCTC, 1992.-1993.)

Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 Kassan10

Umjesto trejlera:

Entrada:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kassandra_(TV_series)

Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:

PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.

Admin

Thu Jan 16, 2020 12:30 pm
Ja ovo jedva pamtim. Sjećam se da je bila na tv-u, ali moguće da je moji nisu gledali, pa bih samo nekad nešto uhvatila. Tako ne mogu ništa komentarisati osim da me sada takva priča ne privlači i ne namjeravam je gledati. Entrada mi je onako, u skladu je s tematikom i tadašnjim entradama, vjerovatno bih je drugačije doživjela da pamtim seriju. Što se pjesme tiče, po meni bi bilo mnogo bolje da je samo instrumental, ovako ga je pjevanje pokvarilo.

Admin

Thu Jan 16, 2020 11:40 pm
Kassandra - sinonim za početak ere telenovela kod nas Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 2078043430 Kakva se samo prašina dizala oko te serije...

Gledala sam je dva puta, ali računam da sam je gledala jednom, pošto se prvog susreta sa njom slabo sećam.

Klasična telenovela, u velikoj meri rađena po dobrom starom telenovela-šablonu. Ali mi je sve to tako lepo upakovano da ne mogu da kažem da je pamtim samo i isključivo po tome što me asocira na detinjstvo. Zaista je jedna od boljih među klasičnim pričama.

Ne bih je ponovo gledala, jer sam prevazišla taj tip telenovela.

Entrada mi se ne sviđa, pesma manje-više.

Admin

Fri Jan 17, 2020 1:38 am
Opšti utisak:

Ovo je serija koja me uvukla u ovaj čaroban svet telenovela, serija u koju sam se zaljubila od prve scene koju sam pogledala. Tada je to za mene bilo nešto novo, nestvarno, bajkovito. Iz tadašnje perspektive takva priča je bila nešto potpuno neobično, susret dvaju svetova, život putujućeg cirkusa, zanosna junakinja, njeni nastupi u cirkusu, neobične haljine i nakit, sve je to za mene tada bilo toliko egzotično i novo da sam mislila kako nikada ništa bolje neću gledati. Ova serija je definitivno na bajkoviti način obeležila jedan period detinjstva i uticala na to da i danas budem u ovom svetu telenovela.

Glavni junaci:

Kasandra je jedan od retkih ženskih likova u kojem se glumica tako savršeno uklopila i iznela ga na tako realan i prirodan način. Coraima Torres je svojom prezentacijom ostavila najjači utisak i svakako da je ona ta koja je nosila ovu seriju. Ona i Osvaldo su pristajali jedno drugom i u njihovim zajedničkim scenama se osetilo mnogo hemije. Lik Kasandre je definitivno i na mene ostavio uticaj, u nekom periodu mladosti sam volela previše nakita, a crna duga kosa mi je uvek bila zaštitni znak.

Sporedne priče:

Ovo je jedna od retkih serija za koju mogu reći da je svaki pojedinac s razlogom bio tu. Svako je na svoj način doprinosio čaroliji koju je ova serija emitovala. Čak i iz današnje perspektive smatram da je većina likova iz ove serija bila jedinstvena, svako od njih je imao neku svoju specifičnost i svako je svojim likom i pričom doprinosio radnji. U današnje vreme mnogi sporedni likovi su tu da bi popunili minutažu, ovde je svaki pojedinac bio jedinsven i prezentirao nam je neki svoj svet i svoju priču.

Glumačka ekipa:

Kompletna ekipa mi je prijala, od glavnih junaka do sporednih likova. Mislim da je upravo zbog te kompaktnosti i šarolikosti likova koji su pojedinačno razrađeni, ova serija imala toliki uspeh. Prosto nije bilo nebitnih i dosadnih scena.

Entrada/pjesma:

Meni je pesma bajkovita i na poseban način dočarava ovu priču, instrumental je izuzetan, izvođač ima neku neobičnu setu u glasu, što ide uz tematiku serije. Pesma i entrada su fino uklopljeni za to vreme.

Seriju sam već reprizirala, tako da je se jasno sećam. Neku skraćenu verziju bi za neko vreme opet mogla pogledati.
Kristina
Kristina
Admin

Fri Jan 17, 2020 2:36 pm
u nekom periodu mladosti sam volela previše nakita, a crna duga kosa mi je uvek bila zaštitni znak.

Stvarno? Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 10899980  Nisam mislila da si crnka, nego da si smeđa. Nemam pojma zašto. Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 1543461474 Moja majka ima crnu, valovitu,  gustu kosu, bukvalno najgušću koju sam ikad vidjela. U  mladosti je nosila dugu kosu skoro do kraja leđa, a nema dana kada nije dobijala pitanja poput "koliko ti treba da očešljaš i osušiš?". Ja imam smeđu kosu, takođe gustu i ide na valovito, ali nije gusta kao mamina. Do perioda 1.-2. razreda srednje sam imala dužunu skoro do dna leđa, a u 3.sam se ošišala na dužinu do ramena. Sad preferiram srednju dužinu, otprilike do završetka lopatica.afro

Što se nakita tiče, minđuše su nekad bile moj zaštitni znak. Imala sam ih svih oblika, boja, veličina i za sve prilike i odjeću. Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 1543461474 Sad ih rijetko nosim, a kad nosim to su minijaturne. Isto tako sam nekad većinu vremena bila u štiklama, sad češće biram udobnost. Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 610785387

Admin

Fri Jan 17, 2020 8:39 pm
Crna, duga i valovita kosa mi je jako moćna, vatrena i sexy Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 2923229199 Asocira me na strastvenost i slobodu duha.

Ja sam se davno toliko ložila na zift crnu kosu da sam se u nju ofarbala, htela sam da izgledam misteriozno Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 2078043430 A izgledala sam neprirodno, ispijeno i bledunjavo. Ni tamno smeđa mi ništa bolje nije stajala.

Prirodna boja kose mi je ash blonde (valjda se tako zove, ono pepeljasto ili prljavo plavo ili kako već). Pošto nisam ljubitelj svoje prirodne boje, sa farbanjem sam rano krenula...i sa experimentima od kojih je većina bila promašaj Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 2078043430

Onda sam se uozbiljila i sad se godinama držim nijansi plave. Nekad kažem da mi stave drugačiji preliv radi drugačijeg odsjaja, ali ništa drastično ne menjam. Što sam se igrala, igrala sam se Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 1543461474

Dužina srednja, na ravno se feniram, jer mi je to najurednije. Leti jedino ponekad pustim da mi se prirodno osuši, pa budem pufnasto talasasta, što mi je malo neuredno i haotično za civilizaciju u kojoj živim.

Admin

Fri Jan 17, 2020 10:48 pm
Da, kao što sam rekla imam crnu dugu kosu od kada znam za sebe. Jako mi je gusta, pa je redovno feniram da izgleda urednije, iako mi to oduzima dosta vremena. Inače sam tamna, tako da mi je to skoro prirodno, no s vremena na vreme se ofarbam jer volim kada je sveža i sjajna. Što se nakita tiče, to sam na vreme prevazišla, sada doslovno ništa ne nosim. Ponekad stavim neke efekte minđuše, drugo vrlo retko.

Znači žensku forumsku ekipu čine plavuša, smeđa i crnka! Ne znam kakva je Mariana, ako je crvena, bile bi opasna družina, skoro pa Seks i grad.. Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 10899980 Telenovele: Što mislite o...? - Page 12 2078043430
Sponsored content

Back to top