- KristinaAdmin
Re: Telenovele: Što mislite o...?
Mon Nov 09, 2020 5:26 pm
62. Señora Acero
(Telemundo, 2014/2019)
Trejler:
Entrada:
https://en.wikipedia.org/wiki/Se%C3%B1ora_Acero
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Gledanje/ponovno gledanje:
Ocjena:
(Telemundo, 2014/2019)
Trejler:
Entrada:
https://en.wikipedia.org/wiki/Se%C3%B1ora_Acero
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:
- KristinaAdmin
Mon Nov 09, 2020 5:31 pm
Nisam je gledala i nemam namjeru. Važi za sve narko-smor telenovele. Jedino sam gledala LRDS i na preskoke prvu sezonu ESDLC i to bi bilo to od mene. Što je najgore toliko su zaredali s njima kao nekad Televisa s onim klasicima 90ih. I još naprave po milion sezona. Veliko ne.
Entrada i može proći, pjesma je očajna.
Entrada i može proći, pjesma je očajna.
- Valeria Stewart
Tue Nov 10, 2020 11:43 am
Nije mi privlačna ni po kojem osnovu tako da neki veći komentar nemam
- SofiaAdmin
Tue Nov 10, 2020 12:52 pm
Nisam gledala seriju, nije moja sfera interesovanja. Dovoljno je da čujem ovu krimi seljačku pesmu u entradi da izgubim svaku želju za gledanjem. Generalno te krimose doživljavam kao teško zatucane seljačine ili nam ih barem takvima prikazuju. Još jedan od razloga zbog čega mi takve priče nisu primamljive.
- AnaAdmin
Tue Nov 10, 2020 11:26 pm
Nisam gledala, niti ću. Ne privlači me ni najmanje. Bez obzira što su narko serije postale dosadne, ne bih automatski odbila da dam šansu priči sa narko elementima. Ipak, ova serija mi deluje kao klasičan primer tog preiskorištenog podžanra i zato je ne uzimam u obzir.
Entrada tu i tamo, pesma totalno grozna.
Rekla bih da su i u stvarnom životu takvi Mislim, nije to nikakva aristokratija, već ljudi sa dna koji su iskoristili truo sistem i našli način da se obogate. Ne poričem da neku vrstu pameti i visprenosti moraju posedovati, al' opet...U duši su vrv zatucane seljačine
Entrada tu i tamo, pesma totalno grozna.
Generalno te krimose doživljavam kao teške zatucane seljačine ili nam ih barem takvima prikazuju.
Rekla bih da su i u stvarnom životu takvi Mislim, nije to nikakva aristokratija, već ljudi sa dna koji su iskoristili truo sistem i našli način da se obogate. Ne poričem da neku vrstu pameti i visprenosti moraju posedovati, al' opet...U duši su vrv zatucane seljačine
Wed Nov 11, 2020 7:05 pm
Dovoljno je da čujem ovu krimi seljačku pesmu u entradi da izgubim svaku želju za gledanjem. Generalno te krimose doživljavam kao teško zatucane seljačine ili nam ih barem takvima prikazuju.
Ovo me je baš nasmijalo. A baš smo, kada smo gledale LC, Ana i ja komentarisale kako svi ti narko-likovi po telenovelama jedno te isti, kao preslikani.
- Mariana
Wed Nov 11, 2020 9:06 pm
Sofia wrote:Nisam gledala seriju, nije moja sfera interesovanja. Dovoljno je da čujem ovu krimi seljačku pesmu u entradi da izgubim svaku želju za gledanjem. Generalno te krimose doživljavam kao teško zatucane seljačine ili nam ih barem takvima prikazuju. Još jedan od razloga zbog čega mi takve priče nisu primamljive.
E ovo za pjesmu potpisujem,nisam gledala Señora Acero,ali sam primjetila da sve te narko telenovele (La reina del sur,Señora Acero,El señor de los cielos...) imaju te debilne,seljačke pjesme u entradi,ne znam iz kojeg razloga,ali naslovne pjesme narko telenovela su stvarno kriminalno loše,katastrofalan odabir pjesama za narko telenovela
- KristinaAdmin
Sun Nov 15, 2020 2:33 pm
63. La mujer del Vendaval
(Televisa, 2012/2013)
Trejler:
Entrada:
https://en.wikipedia.org/wiki/La_mujer_del_Vendaval
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:
(Televisa, 2012/2013)
Trejler:
Entrada:
https://en.wikipedia.org/wiki/La_mujer_del_Vendaval
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:
- KristinaAdmin
Sun Nov 15, 2020 2:34 pm
Nisam gledala, nešto me ne privlači sinopsis. Teško da ću je i gledati. Entrada mi se sviđa.
- SofiaAdmin
Sun Nov 15, 2020 7:28 pm
Opšti utisak:
Osrednja serija kakvih najviše ima. Najzanimljiviji je bio početak serije koji me je najviše i privukao da je gledam. Zbližavanje glavnog para kao dva potpuna stranca na zabavi pod maskama i njihovo traženje jedno drugog nakon toga. To je nešto što mi je privuklo pažnju. Pohvalila bi i lepe lokacije, hacijenda, priroda, te scene uz more.
Glumačka ekipa:
Glavni par je imao dobru hemiju, što i ne čudi s obzirom da su za vreme snimanja ove serije Ariadne i Ron postali par. Ovde sam prvi put gledala Michelle Renaud i baš je ostavila pozitivan utisak svojim likom, iako mi kasnijim ulogama više nije bila toliko posebna. Jedno od najvećih razočarenja koje ću uvek pamtiti je lik Nise i očajna gluma Thelme Madrigal. Javier Jattin nije ništa bolji. I on je svojom očajnom glumom pokvario doživljaj mnogih scena.
Entrada/pjesma:
Entrada je ok, ali pesma nije dovoljno upečatljiva.
Jednom je bilo i više nego dovoljno.
Osrednja serija kakvih najviše ima. Najzanimljiviji je bio početak serije koji me je najviše i privukao da je gledam. Zbližavanje glavnog para kao dva potpuna stranca na zabavi pod maskama i njihovo traženje jedno drugog nakon toga. To je nešto što mi je privuklo pažnju. Pohvalila bi i lepe lokacije, hacijenda, priroda, te scene uz more.
Glumačka ekipa:
Glavni par je imao dobru hemiju, što i ne čudi s obzirom da su za vreme snimanja ove serije Ariadne i Ron postali par. Ovde sam prvi put gledala Michelle Renaud i baš je ostavila pozitivan utisak svojim likom, iako mi kasnijim ulogama više nije bila toliko posebna. Jedno od najvećih razočarenja koje ću uvek pamtiti je lik Nise i očajna gluma Thelme Madrigal. Javier Jattin nije ništa bolji. I on je svojom očajnom glumom pokvario doživljaj mnogih scena.
Entrada/pjesma:
Entrada je ok, ali pesma nije dovoljno upečatljiva.
Jednom je bilo i više nego dovoljno.