Svijet Sapunica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Valeria Stewart
Valeria Stewart

Telenovele: Što mislite o...? - Page 19 Empty Re: Telenovele: Što mislite o...?

Mon Mar 16, 2020 10:10 am
Smeće.
Sofia
Sofia
Admin

Sat Mar 21, 2020 2:49 am
Opšti utisak:

Najdosadnija i najgluplja serija koju sam gledala. Od ovog užasnog scenarija ni megazvezde ne bi mogle stvoriti gledljivu seriju. Smetlište kao centralni deo priče je isuviše bolesno izabran, no taj deo priče je još i bio gledljiv u odnosu na dosadu koja je nakon toga usledila. Kada se glavna junakinja konačno makla odatle radnja je konstantno tapkala u mestu, ništa se nije dešavalo, a serija je imala čak 120 epizoda. Dakle 100 epizoda presipanja iz šupljeg u prazno, dosada i još dosade..

Glavni junaci:

Glavni par je bio osnovni razlog zašto sam gledala ovu seriju jer su mi oboje simpatični. U početku je čak delovalo da bi mogli imati dobru hemiju, no nepostojanje adekvatne priče je ovaj par vremenom pretvorio u najdosadniji. Njihov odnos je pri kraju čak delovao bratsko sestrinski više nego partnerski, među njima više nije bilo napetih, strastvenih scena, na momente su delovali kao penzioneri.

Sporedne priče:

Najistaknutija priča koja je na polovini trebala doneti neku svežinu u seriji i razvući neno trajanje je ubacivanje Giselinog lika (Monika Sanchez) koji mi je bio skroz naporan i bezveze. Ona je ubačena kao klasična negativka zadužena da glavnom paru zagorča život. Ono što me je posebno smorilo je što su u ovoj seriji kroz njen lik ispucali sve klasične gluposti iz sapunica: nepokretna prohoda, nakon amnezije povrati pamćenje, ujed zmije, zatvor, otmica.. i naravno sve to smisli osoba koja je podvojena ličnost jer nisu umeli smisliti pametniji zaplet.

Glumačka ekipa:

Ovde se niko nije glumački istakao. Erika Buenfil je imala donekle neobičnu ulogu u kojoj se čak korektno snašla. Mariluz Bermudez je bila solidna sa jednim relativno simpatičnim likom, sve ostalo ravna crta. Laura Zapata već toliko puta viđeno, glavni junaci potpuno podbacili. Mislim da im ove uloge nisu trebale u karijeri, posebno Maite.

Entrada/pjesma:

Entrada je solidno uklopljena, pesma ništa posebno.

Gledanje/ponovno gledanje:

Blam me je što sam ovo uopšte i gledala, jedva sam izgurala do kraja. Ponovo nikako!
Kristina
Kristina
Admin

Sun Mar 22, 2020 4:12 pm
32. Hasta el fin del mundo

(Televisa, 2014./2015.)

Telenovele: Što mislite o...? - Page 19 MV5BZThmOTg0N2ItZTdjYS00NjVlLThiOGUtNzY1MGE2M2RmYTFjXkEyXkFqcGdeQXVyNjI4MjQ0NjU@._V1_

Trejler:

Entrada:

https://en.wikipedia.org/wiki/Hasta_el_fin_del_mundo

Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:

PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.

Admin

Sun Mar 22, 2020 4:21 pm
Važi nešto slično kao za La Gatu. Nisam gledala, ali kako sam tada intezivnije pratila latino novosti i dešavanja donekle sam upoznata sa pričom i likovima uz par odgledanih scena. Priča mi nije neprivlačna, ali ne vjerujem da ću je gledati. Da bar jedno od protagonističkog para gotivim pa i hajde. Evora je jedini kojeg baš volim uz još par njih koji su mi ok.

Ni jedna ni druga pjesma i entrada mi se ne sviđaju.

Svidjaju mi se Marjorin stil i frizure u ovoj ulozi.  Wink

Admin

Sun Mar 22, 2020 7:59 pm
Bila mi je simpatična i svojevrsno slatka serija i kao takvu sam je prihvatila...sve do negde polovine kada sam je pauzirala i jednostavno izgubila interesovanje za nastavak gledanja.

