Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Kristina
Kristina
Admin

Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 Empty Re: Telenovele: Što mislite o...?

Tue Mar 10, 2020 8:40 pm
A gdje ima ta skraćena verzija? Je li skraćena kao za dvd izdanje ili kako? Ja ovo nisam ni tada odgledala baš sve, sve epizode, ali jesam veliki dio. Ponekad pogledam koju scenu na yt, ali mi ne pada na pamet da je u cjelosti ponavljam. Skraćenu verziju bih uzela u obzir u momentima dosade.

Ova priča mi je prosto toliko posebna da sam zbog nemogućnosti da gledam original, reprizirala ovu seriju.  

Kada sam je ja reprizirala bila je stavljena na čak 2 sajta sa prevodom. Pregledaću da li je i dalje ima negdje, jer bih je gledala s tim što bih ovaj put sve Alijeve mudrosti zapisala.  Very Happy  Gledajući neke scene na yt primjetila sam da ih dosta mogu razumjeti, a kako sam upoznata s pričom i to olakšava. Možda se ohrabrim i da je krenem reprizirati bez prevoda.

Admin

Tue Mar 10, 2020 10:05 pm
Skraćena verzija je bila na you tube-u, no ne znam da li još uvek ima. Kada sam kasnije išla gledati, znam da je nedostajao jedan deo. Što se originala tiče, to nisam uspela naći, a bez prevoda ne bi mogla.

Kristina wrote:s tim što bih ovaj put sve Alijeve mudrosti zapisala.  Very Happy .

Bravo za komentar, ovo si jako dobro rekla! Njegove mudrosti su dale posebnu čar seriji Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 2082497439
Valeria Stewart
Valeria Stewart

Wed Mar 11, 2020 11:27 am
Sofia wrote:Sandra je solidna glumica koja je zbog toga počela da iskače iz paštete, svugde paše, a nigde se ne istakne.

Bukvalno najbolji opis. Meni je ona sva ravna linija. Ok glumica ali zaboraviš poslije 10 minuta da si je gledao Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 2078043430
Kristina
Kristina
Admin

Wed Mar 11, 2020 8:19 pm
Što se originala tiče, to nisam uspela naći, a bez prevoda ne bi mogla.

Nema nažalost. Bilo je ovdje nekad

https://balkanje.com/browse-zabranjena-ljubav-videos-1-date.html

Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 2729517241

https://www.youtube.com/playlist?list=PL0CMA0YMrYPZlPGTzOuURvWB-lIcAVtpL

Ovo je sa španskom sinhronizacijom, samo fali zadnja epizoda. Bolje ranjeno, nego ubijeno.  Neutral

Skraćenu verziju rimejka nisam našla.

Admin

Wed Mar 11, 2020 10:11 pm
Ja uvek kažem - da kojim slučajem nisam gledala original, da nisam znala kako su pojedini likovi trebali da budu predstavljeni i kakav su utisak trebali da ostave, ova verzija bi mi bila sasvim ok.

Ali pošto sam original odgledala sa uživanjem i to više od jednom, mogu samo da konstatujem da je rimejk prilično fejlovao uz svega par svetlih tačaka (Andrea Lopez recimo).

Ostalo slabo, izveštačeno i prenašminkano.

Admin

Sun Mar 15, 2020 5:32 pm
E da, još jednom da dodam i to da mi je žao što kad su već radili ovo, Marlene Favela nije odigrala Jade. Jedina je koju bih donekle mogla zamisliti da korektno predstavi Jade.

Admin

Sun Mar 15, 2020 5:54 pm
31. La Gata

(Televisa, 2014.)

Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 La-gat10

Trejler:

Entrada:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Stray_Cat

Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Gledanje/ponovno gledanje:
Ocjena:

PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.

Admin

Sun Mar 15, 2020 6:18 pm
Nisam je gledala, ali upoznata sam s pričom i likovima, jer sam u to vrijeme dosta pratila novosti i komentare. Jesam odgledala nekoliko klipova i to mi je bilo blamantno. Ona tuča Esmeralde i Pabla Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 3665418065 Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 3857569612

Mislim ova priča je toliko puta prežvakana da bi je trebalo zabraniti. Musavica koja ne zna pisati se zaljubi u bogataša i ćerka je bogataša. Ok, takve priče su nekad imale svoju čar, ali mislim da mi konkretno ova ni tada ne bi bila interesantna.

Od glumačke ekipe mi je jedino Maite draga,  a ona je smorila sa faktički 3 ista lika koje je odigrala.

Pjesmica mi je ok. Entrada je ok u smislu da prati priču serije, al' ovako sama za sebe bzv.

Ne pada mi na pamet da je ikad gledam, i nekoliko scena je bilo dovoljno mučno.

E da, poster mi se sviđa. Mada i dalje tvrdim da je ova frizura neadekvatna za musavicu sa smetlišta. Poenta je da je čupava i zapuštena, a ono se iz aviona vidi da su frizirane loknice.

Admin

Sun Mar 15, 2020 8:41 pm
Nisam je gledala, niti imam želju da je gledam. I u modernim vremenima se možda može napraviti pristojna klasična priča, bez gluposti i debilizama.

Ali ova serija mi deluje kao dno dna u koje god doba da je smestim Telenovele: Što mislite o...? - Page 18 245301646 Smetlište kao početna tačka glavne junakinje je zasebna blamaža silent

Sun Mar 15, 2020 11:33 pm
La gata-ovo sam gledala na dijelove najviše zbog Maite Perroni koju obožavam.Glavni lik-debil na kadrat koji vjeruje svima samo ne ženi koju voli i koja mu cijelo vrijeme govori istinu,dok mu drugi lažu u facu,ali on slijepo vjeruje lažima drugih likova.Maite Perroni i Daniel Arenas mi nisu bili loši kao par,koliko god je glavna (Esmeralda) imala snažan karakter znala pokazati zube kad je trebalo,toliko je glavni lik (Pablo) bio papak i slabić koji ne zna razmišljati svojom glavom i kojeg su svi vrtjeli oko malog prsta i plesao je kako su drugi svirali
Sponsored content

Back to top