- SofiaAdmin
Re: Telenovele: Što mislite o...?
Mon Mar 30, 2020 10:42 pm
Katastrofa, jedna od najgorih i najglupljih telenovela ikad snimljenih! Jedva sam se naterala da pogledam trejler koliko mi je ovo besmisleno i glupo u svakom pogledu, od debilne priče do izbora glavnih junaka. Dovoljno je reći da je Maite sama izjavila da je ovo serija koja joj nije trebala u karijeri. Ako je ona sama popljuvala svoje, onda šta mi da kažemo. I treba je biti blam što je ovo snimala! Totalno smeće!
- Mariana
Tue Mar 31, 2020 2:51 pm
Cachito de cielo-Maite Perroni i Pedro Fernández ,nevjerojatno kako taj čovjek sa niti jednom partnericom (u bilo kojoj seriji da glumi) nema apsolutno nikakvu kemiju.A i radnja je tako-tako,ništa specijalno.A uz drvenog Pedra Fernándeza tu je i iritantna Sofía Castro koju ne podnosim,a i užasna je glumica,kćer jedne od najpoznatijih i najpopularnijih glumica Angélice Rivere i uspješnog i utjecajnog producenta José Alberta Castra,ali mala Castro je totalni antitalent za glumu,ne znam što producenti vide u njoj da joj nude uloge.Ovdje me ugodno iznenadila Azela Robinson koju sam prvi put vidjela u pozitivnoj ulozi.Volim Maite Perroni,draga mi je glumica,ali ova serija je bila ništa posebno,ovo spada u žanr telenovela-komedija,ali meni čak niti to,nije mi bila čak niti smiješna,Pedro Fernández je toliko loš glumac da ne može biti niti komičar.
- Valeria Stewart
Tue Mar 31, 2020 3:04 pm
Nešto sam malo gledala a i to malo mi se nije dopalo. Sama priča je ok ali su kiksnuli u odabri glavnog glumca u startu. Fernandez prosto nije galan što bi meksikanci rekli. Ova starija ekipa Klitbo, Azela i fenomenalna Cecilia Gabriela su bili odčni. Ostalo sve nebitno,
- AnaAdmin
Tue Mar 31, 2020 3:34 pm
Priznajem da sam pokušala da joj dam šansu. Zašto? Ne znam ni sama. Odustala sam u rekordnom roku, jer mi se nije dalo da gubim vreme na nešto u čemu ne nalazim nijednu svetlu tačku. O Pedru Fernandezu tek ne bih, izaziva mi glavobolju.
Sun Apr 05, 2020 7:12 pm
34. Mi corazon insiste
(Telemundo, 2011.)
Trejler:
Entrada:
https://es.m.wikipedia.org/wiki/Mi_coraz%C3%B3n_insiste_en_Lola_Volc%C3%A1n
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Gledanje/ponovno gledanje:
Ocjena:
PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.
(Telemundo, 2011.)
Trejler:
Entrada:
https://es.m.wikipedia.org/wiki/Mi_coraz%C3%B3n_insiste_en_Lola_Volc%C3%A1n
Opšti utisak:
Glavni junaci:
Sporedne priče:
Glumačka ekipa:
Entrada/pjesma:
Gledanje/ponovno gledanje:
Ocjena:
PS Nije obavezno komentarisanje po kategorijama. Ko komentariše može neku i da doda, oduzme, ili da piše samo uopšteno.
- KristinaAdmin
Sun Apr 05, 2020 7:19 pm
Tada mi je bila ok razonoda, sada je ne bih gledala. A čak ni tada je nisam smatrala sjajnom sapunicom, ali hajde. Mnoge stvari su davile, duh mrtve tetke , pa onaj Lolin muž Diogenes... U drugoj etapi mi je bilo zanimljivije koliko se sjećam, kad su se pojavili Tejera i Rios.
Lola mi je super lik, i ona i Andres su mi baš bili extra par. To je vjerovatno doprinijelo što sam ovo gledala, to i glumačka postava. Dopalo mi se što Lola i Andres ostaju doslijedni sebi, i vjenčaju se u Vegasu.
Pjesma mi se sviđa, entrade su mi obje ok. Ne namjeravam je opet gledati, nisam reprizirala ni jednu scenu.
Lola mi je super lik, i ona i Andres su mi baš bili extra par. To je vjerovatno doprinijelo što sam ovo gledala, to i glumačka postava. Dopalo mi se što Lola i Andres ostaju doslijedni sebi, i vjenčaju se u Vegasu.
Pjesma mi se sviđa, entrade su mi obje ok. Ne namjeravam je opet gledati, nisam reprizirala ni jednu scenu.
- AnaAdmin
Sun Apr 05, 2020 10:20 pm
Šta znam, meni je ova serija bila sasvim ok, nemam posebnih zamerki. Priča je solidna, gluma korektna...Ali mi je brzo isparila iz mozga, ni po čemu mi se ne izdvaja iz grupe drugih pristojno odrađenih telenovela. Prosto se nisam vezala za nju.
Pesmu volim, divna je
Pesmu volim, divna je
Mon Apr 06, 2020 12:01 am
Seriju nisam gledala. Čak ne mislim da bi mogla biti loša, ali nije bilo dovoljno elemenata koji bi me privukli da je gledam. Ono što je ovde za svaku pohvalu je muzika, pesme su divne, slušam ih i danas. Mislim da je Jencarlos mnogo bolji pevač, nego glumac. Gledam Carmen na ovom posteru i definitivno me niko ne može uveriti da nije ništa radila na sebi, baš se vidi razlika.
- Valeria Stewart
Mon Apr 06, 2020 2:06 pm
Meni je draga
Priča je interesantna. Klasika u koju je ubačen jedan nadnaravni element koji se lijepo uklopio. Carmen i Jencarlos su baš imali dobru hemiju. Lola mi je jedna od dražih glavnih likova. I baš mi je bila lijepa ovdje. Layevska odlična. Ja nju baš volim kao villanu. Tejera još bolja. Generalno taj posljednji dio sa Riosom i Tejerom je bio najinteresantaniji. Jedina zamjerka je taj što je mati od Lole skoro čitav dio serije provela kidnapovana
Priča je interesantna. Klasika u koju je ubačen jedan nadnaravni element koji se lijepo uklopio. Carmen i Jencarlos su baš imali dobru hemiju. Lola mi je jedna od dražih glavnih likova. I baš mi je bila lijepa ovdje. Layevska odlična. Ja nju baš volim kao villanu. Tejera još bolja. Generalno taj posljednji dio sa Riosom i Tejerom je bio najinteresantaniji. Jedina zamjerka je taj što je mati od Lole skoro čitav dio serije provela kidnapovana
- KristinaAdmin
Tue Apr 07, 2020 4:30 pm
Gledam Carmen na ovom posteru i definitivno me niko ne može uveriti da nije ništa radila na sebi, baš se vidi razlika.
Nos jeste, čini mi se. Ne vjerujem da je još nešto, jedino sada djeluje mršavije u licu nego tada.
Jedina zamjerka je taj što je mati od Lole skoro čitav dio serije provela kidnapovana
Jao da. I to je svo vrijeme imala ofarbanu, njegovanu, sjajnu i isfeniranu kosu. Dobri neki otmičari. Inače, baš mi je draga Rossana San Juan.