Da li sam već u tom periodu postala intolerantna na veliki broj epizoda ili šta, ne znam...Samo znam da je serija prestala da me interesuje. Kasnije sam izvrtela poslednje epizode i to je to.

Ne mogu da ne prokomentarišem...Pedro Fernandez & Marjorie  Telenovele: Što mislite o...? - Page 19 4157861939 Pedro Fernandez i bilo koja glumica zapravo  Telenovele: Što mislite o...? - Page 19 3886478739

Pozitivna strana dolaska meni antipatičnog Zepede jeste to što on i Marjorie fizički idu jedno uz drugo.

Mon Mar 23, 2020 1:32 pm
Hasta el fin del mundo-gledala sam na dijelove,iznenadila me Marjorie de Sousa u pozitivnoj ulozi,tu sam je prvi put vidjela kao pozitivku i nije bila loša.Pedro Fernández-njega bolje da ne komentiram,sramota je gledati kako taj ćovjek loše glumi,gledala sam ga i u  Cachito de cielo sa Maite Perroni,ne samo da je katastrofalno loš glumac,nego i sa niti jednom partnericom nema nikakvu kemiju.Marjorie de Sousa i Pedro Fernández-užas,više su bili kao brat i sestra nego kao par.Puno bolji par su bili Marjorie de Sousa i David Zepeda,trebao je on otpočetka biti glavni umjesto Pedra Fernándeza.
Valeria Stewart
Valeria Stewart

Mon Mar 23, 2020 2:16 pm
Uprkos milion nekih mana koje je ova serija imala meni je draga Telenovele: Što mislite o...? - Page 19 1543461474

Mislim da je ovdje glavni problem bio glavni par. Pedro i Marjorie nikako ne idu zajedno mada ruku na srce ne postoji glumica koja bi išla uz njega. Ulaskom Zepede serija se mnogo popravila. Marjorie i Zepeda su baš imali hemiju iako je on rijetko kad ima sa partnerkama Telenovele: Što mislite o...? - Page 19 1543461474

Marjorie je bila ok. Ništa posebno mada lik je takav da i ne možeš pokazati neki talenat.

Claudia Alvarez je bila preočajna iako mi je ona generalno simpatična. Onaj njen akcent je bio krv na uši.

Jade Fraser mi se baš dopala ovdje i od tada je baš gotivim. Jedina je koja je iskoristila šansu koja joj je ponuđena.

Negativci katastrofa! Ja ne znam da li su uradili i jednu pametnu stvar od samog početka. Seoane je pola serija provela u vešu.

Radnja spora kao i u svakoj Nicanrdovoj seriji. 100 epizoda ničega i onda 3 dinamične pa opet sve u krug.
Sofia
Sofia
Admin

Wed Mar 25, 2020 12:23 am
Nisam gledala. Serije u kojima je Pedro Fernandez glavni lik zaobilazim u širokom luku. Nejasno mi je kako mu mogu dati glavnu ulogu, time su u startu osuđeni na propast. Isto tako mi je suludo menjati protagonistu i nastaviti priču. Ko bi naknadno hteo pogledati takvu seriju. Ovde mi se jedino dopada pesma iz druge entrade od Alejandre Fernandeza, Te amare. Jedna od meni najdivnijih ljubavnih pesama. Seriju svakako ne nameravam gledati.
Kristina
Kristina
Admin

Mon Mar 30, 2020 4:31 pm
33. Cachito de cielo

(Televisa, 2012.)

Telenovele: Što mislite o...? - Page 19 R3MMJ5UOKZAWTJOG6X2NMJHUQA

Trejler:

Entrada:

https://es.wikipedia.org/wiki/Cachito_de_cielo

Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Ocjena:

PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.

Admin

Mon Mar 30, 2020 4:35 pm
Mislim da je ovo jedina Maitina serija od koje nisam pogledala ni jednu scenu. Nikako nisam mogla sažvakati zaplet tako da me ni najmanje nije privukla iako tu ima nekih meni dragih glumaca. Sve što sam pogledala je ovaj trejler sada, i...debilnije je nego što sam mislila. I kome je uopšte palo na pamet spojiti Maite i Fernandeza? I priča sa navodnim popom kao glavnim junakom?

Pjesma je očajna, entrada bzv.

Back to top